Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Vrederustlaan 180 Den Haag: Een Kijkje In Deze Geliefde Wijk

Vrederustlaan 180 Den Haag: Een Kijkje In Deze Geliefde Wijk

DHC - 180 CC (De Officiële Videoclip/Lyrics)

Vrederustlaan 180 Den Haag: Een Kijkje In Deze Geliefde Wijk

Dhc – 180 Cc (De Officiële Videoclip/Lyrics)

Keywords searched by users: vrederustlaan 180 den haag sophia revalidatiecentrum den haag, revalidatie den haag, vrederustlaan 117 den haag, basalt locaties, basalt leiden, medewerkers basalt, bezoektijden basalt den haag, mijn basalt

Achtergrondinformatie over Vrederustlaan 180, Den Haag

Vrederustlaan 180 is een belangrijke locatie in Den Haag, Nederland. Het is de thuisbasis van het revalidatiecentrum Basalt en biedt een breed scala aan revalidatiediensten en -therapieën voor mensen die herstellen van een ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. In dit artikel zullen we dieper ingaan op de faciliteiten en diensten die bij Vrederustlaan 180 worden aangeboden, evenals de samenwerking met andere instellingen om de beste zorg aan de patiënten te bieden.

Locatie en bereikbaarheid

Vrederustlaan 180 bevindt zich in het zuidwesten van Den Haag, in de buurt van het Vrederustpark. Het is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Voor diegenen die met de auto komen, is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij het revalidatiecentrum Basalt. Voor een gedetailleerde routebeschrijving kunt u terecht op de website van Basalt Revalidatie.

Als u liever het openbaar vervoer gebruikt, zijn er verschillende bus- en tramhaltes in de buurt van Vrederustlaan 180. U kunt gebruikmaken van buslijnen 23, 26, 37 en 86 om naar de locatie te komen. Bovendien is er een tramhalte genaamd “Vrederustlaan” waar tramlijnen 2 en 6 stoppen.

Basalt Revalidatie

Basalt Revalidatie is een gespecialiseerd revalidatiecentrum met meerdere locaties in Nederland. Ze bieden medisch specialistische revalidatiezorg aan mensen die te maken hebben met fysieke beperkingen als gevolg van ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. Basalt Revalidatie heeft een multidisciplinair team van professionals, waaronder artsen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, psychologen en maatschappelijk werkers, die samenwerken om de beste zorg te bieden aan hun patiënten.

Therapieën en diensten aangeboden door Basalt Revalidatie

Basalt Revalidatie biedt een breed scala aan therapieën en diensten om mensen te helpen bij hun herstelproces. Enkele van de belangrijkste therapieën die worden aangeboden, zijn onder andere fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, psychologische ondersteuning en medische consulten. Deze therapieën zijn gericht op het verbeteren van de fysieke, mentale en sociale aspecten van het leven van de patiënten.

Daarnaast biedt Basalt Revalidatie gespecialiseerde programma’s voor specifieke aandoeningen, zoals neurologische aandoeningen, amputaties, chronische pijnklachten en musculoskeletale aandoeningen. Deze programma’s zijn op maat gemaakt en worden uitgevoerd door ervaren professionals die gespecialiseerd zijn in het behandelen van die specifieke aandoeningen.

Samenwerking met andere instellingen

Om de beste zorg te kunnen bieden aan hun patiënten, werkt Basalt Revalidatie samen met andere instellingen, waaronder Sophia Revalidatiecentrum Den Haag. Deze samenwerking stelt hen in staat om kennis en expertise uit te wisselen en gebruik te maken van elkaars faciliteiten en middelen. Door samen te werken kunnen ze een uitgebreider scala aan revalidatiediensten aanbieden en patiënten de best mogelijke zorg bieden.

Revalidatiezorg voor specifieke aandoeningen bij Basalt Revalidatie

Basalt Revalidatie biedt gespecialiseerde revalidatiezorg voor verschillende specifieke aandoeningen. Enkele van de aandoeningen waarvoor ze gespecialiseerde programma’s hebben, zijn onder andere neurologische aandoeningen zoals beroertes, traumatisch hersenletsel en multiple sclerose. Ze bieden ook revalidatiezorg voor musculoskeletale aandoeningen, zoals rugproblemen, gewrichtspijn en amputaties.

Daarnaast biedt Basalt Revalidatie ook revalidatiezorg voor kinderen en jongeren. Ze hebben een speciale afdeling die zich richt op het bieden van revalidatiediensten aan jonge patiënten, waarbij ze rekening houden met hun specifieke behoeften en ontwikkelingsstadia.

Met de expertise van hun medewerkers, de samenwerking met andere instellingen en de focus op specifieke aandoeningen, streeft Basalt Revalidatie ernaar om de best mogelijke zorg te bieden aan mensen die revalidatie nodig hebben.

FAQs

1. Wat is Sophia Revalidatiecentrum Den Haag?
Sophia Revalidatiecentrum Den Haag is een andere revalidatie-instelling gevestigd in Den Haag. Ze bieden gespecialiseerde revalidatiediensten aan patiënten met verschillende medische aandoeningen en fysieke beperkingen.

2. Wat zijn de bezoektijden bij Basalt Den Haag?
De bezoektijden bij Basalt Den Haag kunnen variëren afhankelijk van de afdeling en de situatie van de patiënt. Het is het beste om contact op te nemen met Basalt Den Haag voor specifieke bezoektijden.

3. Waar kan ik meer informatie vinden over Basalt Revalidatie?
Voor meer informatie over Basalt Revalidatie kunt u terecht op hun officiële website. Daar vindt u gedetailleerde informatie over hun diensten, locaties en medewerkers.

4. Wat is het adres van Vrederustlaan 117 in Den Haag?
Vrederustlaan 117 is een andere locatie van Basalt Revalidatie in Den Haag. Het bevindt zich in de buurt van Vrederustlaan 180 en biedt ook revalidatiediensten aan.

5. Waar zijn de andere locaties van Basalt Revalidatie?
Basalt Revalidatie heeft meerdere locaties verspreid over Nederland, waaronder Leiden. Voor meer informatie over hun locaties kunt u terecht op hun website.

6. Hoe kan ik inloggen op Mijn Basalt?
Om in te loggen op Mijn Basalt, het online portaal van Basalt Revalidatie, dient u een account aan te maken. Nadat u uw account heeft aangemaakt, kunt u inloggen met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Met dit uitgebreide artikel en de FAQ-sectie hopen we u een volledig beeld te hebben gegeven van Vrederustlaan 180 in Den Haag en de revalidatiezorg die Basalt Revalidatie biedt. Of u nu op zoek bent naar revalidatiezorg voor uzelf of een geliefde, deze locatie biedt hoogwaardige diensten en ervaren professionals om u te helpen bij uw herstelproces.

Categories: Delen 22 Vrederustlaan 180 Den Haag

DHC - 180 CC (De Officiële Videoclip/Lyrics)
DHC – 180 CC (De Officiële Videoclip/Lyrics)

Update 8 vrederustlaan 180 den haag

Penders Voetzorg Den Haag B.V. 'S-Gravenhage - Oozo.Nl
Penders Voetzorg Den Haag B.V. ‘S-Gravenhage – Oozo.Nl
La El Zorg 'S-Gravenhage - Oozo.Nl
La El Zorg ‘S-Gravenhage – Oozo.Nl
Woning Beresteinlaan 533 Den Haag - Oozo.Nl
Woning Beresteinlaan 533 Den Haag – Oozo.Nl

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic vrederustlaan 180 den haag.

See more: mplinhhuong.com/category/voetbal

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *