Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Zichtenburglaan 33 Den Haag: Een Stijlvolle Woning Ontdekken

Zichtenburglaan 33 Den Haag: Een Stijlvolle Woning Ontdekken

Gewonde na aanrijding met personenauto Zichtenburglaan Den Haag

Zichtenburglaan 33 Den Haag: Een Stijlvolle Woning Ontdekken

Gewonde Na Aanrijding Met Personenauto Zichtenburglaan Den Haag

Keywords searched by users: zichtenburglaan 33 den haag parnassia den haag, micasa kinderdagverblijf, mi casa spanje, mi casa oss, parnassia groep vacatures

Diepgaande Gids over Zichtenburglaan 33 Den Haag: Wonen in Mi Casa met Parnassia Zorg

Ligging en Omgeving

Welkom bij onze uitgebreide gids over Zichtenburglaan 33 in Den Haag, een unieke woning gelegen in een levendige buurt. Hier bieden we gedetailleerde informatie over de locatie, de omgeving en alle belangrijke aspecten die van belang kunnen zijn voor potentiële bewoners.

Beschrijving van de Locatie

Zichtenburglaan 33 is gunstig gelegen in Den Haag, in de wijk Escamp. De omgeving staat bekend om zijn diversiteit, met gemakkelijke toegang tot verschillende voorzieningen en openbaar vervoer. De nabijheid van winkels, scholen en recreatieve faciliteiten maakt het een ideale plek voor gezinnen en professionals.

Nabijgelegen Voorzieningen

In de directe omgeving van Zichtenburglaan 33 zijn diverse voorzieningen te vinden, waaronder supermarkten, winkels, en restaurants. Voor dagelijkse boodschappen zijn er meerdere supermarkten op loopafstand, waardoor bewoners gemakkelijk toegang hebben tot verse producten en benodigdheden.

Openbaar Vervoer

De locatie profiteert ook van uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer. Verschillende bushaltes en tramhaltes bevinden zich in de buurt, waardoor bewoners snel en efficiënt door de stad kunnen reizen. Daarnaast is het treinstation goed bereikbaar, waardoor ook andere steden gemakkelijk te bereiken zijn.

Wooncomplex: Mi Casa

Zichtenburglaan 33 maakt deel uit van het wooncomplex Mi Casa, een plek waar comfort en gemeenschap samenkomen. Hieronder vind je gedetailleerde informatie over Mi Casa, inclusief voorzieningen, diensten en contactgegevens.

Over Mi Casa

Mi Casa is een wooncomplex dat bekend staat om zijn aangename sfeer en moderne voorzieningen. Het complex biedt verschillende types woningen, waaronder appartementen en gezinswoningen, zodat er voor diverse woonbehoeften geschikte opties zijn.

Voorzieningen en Diensten

Mi Casa biedt diverse voorzieningen om het leven van de bewoners te vergemakkelijken. Denk hierbij aan een gemeenschappelijke tuin, parkeergelegenheid, en mogelijkheden voor fietsenstalling. Het wooncomplex streeft naar een gevoel van gemeenschap door regelmatig sociale evenementen en activiteiten te organiseren.

Contactgegevens

Voor meer informatie over Mi Casa, inclusief beschikbaarheid en huurprijzen, kun je rechtstreeks contact opnemen met het beheer van het wooncomplex. Mi Casa Den Haag staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden bij het proces van het huren van een woning.

Zorginstelling: Parnassia

Een van de opvallende aspecten van de omgeving van Zichtenburglaan 33 is de aanwezigheid van de GGZ-instelling Parnassia. Hieronder vind je een overzicht van Parnassia, met de focus op de aangeboden zorg, specialisaties en eventuele beoordelingen van patiënten.

Over Parnassia

Parnassia is een gerenommeerde GGZ-instelling die zich toelegt op het bieden van hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg. Met verschillende locaties in Nederland, waaronder Den Haag, heeft Parnassia een breed scala aan specialisaties, variërend van angststoornissen tot verslavingszorg.

Aangeboden Zorg

Parnassia biedt diverse vormen van zorg, waaronder ambulante behandelingen, klinische opname en dagbehandelingen. Het ervaren personeel streeft ernaar om op maat gemaakte behandelplannen te bieden die aansluiten bij de unieke behoeften van elke patiënt.

Beoordelingen van Patiënten

Om een beter inzicht te krijgen in de ervaringen van patiënten met Parnassia, is het de moeite waard om online beoordelingen te raadplegen. Op platforms zoals Zorgkaart Nederland delen mensen hun ervaringen, waardoor potentiële cliënten een indruk krijgen van de kwaliteit van de zorg.

Zorgkaart Nederland

Een belangrijke bron van informatie over Parnassia Mi Casa is te vinden op Zorgkaart Nederland. Deze online kaart biedt een gedetailleerd overzicht van de zorginstelling, inclusief beoordelingen en ervaringen van cliënten.

Analyse van Zorgkaart Nederland

Op Zorgkaart Nederland kunnen lezers beoordelingen lezen en ervaringen van anderen ontdekken. Het is een waardevolle bron voor het verkrijgen van inzicht in de kwaliteit van de geestelijke gezondheidszorg die Parnassia biedt in de omgeving van Zichtenburglaan 33.

Woninginformatie en Specificaties

Nu we een overzicht hebben van de omgeving, Mi Casa en Parnassia, laten we dieper ingaan op Zichtenburglaan 33 zelf. Hier vind je details over de woning, inclusief kenmerken, indeling en eventuele bijzonderheden die relevant zijn voor potentiële bewoners.

Kenmerken van Zichtenburglaan 33

Zichtenburglaan 33 is een moderne woning met verschillende kenmerken die het comfort en de levenskwaliteit van de bewoners bevorderen. Denk hierbij aan ruime kamers, grote ramen voor natuurlijk licht, en moderne voorzieningen zoals een goed uitgeruste keuken en badkamer.

Indeling van de Woning

De indeling van de woning is ontworpen met het oog op efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte. Het biedt een comfortabele leefomgeving met aparte ruimtes voor wonen, slapen en ontspannen. De architectuur van Zichtenburglaan 33 is zodanig dat het aansluit bij hedendaagse woontrends.

Bijzonderheden

Bij het overwegen van Zichtenburglaan 33 zijn er enkele bijzonderheden die het vermelden waard zijn. Mogelijk beschikt de woning over extra voorzieningen, zoals een balkon met uitzicht op de omgeving of speciale energiebesparende functies. Het is raadzaam om contact op te nemen met het vastgoedbeheer voor specifieke details.

Adresgegevens en Routebeschrijving

Wil je Zichtenburglaan 33 bezoeken of overweeg je er te gaan wonen? Hier vind je de volledige adresgegevens, evenals een handige routebeschrijving.

Adresgegevens

Zichtenburglaan 33
2544 EA Den Haag

Routebeschrijving

De woning is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Gebruik de onderstaande kaart voor een nauwkeurige routebeschrijving:

Plattegrond en Routebeschrijving

Veelgestelde Vragen (FAQs)

1. Wat zijn de huurprijzen bij Mi Casa?

De huurprijzen bij Mi Casa variëren afhankelijk van het type woning en de specifieke voorzieningen. Voor actuele prijsinformatie en beschikbaarheid kun je rechtstreeks contact opnemen met het beheer van Mi Casa.

2. Welke soorten behandelingen biedt Parnassia?

Parnassia biedt een breed scala aan geestelijke gezondheidszorg, waaronder ambulante behandelingen, klinische opname en dagbehandelingen. De exacte behandeling hangt af van de individuele behoeften van de patiënt.

3. Zijn er beoordelingen beschikbaar voor Parnassia Mi Casa op Zorgkaart Nederland?

Ja, op Zorgkaart Nederland kun je beoordelingen lezen en ervaringen ontdekken van cliënten die gebruik hebben gemaakt van de diensten van Parnassia Mi Casa.

4. Zijn er speciale voorzieningen in Zichtenburglaan 33?

De woning Zichtenburglaan 33 kan speciale voorzieningen hebben, zoals een balkon of energiebesparende functies. Neem contact op met het vastgoedbeheer voor specifieke details.

5. Hoe bereik ik Zichtenburglaan 33 met het openbaar vervoer?

Zichtenburglaan 33 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, met verschillende bushaltes en tramhaltes in de buurt. Raadpleeg de lokale OV-informatie voor de meest actuele routes en dienstregelingen.

Conclusie

Zichtenburglaan 33 in Den Haag biedt niet alleen een comfortabele woonomgeving, maar profiteert ook van nabijgelegen voorzieningen en de aanwezigheid van Parnassia voor geestelijke gezondheidszorg. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe woning of meer wilt weten over de zorginstelling in de buurt, deze gids biedt uitgebreide informatie om je te helpen weloverwogen beslissingen te nemen. Neem gerust contact op met de relevante instanties voor specifieke vragen en geniet van alles wat Zichtenburglaan 33 en de omgeving te bieden hebben.

Categories: Details 26 Zichtenburglaan 33 Den Haag

Gewonde na aanrijding met personenauto Zichtenburglaan Den Haag
Gewonde na aanrijding met personenauto Zichtenburglaan Den Haag

Parnassia Den Haag

Diepgaande Gids voor Parnassia Den Haag

Den Haag staat bekend om zijn diverse zorgvoorzieningen, en een opvallende instelling die aandacht verdient, is Parnassia Den Haag. In deze uitgebreide gids duiken we diep in de wereld van Parnassia Den Haag, met het doel gedetailleerde informatie te verstrekken en specifieke concepten duidelijk en uitgebreid uit te leggen.

Over Parnassia Den Haag

Parnassia Den Haag, gevestigd aan de Zichtenburglaan 33, is een toonaangevende GGZ-instelling die bekend staat om zijn hoogwaardige zorgdiensten. Deze locatie, ook bekend als Mi Casa, speelt een cruciale rol in het bieden van geestelijke gezondheidszorg aan de inwoners van Den Haag en de omliggende gebieden.

Diensten en Specialiteiten

Parnassia Den Haag biedt een breed scala aan diensten op het gebied van geestelijke gezondheid, variërend van preventie tot behandeling en re-integratie. Enkele van de opmerkelijke specialiteiten zijn:

1. Preventieve Zorg

Parnassia Den Haag legt sterk de nadruk op preventieve maatregelen om de geestelijke gezondheid van de gemeenschap te bevorderen. Door voorlichting, training en bewustmaking tracht de instelling psychische problemen te voorkomen.

2. Behandeling op Maat

De behandelingen bij Parnassia Den Haag zijn op maat gemaakt, rekening houdend met de unieke behoeften van elke individuele patiënt. Het team van professionals streeft ernaar effectieve en persoonsgerichte zorg te bieden.

3. Re-integratieprogramma’s

Voor degenen die herstellen van geestelijke gezondheidsproblemen, biedt Parnassia Den Haag re-integratieprogramma’s aan. Deze programma’s zijn ontworpen om individuen te helpen bij het herwinnen van controle over hun leven en een gezonde terugkeer naar de samenleving te bevorderen.

Locatie en Faciliteiten

Parnassia Den Haag bevindt zich aan de Zichtenburglaan 33, een locatie die strategisch is gekozen om gemakkelijke toegang te bieden aan de inwoners van Den Haag. De faciliteiten zijn modern en goed uitgerust, waardoor een comfortabele omgeving wordt geboden voor zowel patiënten als personeel.

Veelgestelde Vragen

1. Wat zijn de openingstijden van Parnassia Den Haag?

Parnassia Den Haag heeft specifieke openingstijden, die variëren afhankelijk van de afdeling en het type dienstverlening. Het is raadzaam de officiële website te raadplegen of contact op te nemen met de instelling voor de meest actuele informatie.

2. Zijn er parkeermogelijkheden bij Parnassia Den Haag?

Ja, de locatie aan de Zichtenburglaan 33 biedt parkeergelegenheid voor zowel medewerkers als bezoekers. Het is raadzaam om de parkeervoorzieningen op de locatie te controleren voor eventuele beperkingen of specifieke instructies.

3. Hoe kan ik een afspraak maken bij Parnassia Den Haag?

Voor het maken van een afspraak bij Parnassia Den Haag kunt u telefonisch contact opnemen met de instelling of gebruikmaken van de online afsprakenmogelijkheden op hun officiële website.

4. Wordt Parnassia Den Haag vergoed door zorgverzekeringen?

Ja, Parnassia Den Haag valt onder de geestelijke gezondheidszorg en wordt doorgaans vergoed door zorgverzekeringen. Het is echter raadzaam om uw specifieke dekkingsvoorwaarden te controleren bij uw zorgverzekeraar.

Conclusie

Parnassia Den Haag, gevestigd aan de Zichtenburglaan 33, is een toonaangevende speler in de geestelijke gezondheidszorg in Den Haag. Met een focus op preventie, op maat gemaakte behandelingen en re-integratieprogramma’s, biedt deze instelling uitgebreide zorg aan individuen met psychische gezondheidsproblemen. Door de strategische locatie en moderne faciliteiten speelt Parnassia Den Haag een essentiële rol in het bevorderen van de geestelijke gezondheid in de regio.


Disclaimer: Deze gids is bedoeld voor informatieve doeleinden en dient niet als vervanging voor professioneel medisch advies. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde zorgverlener voor specifieke gezondheidsvragen.

Micasa Kinderdagverblijf

Micasa Kinderdagverblijf: Een Diepgaande Gids

Inleiding

Micasa Kinderdagverblijf, gelegen aan de Zichtenburglaan 33 in Den Haag, is een prominente instelling die hoogwaardige kinderopvang biedt. In deze diepgaande gids gaan we grondig in op Micasa Kinderdagverblijf, met als doel een uitgebreide bron van informatie te bieden voor ouders en verzorgers die op zoek zijn naar kwalitatieve kinderopvang. We zullen de missie, visie, faciliteiten, en het unieke karakter van Micasa verkennen.

Achtergrond van Micasa Kinderdagverblijf

Micasa Kinderdagverblijf maakt deel uit van Parnassia, een bekende GGZ-instelling in Nederland. De link met Parnassia benadrukt het belang van een holistische benadering van kinderopvang, waarbij niet alleen het welzijn van het kind, maar ook de ondersteuning van de families centraal staan. Met een focus op hoogwaardige zorg en een veilige omgeving biedt Micasa een stimulerende plek waar kinderen zich kunnen ontwikkelen.

Visie en Missie van Micasa Kinderdagverblijf

De visie van Micasa is geworteld in het creëren van een omgeving waarin kinderen zich geborgen en geliefd voelen. Het dagverblijf streeft naar het bevorderen van de sociale, emotionele, en cognitieve ontwikkeling van elk kind. Door het bieden van een gebalanceerde mix van spelen, leren, en rustmomenten, wil Micasa een positieve impact hebben op het leven van de kinderen die het bedient.

De missie van Micasa Kinderdagverblijf is om ouders te ondersteunen door betrouwbare en hoogwaardige kinderopvang te bieden. Door samen te werken met gezinnen wil Micasa een stabiele en vertrouwde omgeving creëren waarin kinderen gedijen en zich optimaal ontwikkelen.

Faciliteiten bij Micasa Kinderdagverblijf

Micasa Kinderdagverblijf beschikt over moderne en goed uitgeruste faciliteiten om een optimale omgeving voor kinderen te waarborgen. Van veilige speelruimtes tot educatief materiaal, elk aspect van de faciliteiten is ontworpen met het welzijn en de ontwikkeling van kinderen in gedachten. Er is aandacht besteed aan zowel binnen- als buitenactiviteiten, waardoor kinderen de ruimte hebben om zowel fysiek als mentaal te groeien.

Uniek Karakter van Micasa Kinderdagverblijf

Wat Micasa Kinderdagverblijf onderscheidt, is het persoonlijke karakter. Door de samenwerking met Parnassia is er toegang tot expertise op het gebied van geestelijke gezondheid, wat een aanvullend voordeel biedt aan ouders die mogelijk behoefte hebben aan extra ondersteuning. Het team van Micasa is toegewijd aan het begrijpen van de individuele behoeften van elk kind en het aanpassen van de zorg dienovereenkomstig.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Wat is het onderscheidende kenmerk van Micasa Kinderdagverblijf?

Micasa onderscheidt zich door zijn nauwe samenwerking met Parnassia, wat toegang biedt tot expertise op het gebied van geestelijke gezondheid. Hierdoor kunnen ouders rekenen op een holistische benadering van de ontwikkeling van hun kinderen.

2. Welke faciliteiten zijn beschikbaar bij Micasa Kinderdagverblijf?

Micasa beschikt over moderne en goed uitgeruste faciliteiten, waaronder veilige speelruimtes, educatief materiaal, en zorgvuldig ontworpen binnen- en buitenactiviteiten.

3. Hoe wordt de ontwikkeling van kinderen gestimuleerd bij Micasa?

Micasa streeft naar een gebalanceerde mix van spelen, leren, en rustmomenten om de sociale, emotionele, en cognitieve ontwikkeling van elk kind te bevorderen.

4. Biedt Micasa Kinderdagverblijf ondersteuning aan gezinnen die extra hulp nodig hebben?

Ja, door de samenwerking met Parnassia heeft Micasa toegang tot expertise op het gebied van geestelijke gezondheid en kan het aanvullende ondersteuning bieden aan gezinnen die dit nodig hebben.

5. Hoe kan ik contact opnemen met Micasa Kinderdagverblijf voor meer informatie?

Voor meer informatie kunt u terecht op de officiële website van Parnassia: https://www.parnassia.nl/locaties/micasa-den-haag.

Conclusie

Micasa Kinderdagverblijf is meer dan alleen een plek voor kinderopvang; het is een gemeenschap die gericht is op de groei en ontwikkeling van elk kind. Met hoogwaardige faciliteiten, een holistische benadering van zorg, en een toegewijd team, biedt Micasa een omgeving waarin kinderen gedijen. Voor ouders die op zoek zijn naar een betrouwbare kinderopvang met een focus op zowel fysieke als mentale ontwikkeling, is Micasa Kinderdagverblijf zeker het overwegen waard.

Disclaimer: Deze gids is gebaseerd op beschikbare informatie tot mijn laatste kennisupdate in januari 2022. Het wordt aanbevolen om de officiële bronnen te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Mi Casa Spanje

Mi Casa Spanje: Een Diepgaande Gids

Mi Casa Spanje is een bekend zorginitiatief gevestigd in Den Haag, Nederland. Dit artikel biedt een diepgaande verkenning van Mi Casa Spanje, inclusief details over de locatie, de aard van de dienstverlening, en hoe het zich onderscheidt binnen het zorglandschap. We zullen ook ingaan op specifieke concepten en principes die dit initiatief definiëren, met als doel een uitgebreide gids te bieden aan degenen die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van Mi Casa Spanje.

Achtergrond van Mi Casa Spanje

Mi Casa Spanje bevindt zich op de Zichtenburglaan 33 in Den Haag. Het maakt deel uit van Parnassia Groep, een instelling die gespecialiseerd is in geestelijke gezondheidszorg. Deze locatie biedt specifieke diensten en voorzieningen voor mensen die behoefte hebben aan geestelijke gezondheidszorg in een residentiële omgeving.

Dienstverlening en Voorzieningen

Mi Casa Spanje richt zich op het bieden van hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg, en het is essentieel om te begrijpen welke diensten en voorzieningen worden aangeboden. Hier zijn enkele kernpunten:

  1. Residentiële Zorg: De faciliteit biedt residentiële zorg voor mensen die een intensievere vorm van ondersteuning nodig hebben.

  2. Therapeutische Programma’s: Mi Casa Spanje integreert diverse therapeutische programma’s om individuen te helpen bij hun herstelproces.

  3. Multidisciplinair Team: Een team van professionals, waaronder psychiaters, psychologen, en sociaal werkers, werkt samen om een holistische benadering van de zorg te waarborgen.

  4. 24/7 Ondersteuning: De faciliteit biedt continue ondersteuning, wat van cruciaal belang is voor mensen met geestelijke gezondheidsuitdagingen.

Unieke Aspecten van Mi Casa Spanje

Wat onderscheidt Mi Casa Spanje van andere zorgvoorzieningen? Hier zijn enkele unieke aspecten:

  1. Focus op Herstel: Mi Casa Spanje legt een sterke nadruk op het herstel van individuen, waarbij empowerment en eigen regie centraal staan.

  2. Samenwerking met Gemeenschap: Door samen te werken met lokale gemeenschappen en organisaties, integreert Mi Casa Spanje zorg in een bredere sociale context.

  3. Flexibele Zorgplannen: Individuele zorgplannen worden opgesteld, rekening houdend met de unieke behoeften en doelen van elke bewoner.

Diepgaande Concepten bij Mi Casa Spanje

Herstelgerichte Zorg

Een kernprincipe van Mi Casa Spanje is herstelgerichte zorg. Dit concept omvat het ondersteunen van individuen bij het bereiken van een zinvol leven, ondanks de uitdagingen die ze ervaren. Herstelgerichte zorg bij Mi Casa Spanje omvat niet alleen symptoombeheersing, maar ook het bevorderen van welzijn en levenskwaliteit.

Trauma-Informed Zorg

Mi Casa Spanje integreert trauma-informed zorgpraktijken, wat betekent dat het personeel getraind is om rekening te houden met de mogelijke impact van trauma op het individu. Dit creëert een veilige omgeving voor herstel.

Participatie en Eigen Regie

Bij Mi Casa Spanje worden bewoners aangemoedigd om actief deel te nemen aan besluitvorming met betrekking tot hun zorg. Deze benadering bevordert eigen regie en empowerment.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Wat maakt Mi Casa Spanje anders dan andere zorgvoorzieningen?

Mi Casa Spanje onderscheidt zich door zijn focus op herstel, samenwerking met de gemeenschap, flexibele zorgplannen en een team van professionals met diverse expertise.

2. Welke diensten worden aangeboden bij Mi Casa Spanje?

De faciliteit biedt residentiële zorg, therapeutische programma’s, ondersteuning van een multidisciplinair team, en continue 24/7 ondersteuning.

3. Wat betekent herstelgerichte zorg bij Mi Casa Spanje?

Herstelgerichte zorg bij Mi Casa Spanje richt zich op het helpen van individuen bij het bereiken van een zinvol leven ondanks geestelijke gezondheidsuitdagingen, met een nadruk op welzijn en levenskwaliteit.

4. Hoe integreert Mi Casa Spanje trauma-informed zorgpraktijken?

Het personeel bij Mi Casa Spanje is getraind in trauma-informed zorg, wat betekent dat ze rekening houden met de mogelijke impact van trauma op het individu, om een veilige omgeving voor herstel te bevorderen.

5. Hoe worden bewoners betrokken bij hun zorg bij Mi Casa Spanje?

Bij Mi Casa Spanje worden bewoners aangemoedigd om actief deel te nemen aan besluitvorming met betrekking tot hun zorg, waardoor participatie, eigen regie en empowerment worden bevorderd.

Dit artikel biedt een diepgaande verkenning van Mi Casa Spanje, van de locatie en diensten tot specifieke concepten die de zorgpraktijk definiëren. Het doel is om een informatieve gids te bieden voor degenen die geïnteresseerd zijn in het begrijpen van dit toonaangevende zorginitiatief in Den Haag.

Verzamelen 37 zichtenburglaan 33 den haag

Op Is Op Den Haag 'S-Gravenhage - Oozo.Nl
Op Is Op Den Haag ‘S-Gravenhage – Oozo.Nl
Vergunningen En Bekendmakingen In Kerketuinen En Zichtenburg - Oozo.Nl
Vergunningen En Bekendmakingen In Kerketuinen En Zichtenburg – Oozo.Nl
Wentsy: Partycentrum Zichtenburg | Tulpenzaal | Den Haag - Meeting Spaces Den  Haag, Nl
Wentsy: Partycentrum Zichtenburg | Tulpenzaal | Den Haag – Meeting Spaces Den Haag, Nl
Vergunningen En Bekendmakingen In Postcodegebied 2544Ea - Oozo.Nl
Vergunningen En Bekendmakingen In Postcodegebied 2544Ea – Oozo.Nl
Woning Van Beuningenstraat 33 Den Haag - Oozo.Nl
Woning Van Beuningenstraat 33 Den Haag – Oozo.Nl

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic zichtenburglaan 33 den haag.

See more: blog https://mplinhhuong.com/category/voetbal

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *