Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Nistelrodeseweg 10 5406 Pt Uden: Ontdek De Charme Van Dit Adres!

Nistelrodeseweg 10 5406 Pt Uden: Ontdek De Charme Van Dit Adres!

Grote omleiding door reconstructie Nistelrodeseweg

Nistelrodeseweg 10 5406 Pt Uden: Ontdek De Charme Van Dit Adres!

Grote Omleiding Door Reconstructie Nistelrodeseweg

Keywords searched by users: nistelrodeseweg 10 5406 pt uden bernhoven ziekenhuis uden contact, nistelrodeseweg 10 uden, afspraken bernhoven, bernhoven uden bezoektijden, telefoonnummer bernhoven uden, bernhoven medewerkers, plattegrond ziekenhuis bernhoven uden, bernhoven ziekenhuis medisch specialisten

Nistelrodeseweg 10, 5406 PT Uden: Alles wat je moet weten over deze Locatie

Locatie en Adres

Nistelrodeseweg 10, 5406 PT Uden, is een belangrijke locatie in de regio, met name vanwege de aanwezigheid van Ziekenhuis Bernhoven – Locatie Uden. Laten we eens dieper ingaan op verschillende aspecten van deze locatie en wat het te bieden heeft aan de gemeenschap.

Bereikbaarheid van Nistelrodeseweg 10, 5406 PT Uden

Een van de eerste zaken die mensen overwegen bij het plannen van een bezoek aan Nistelrodeseweg 10 is de bereikbaarheid. Gelukkig is deze locatie goed bereikbaar, met verschillende transportopties beschikbaar voor bezoekers.

Voor diegenen die met de auto komen, biedt de nabijheid van belangrijke wegen en snelwegen een gemakkelijke toegang tot Nistelrodeseweg 10. Het adres, 5406 PT Uden, is goed bereikbaar via de gebruikelijke navigatiesystemen. Voor een gedetailleerde routebeschrijving kan men de officiële website van Bernhoven raadplegen, waar gedetailleerde aanwijzingen beschikbaar zijn.

Ook voor degenen die gebruikmaken van het openbaar vervoer zijn er goede opties beschikbaar. Verschillende buslijnen bedienen de regio, waardoor bezoekers gemakkelijk naar hun bestemming kunnen reizen. Het is altijd verstandig om de actuele dienstregelingen te controleren, aangezien deze kunnen variëren.

Ziekenhuis Bernhoven – Locatie Uden

Ziekenhuis Bernhoven is een bekende medische instelling en de locatie in Uden speelt een cruciale rol in het bieden van hoogwaardige gezondheidszorg aan de gemeenschap. Met een focus op patiëntenzorg, medisch onderzoek en onderwijs heeft Bernhoven een sterke reputatie opgebouwd als een vertrouwde gezondheidsvoorziening.

Patiënten kunnen bij Bernhoven terecht voor een breed scala aan medische diensten, van routinecontroles tot gespecialiseerde behandelingen. Het toegewijde personeel, waaronder ervaren artsen en verpleegkundigen, streeft ernaar om elke patiënt met zorg en compassie te behandelen.

Parkeren bij Nistelrodeseweg 10, 5406 PT Uden

Een van de belangrijkste overwegingen voor bezoekers is vaak de beschikbaarheid van parkeergelegenheid. Bernhoven begrijpt dit en heeft voorzieningen voor bezoekers die met de auto komen. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij Nistelrodeseweg 10, zodat patiënten en bezoekers zich geen zorgen hoeven te maken over het vinden van een geschikte parkeerplaats.

Op de officiële website van Bernhoven kunnen bezoekers informatie vinden over parkeertarieven en eventuele beperkingen. Het is altijd handig om deze informatie vooraf te raadplegen om een vlotte parkeerervaring te garanderen.

Shuttle Service en Oplaadpunt voor E-bikes

Bernhoven begrijpt ook dat sommige bezoekers mogelijk afhankelijk zijn van alternatieve vormen van vervoer. Voor diegenen die gebruikmaken van elektrische fietsen, is er een oplaadpunt beschikbaar bij Nistelrodeseweg 10. Dit maakt het gemakkelijk voor fietsers om hun e-bikes op te laden terwijl ze genieten van de voorzieningen van het ziekenhuis.

Bovendien biedt Bernhoven een shuttle service aan voor bezoekers die extra hulp nodig hebben bij het verplaatsen van en naar de locatie. Deze service is bedoeld om de toegankelijkheid te vergroten en ervoor te zorgen dat iedereen de zorg kan krijgen die ze nodig hebben.

Extra Faciliteiten bij Bernhoven

Naast de essentiële medische diensten en praktische voorzieningen biedt Bernhoven extra faciliteiten om het verblijf van patiënten zo comfortabel mogelijk te maken. Dit kan variëren van cafetaria’s waar bezoekers kunnen ontspannen tot tuinen waar patiënten en hun families een moment van rust kunnen vinden.

Bovendien werkt Bernhoven continu aan het verbeteren van de patiëntervaring en het aanbieden van innovatieve oplossingen. Door technologie te integreren en te investeren in moderne behandelmethoden, blijft Bernhoven vooroplopen in de gezondheidszorg.

Belangrijke Informatie en Nieuws over Nistelrodeseweg 10, 5406 PT Uden

Om patiënten, bezoekers en de gemeenschap op de hoogte te houden, deelt Bernhoven regelmatig belangrijke informatie en nieuws over Nistelrodeseweg 10, 5406 PT Uden. Dit kan variëren van aankondigingen van nieuwe medische diensten tot wijzigingen in bezoektijden of speciale evenementen die worden georganiseerd.

Het is raadzaam om regelmatig de officiële communicatiekanalen van Bernhoven te controleren voor de laatste updates. Dit kan onder meer de officiële website, sociale media-accounts en nieuwsbrieven omvatten. Door op de hoogte te blijven, kunnen bezoekers profiteren van de nieuwste ontwikkelingen en ervoor zorgen dat ze de meest accurate informatie hebben.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat is het adres van Nistelrodeseweg 10, 5406 PT Uden?

Het adres van Nistelrodeseweg 10, 5406 PT Uden, is de locatie van Ziekenhuis Bernhoven – Locatie Uden.

Hoe bereik ik Nistelrodeseweg 10, 5406 PT Uden, met de auto?

De locatie is goed bereikbaar met de auto, en gedetailleerde routebeschrijvingen zijn beschikbaar op de officiële website van Bernhoven.

Welke medische diensten worden aangeboden bij Ziekenhuis Bernhoven – Locatie Uden?

Bernhoven biedt een breed scala aan medische diensten, variërend van routinecontroles tot gespecialiseerde behandelingen. Patiënten kunnen rekenen op hoogwaardige zorg van ervaren medisch personeel.

Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij Nistelrodeseweg 10?

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij Nistelrodeseweg 10. Bezoekers kunnen voor informatie over tarieven en beperkingen de officiële website van Bernhoven raadplegen.

Biedt Bernhoven een shuttle service aan?

Ja, Bernhoven biedt een shuttle service aan voor bezoekers die extra hulp nodig hebben bij het verplaatsen van en naar de locatie.

Zijn er extra faciliteiten beschikbaar bij Bernhoven?

Ja, naast medische diensten biedt Bernhoven extra faciliteiten zoals cafetaria’s en tuinen om het verblijf van patiënten en bezoekers zo comfortabel mogelijk te maken.

Hoe blijf ik op de hoogte van belangrijke informatie en nieuws over Nistelrodeseweg 10, 5406 PT Uden?

Om op de hoogte te blijven, wordt aangeraden regelmatig de officiële communicatiekanalen van Bernhoven te controleren, waaronder de website, sociale media-accounts en nieuwsbrieven. Dit zorgt ervoor dat bezoekers de meest actuele informatie ontvangen.

Door deze gedetailleerde informatie te verstrekken, hopen we dat dit artikel een waardevolle gids is voor iedereen die Nistelrodeseweg 10, 5406 PT Uden, bezoekt. Of het nu gaat om het plannen van een medische afspraak, het bezoeken van een geliefde in het ziekenhuis, of gewoon nieuwsgierigheid naar de faciliteiten, we hopen dat dit artikel alle benodigde informatie biedt.

Categories: Ontdekken 12 Nistelrodeseweg 10 5406 Pt Uden

Grote omleiding door reconstructie Nistelrodeseweg
Grote omleiding door reconstructie Nistelrodeseweg

Wat Kost Parkeren Bernhoven Uden?

Parkeerkosten bij Bernhoven in Uden worden beheerd door de gemeente Uden, die eigenaar is van het parkeerterrein en verantwoordelijk is voor het onderhoud. Mocht je vragen hebben of klachten willen indienen over het parkeren bij Bernhoven, dan kun je contact opnemen met de gemeente Uden. De kosten voor parkeren bedragen €1,25 per uur, en vanaf 4 uur parkeren geldt een vast tarief van €5,00. Het is belangrijk om te weten dat deze tarieven gelden voor het parkeren op het genoemde terrein.

Hoe Lang Bestaat Ziekenhuis Bernhoven?

[Ziekenhuis Bernhoven is opgericht in 2000 als gevolg van de fusie tussen het Sint Anna Ziekenhuis in Oss en het Sint Joseph Ziekenhuis in Veghel. Sinds de oprichting heeft het ziekenhuis een belangrijke rol gespeeld in de gezondheidszorg van de regio. Recentelijk zijn de patiënten overgebracht naar de nieuwe locatie in Uden, waar de nieuwbouw officieel wordt geopend in oktober 2013. Dit verplaatsingsproces heeft bijgedragen aan het verbeteren van de faciliteiten en diensten die het ziekenhuis aanbiedt. De opening van de nieuwe locatie markeert een mijlpaal in de geschiedenis van Ziekenhuis Bernhoven en benadrukt het voortdurende streven naar kwalitatieve zorg voor de gemeenschap.]

Waar Kan Ik Gratis Parkeren In Uden?

Waar kan ik gratis parkeren in Uden? Als u op zoek bent naar gratis parkeermogelijkheden binnen een loopafstand van 5 tot 10 minuten van het stadscentrum, zijn er enkele opties beschikbaar. U kunt overwegen om te parkeren in de Meester van Coothstraat, de Botermarkt of bij de Losplaats. Deze parkeerlocaties bieden een handige oplossing voor bezoekers die graag dicht bij het centrum willen parkeren zonder extra kosten.

Wat Kost Een Boete Voor Parkeren?

Wat zijn de kosten van een parkeerboete? Wanneer u uw voertuig parkeert op een locatie waar dat niet is toegestaan, ontvangt u een bekeuring. In veel gevallen wordt uw auto ook weggesleept. De boete voor het onjuist parkeren van een voertuig bedraagt € 100. Als u onterecht parkeert op een gehandicaptenparkeerplaats, wordt de boete verhoogd tot € 400. Het is belangrijk om bewust te zijn van deze tarieven en regelgeving om onnodige kosten en overlast te voorkomen.

Wat Is Het Grootste Ziekenhuis Van De Wereld?

Wat is het grootste ziekenhuis ter wereld? Het Chang Gung Memorial Hospital in Taiwan is het grootste ziekenhuis ter wereld, met een indrukwekkend aantal van meer dan 10.000 bedden. Dit is aanzienlijk meer dan de capaciteit van de Ziggo Dome, die meer dan de helft kleiner is dan het Chang Gung Memorial Hospital. Om een vergelijking te maken, het aantal bedden in dit ziekenhuis overtreft ruimschoots de capaciteit van een uitverkochte Ziggo Dome. Deze informatie, daterend van 9 maart 2021, geeft een idee van de enorme omvang van het Chang Gung Memorial Hospital in vergelijking met andere wereldwijd bekende faciliteiten.

Ontdekken 26 nistelrodeseweg 10 5406 pt uden

Bernhoven - Nistelrodeseweg 10, Uden, Noord-Brabant, The Netherlands -  Hospitals - Phone Number - Yelp
Bernhoven – Nistelrodeseweg 10, Uden, Noord-Brabant, The Netherlands – Hospitals – Phone Number – Yelp
Bernhoven - Nistelrodeseweg 10, Uden, Noord-Brabant, The Netherlands -  Hospitals - Phone Number - Yelp
Bernhoven – Nistelrodeseweg 10, Uden, Noord-Brabant, The Netherlands – Hospitals – Phone Number – Yelp
Bernhoven, Locatie Nistelrodeseweg - Uden
Bernhoven, Locatie Nistelrodeseweg – Uden
Woonhuis – Nistelrodeseweg 4B, Uden - Essermakelaardij
Woonhuis – Nistelrodeseweg 4B, Uden – Essermakelaardij
Medicura Zorgwinkel Uden| Thuiszorgwinkel
Medicura Zorgwinkel Uden| Thuiszorgwinkel

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic nistelrodeseweg 10 5406 pt uden.

See more: blog https://mplinhhuong.com/category/voetbal

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *