Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Yunus Emre Schalk Burgerstraat: Een Inspirerend Verhaal

Yunus Emre Schalk Burgerstraat: Een Inspirerend Verhaal

Yunus Emre Müzikleri All Seasons Full Soundtrack | Younus Emre Drama Music Album

Yunus Emre Schalk Burgerstraat: Een Inspirerend Verhaal

Yunus Emre Müzikleri All Seasons Full Soundtrack | Younus Emre Drama Music Album

Keywords searched by users: yunus emre schalk burgerstraat yunus emre vacatures, yunus emre van damstraat, yunus emre potchefstraat, intern begeleider yunus emre, meivakantie yunus emre, yunus emre westland, yunus emre beresteinlaan, yunus emre peuterspeelzaal

Over Yunus Emre Schalk Burgerstraat

Yunus Emre Schalk Burgerstraat is een islamitische basisschool gelegen in Den Haag. De school biedt onderwijs van hoge kwaliteit aan kinderen van verschillende achtergronden. Met een focus op respect, saamhorigheid en samenwerking, streeft Yunus Emre Schalk Burgerstraat ernaar om een positieve en inclusieve leeromgeving te creëren voor alle leerlingen.

Op Yunus Emre Schalk Burgerstraat worden de leerlingen meegenomen op een reis van kennis en persoonlijke groei. De school gaat verder dan alleen het aanbieden van onderwijs, en streeft ernaar om de leerlingen voor te bereiden op een succesvolle toekomst. Hierbij wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van sociale vaardigheden, creativiteit en zelfstandigheid.

Locatie en contactgegevens

Yunus Emre Schalk Burgerstraat is gevestigd op Schalk Burgerstraat 216, 2572 TE Den Haag. Voor vragen of meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met de school via 070-7894567. Daarnaast kunt u ook de officiële website van de school bezoeken: [link naar website].

Onderwijsfilosofie en -programma

De onderwijsfilosofie van Yunus Emre Schalk Burgerstraat is gebaseerd op de principes van de islam. De school streeft naar een harmonieuze balans tussen religieus en sociaal-cultureel onderwijs. Naast het aanbieden van reguliere vakken zoals Nederlands, rekenen en Engels, besteedt de school ook aandacht aan islamitische waarden en normen.

De school volgt het Nederlandse curriculum, maar integreert ook islamitische lessen en activiteiten in het programma. Hierdoor krijgen de leerlingen niet alleen een solide basis in algemene kennis, maar leren ze ook belangrijke waarden zoals respect, verantwoordelijkheid en zorg voor anderen.

Inschrijven en toelatingsbeleid

Om uw kind in te schrijven bij Yunus Emre Schalk Burgerstraat, moet u contact opnemen met de school om een afspraak te maken voor een intakegesprek. Tijdens dit gesprek zult u meer informatie ontvangen over de school en zal er gekeken worden of de school aansluit bij de behoeften van uw kind.

Het toelatingsbeleid van de school is gebaseerd op acceptatie van diversiteit en het creëren van een inclusieve leeromgeving. Er wordt geen onderscheid gemaakt op basis van religie, etniciteit of achtergrond bij het toelaten van leerlingen. Alle kinderen zijn welkom, zolang er ruimte is in de desbetreffende groep.

Voorzieningen en faciliteiten

Yunus Emre Schalk Burgerstraat beschikt over moderne voorzieningen en faciliteiten om een optimale leeromgeving te bieden aan de leerlingen. De school heeft goed uitgeruste klaslokalen, een bibliotheek, een gymzaal en een technieklokaal. Daarnaast is er ook een aula waar verschillende activiteiten en evenementen plaatsvinden.

De school besteedt ook aandacht aan buitenschoolse activiteiten en organiseert regelmatig excursies en sportevenementen. Dit biedt de leerlingen de kans om nieuwe ervaringen op te doen en hun horizon te verbreden.

Ouderbetrokkenheid en samenwerking

Yunus Emre Schalk Burgerstraat hecht veel waarde aan ouderbetrokkenheid en gelooft dat een goede samenwerking tussen school en ouders essentieel is voor het leerproces van de kinderen. Ouders worden aangemoedigd om actief deel te nemen aan schoolactiviteiten en ouderavonden.

Daarnaast organiseert de school regelmatig ouderbijeenkomsten en workshops om ouders te informeren over de ontwikkelingen op school en hen te betrekken bij het onderwijsproces. Dit zorgt voor een open communicatie tussen de school en ouders, waardoor eventuele zorgen of vragen kunnen worden besproken en opgelost.

Begeleiding en ondersteuning

Yunus Emre Schalk Burgerstraat biedt begeleiding en ondersteuning aan alle leerlingen om ervoor te zorgen dat zij zich optimaal kunnen ontwikkelen. Dit omvat zowel academische ondersteuning als sociale en emotionele begeleiding.

De school heeft een intern begeleider die verantwoordelijk is voor het coördineren van de zorg en begeleiding van de leerlingen. Deze persoon werkt nauw samen met docenten, ouders en externe professionals om ervoor te zorgen dat alle leerlingen de juiste ondersteuning krijgen die zij nodig hebben.

Yunus Emre Vacatures:
Op dit moment zijn er geen specifieke vacatures beschikbaar bij Yunus Emre Schalk Burgerstraat.

Yunus Emre Van Damstraat:
De locatie van Yunus Emre Van Damstraat is Schalk Burgerstraat 216, 2572 TE Den Haag, dezelfde locatie als Yunus Emre Schalk Burgerstraat.

Yunus Emre Potchefstraat:
De locatie van Yunus Emre Potchefstraat is Potchefstraat 98, 2572 XA Den Haag. Dit is een andere locatie van Yunus Emre in Den Haag.

Intern Begeleider Yunus Emre:
Yunus Emre Schalk Burgerstraat heeft een intern begeleider die verantwoordelijk is voor het coördineren van de zorg en begeleiding van de leerlingen. Deze persoon ondersteunt docenten, ouders en externe professionals.

Meivakantie Yunus Emre:
De data van de meivakantie kunnen per schooljaar verschillen. Voor de exacte data van de meivakantie bij Yunus Emre Schalk Burgerstraat wordt aangeraden om contact op te nemen met de school.

Yunus Emre Westland:
Yunus Emre Westland is een andere vestiging van Yunus Emre, gelegen in het Westland. Deze vestiging heeft een eigen adres en contactgegevens. Voor meer informatie over Yunus Emre Westland wordt aangeraden om de officiële website van de school te raadplegen.

Yunus Emre Beresteinlaan:
Yunus Emre Beresteinlaan is een andere vestiging van Yunus Emre, gelegen aan de Beresteinlaan in Den Haag. Deze vestiging heeft een eigen adres en contactgegevens. Voor meer informatie over Yunus Emre Beresteinlaan wordt aangeraden om de officiële website van de school te raadplegen.

Yunus Emre Peuterspeelzaal:
Yunus Emre Schalk Burgerstraat heeft ook een peuterspeelzaal. Voor meer informatie over de peuterspeelzaal en de inschrijving kunt u contact opnemen met de school.

In conclusie biedt Yunus Emre Schalk Burgerstraat hoogwaardig islamitisch onderwijs in Den Haag. Met een focus op respect, saamhorigheid en samenwerking, streeft de school ernaar om een positieve en inclusieve leeromgeving te creëren voor alle leerlingen. De school biedt een uitgebreid onderwijsprogramma, moderne faciliteiten en stimuleert ouderbetrokkenheid. Door begeleiding en ondersteuning op maat te bieden, zorgt Yunus Emre Schalk Burgerstraat ervoor dat alle leerlingen zich optimaal kunnen ontwikkelen.

Categories: Ontdekken 57 Yunus Emre Schalk Burgerstraat

Yunus Emre Müzikleri All Seasons Full Soundtrack | Younus Emre Drama Music Album
Yunus Emre Müzikleri All Seasons Full Soundtrack | Younus Emre Drama Music Album

Delen 6 yunus emre schalk burgerstraat

Haagse Cultuuronderwijs Dag 2016 | Ibs Yunus Emre - Youtube
Haagse Cultuuronderwijs Dag 2016 | Ibs Yunus Emre – Youtube

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic yunus emre schalk burgerstraat.

See more: mplinhhuong.com/category/voetbal

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *