Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Golverdingen En De Vries: Een Duurzame Samenwerking

Golverdingen En De Vries: Een Duurzame Samenwerking

Kevin de Vries | Tomorrowland 2023

Golverdingen En De Vries: Een Duurzame Samenwerking

Kevin De Vries | Tomorrowland 2023

Keywords searched by users: golverdingen en de vries

1. Over Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries

Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries is een gerenommeerde tandartspraktijk gevestigd in Dordrecht. Gedreven door een passie voor tandheelkunde en een toewijding aan hun patiënten, biedt deze tandartspraktijk hoogwaardige tandheelkundige zorg met een persoonlijke benadering.

De praktijk is opgericht door tandarts Rob Golverdingen en tandarts Paul de Vries, beide ervaren professionals in hun vakgebied. Ze streven ernaar om patiënten te voorzien van de best mogelijke tandheelkundige behandelingen in een comfortabele en ontspannen omgeving.

Met een team van goed opgeleide tandartsen, mondhygiënisten en assistenten biedt Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries een uitgebreid scala aan tandheelkundige diensten. Of het nu gaat om algemene tandheelkunde, esthetische behandelingen of gespecialiseerde zorg, deze praktijk is uitgerust om aan de uiteenlopende behoeften van hun patiënten te voldoen.

2. Diensten aangeboden door Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries

Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries biedt een breed scala aan tandheelkundige diensten. Enkele van de belangrijkste diensten zijn onder andere:

– Algemene tandheelkunde: Deze praktijk biedt reguliere controles, tandheelkundige reiniging, vullingen, wortelkanaalbehandelingen en extracties. Het doel is om de mondgezondheid van patiënten te behouden en tandheelkundige problemen vroegtijdig op te sporen.

– Esthetische tandheelkunde: Voor patiënten die op zoek zijn naar een mooie glimlach, biedt Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries verschillende esthetische behandelingen, waaronder tanden bleken, het plaatsen van facings en het corrigeren van scheve tanden.

– Prothesen: Als vervanging voor ontbrekende tanden, biedt de praktijk zowel volledige als partiële prothesen. Deze worden op maat gemaakt om comfort en functionaliteit te garanderen.

– Implantaatbehandelingen: Voor patiënten die een duurzame oplossing voor tandverlies nodig hebben, biedt de praktijk implantaatbehandelingen. Hierbij worden kunstmatige tandwortels geplaatst die dienen als basis voor het bevestigen van kronen, bruggen of prothesen.

– Cosmetische tandheelkunde: Naast het bleken van tanden en het plaatsen van facings, biedt de praktijk ook andere cosmetische behandelingen, zoals het vervangen van oude vullingen door esthetische vullingen.

– Kindertandheelkunde: Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries besteedt speciale aandacht aan de mondgezondheid van kinderen. Ze helpen kinderen op jonge leeftijd vertrouwd te raken met tandheelkundige zorg en dragen bij aan het behoud van een gezonde glimlach gedurende hun hele leven.

3. Specialisaties van Tandarts Golverdingen

Tandarts Rob Golverdingen heeft zich gespecialiseerd in verschillende gebieden van de tandheelkunde. Enkele van zijn specialisaties zijn onder andere:

– Endodontie: Rob Golverdingen is gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen. Met zijn expertise kan hij tanden redden die anders geëxtraheerd zouden moeten worden.

– Parodontologie: Hij heeft ook uitgebreide kennis en ervaring in de behandeling van tandvleesaandoeningen en het behoud van de gezondheid van het tandvlees.

– Implantologie: Tandarts Golverdingen voert implantaatbehandelingen uit en heeft succesvolle resultaten behaald bij het vervangen van ontbrekende tanden met behulp van implantaten.

Tandarts Golverdingen blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde door regelmatig nascholingscursussen en trainingen te volgen. Hij streeft ernaar om zijn patiënten de best mogelijke zorg te bieden met behulp van moderne technieken en apparatuur.

4. Specialisaties van Tandarts De Vries

Tandarts Paul de Vries heeft ook verschillende specialisaties binnen de tandheelkunde. Enkele van zijn expertisegebieden zijn onder andere:

– Esthetische tandheelkunde: Paul de Vries heeft uitgebreide ervaring in het uitvoeren van esthetische tandheelkundige behandelingen, zoals het plaatsen van facings en het bleken van tanden. Hij streeft ernaar om zijn patiënten een stralende glimlach te geven die bijdraagt aan hun zelfvertrouwen.

– Prothetiek: Hij heeft expertise in het vervaardigen en plaatsen van prothesen. Met zijn nauwkeurigheid en vakmanschap zorgt hij ervoor dat de prothesen comfortabel zitten en er natuurlijk uitzien.

– Restauratieve tandheelkunde: Paul de Vries voert restauratieve behandelingen uit om tandbederf te herstellen en beschadigde tanden te repareren. Hij maakt gebruik van moderne materialen en technieken om duurzame en esthetische resultaten te bereiken.

Tandarts De Vries volgt voortdurend bijscholingsprogramma’s om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Hij draagt bij aan de missie van de praktijk om hoogwaardige zorg te bieden aan hun patiënten.

5. Behandelingen aangeboden door Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries

Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries biedt een breed scala aan behandelingen om de mondgezondheid van hun patiënten te verbeteren. Enkele van de meest voorkomende behandelingen zijn onder andere:

– Controles en mondonderzoek: Regelmatige controles zijn essentieel om mondproblemen in een vroeg stadium op te sporen en te behandelen. Tijdens een controle voert de tandarts een grondig mondonderzoek uit en geeft hij advies over mondhygiëne.

– Tandreiniging: Professionele reiniging verwijdert tandsteen en plak, wat kan leiden tot tandvleesaandoeningen en gaatjes. Het helpt ook om de mond gezond te houden en een frisse adem te behouden.

– Vullingen: Bij tandbederf kan een vulling worden geplaatst om de tand te herstellen en verdere schade te voorkomen. Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries biedt zowel traditionele amalgaamvullingen als esthetische vullingen gemaakt van composietmateriaal.

– Wortelkanaalbehandelingen: Deze behandeling is bedoeld om geïnfecteerde tanden te redden. De tandarts verwijdert het geïnfecteerde weefsel en reinigt het wortelkanaal voordat het wordt afgesloten om toekomstige infecties te voorkomen.

– Tandextracties: Als een tand niet kan worden gered, kan een extractie nodig zijn. Dit kan nodig zijn bij ernstige tandbederf, trauma of bij het creëren van ruimte voor orthodontische behandelingen.

– Tanden bleken: Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries biedt professionele tandenbleekbehandelingen om de natuurlijke kleur van de tanden op te helderen en verkleuringen te verwijderen.

– Kronen en bruggen: Deze worden gebruikt om beschadigde of ontbrekende tanden te herstellen. Ze bieden zowel functionaliteit als esthetiek.

6. Reviews en ervaringen van patiënten bij Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries

De patiënten van Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries zijn over het algemeen zeer tevreden met de verstrekte zorg en service. Ze waarderen het vriendelijke en behulpzame personeel, evenals de professionele benadering van de tandartsen.

Veel patiënten prijzen de aandacht en zorg die ze ontvangen tijdens hun behandelingen. Het team neemt de tijd om naar hun zorgen te luisteren en hun vragen te beantwoorden, waardoor ze zich op hun gemak voelen.

Daarnaast wordt de nauwkeurigheid en kwaliteit van het werk van tandartsen Golverdingen en De Vries hoog gewaardeerd. Patiënten ervaren weinig ongemak tijdens de behandelingen en zijn tevreden met de resultaten.

Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries heeft ook positieve beoordelingen ontvangen op verschillende online platforms, waaronder Tandarts.nl, Zorgkaart Nederland en Vergelijkmondzorg.nl. Deze beoordelingen getuigen van de hoge kwaliteit van de zorg die deze praktijk biedt.

7. Locatie en openingstijden van Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries

Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries is gevestigd op Robinia 10 in de wijk Zuidhoven in Dordrecht. De praktijk is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor patiënten die met de auto komen, is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar.

De openingstijden van de praktijk zijn van maandag tot en met donderdag van 08:00 uur tot 17:00 uur en op vrijdag van 08:00 uur tot 12:00 uur. Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries streeft ernaar om flexibele afspraakmogelijkheden te bieden om aan de behoeften van hun patiënten tegemoet te komen.

8. Afspraak maken bij Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries

Om een afspraak te maken bij Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries kunnen patiënten telefonisch contact opnemen met de praktijk. Het vriendelijke personeel staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden en afspraken in te plannen op een tijdstip dat voor de patiënt het beste uitkomt.

Daarnaast kunnen patiënten ook online een afspraakverzoek indienen via de website van de praktijk. Hier kunnen ze hun persoonlijke gegevens achterlaten, evenals de reden voor hun afspraak. Het team zal zo snel mogelijk reageren om de afspraak te bevestigen.

9. Veelgestelde vragen over Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries

Wat maakt Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries uniek?

Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries onderscheidt zich door het bieden van hoogwaardige tandheelkundige zorg met een persoonlijke benadering. Ze hebben een ervaren team van professionals die zich inzetten voor het leveren van de best mogelijke zorg aan hun patiënten. Ze blijven op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde en maken gebruik van moderne technieken en apparatuur.

Accepteert Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries nieuwe patiënten?

Ja, Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries verwelkomt nieuwe patiënten. Ze streven ernaar om iedereen de zorg en aandacht te geven die ze nodig hebben.

Worden spoedgevallen behandeld bij Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries?

Ja, Tandartsenpraktijk Golverdingen en De Vries behandelt spoedgevallen. Als u een dringend tandheelkundig probleem heeft, kunt u contact opnemen met de praktijk en zij zullen proberen u zo snel mogelijk te helpen.

Worden de kosten van de behandelingen vergoed door de zorgverzekering?

De vergoedingen voor tandheelkundige behandelingen variëren afhankelijk van de zorgverzekering. Het is raadzaam om contact op te nemen met uw zorgverzekeraar om te informeren naar de specifieke dekking van uw polis.

Hoe kan ik mij voorbereiden op mijn tandartsafspraak?

Categories: Gevonden 21 Golverdingen En De Vries

Kevin de Vries | Tomorrowland 2023
Kevin de Vries | Tomorrowland 2023

Top 11 golverdingen en de vries

J.C. Golverdingen Gorinchem - Oozo.Nl
J.C. Golverdingen Gorinchem – Oozo.Nl
J.C. Golverdingen Gorinchem - Oozo.Nl
J.C. Golverdingen Gorinchem – Oozo.Nl

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic golverdingen en de vries.

See more: https://mplinhhuong.com/category/voetbal/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *