Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Vd Ham Optiek Oud Beijerland: Zien En Ervaren In Stijlvol Brillenland

Vd Ham Optiek Oud Beijerland: Zien En Ervaren In Stijlvol Brillenland

HAPTER Eyewear Eyewear Unboxing HL03

Vd Ham Optiek Oud Beijerland: Zien En Ervaren In Stijlvol Brillenland

Hapter Eyewear Eyewear Unboxing Hl03

Keywords searched by users: vd ham optiek oud beijerland openingstijden van der ham oud-beijerland, van der ham optiek bergen op zoom openingstijden, van der ham openingstijden, van der ham chocolade, van der ham bergen op zoom, van der ham groothandel, brillenzaak oud-beijerland, van der ham keukens

Ontdekking van Vd Ham Optiek Oud Beijerland: Een Diepgaande Verkenning

Over vd Ham Optiek Oud Beijerland

Welkom bij vd Ham Optiek, gevestigd in het pittoreske Oud Beijerland. In dit artikel nemen we je mee op een reis door de geschiedenis, missie en waarden van vd Ham Optiek. We verkennen ook de diverse diensten en specialisaties die zij aanbieden, de uitgebreide brillencollectie, het belang van ooggezondheid en optometrie, klantenervaringen, en nog veel meer.

Geschiedenis, Missie en Waarden

Vd Ham Optiek heeft diepe wortels in Oud Beijerland en een rijke geschiedenis in het bieden van hoogwaardige optometrische diensten. Opgericht met een passie voor ooggezondheid, streeft het team van vd Ham Optiek ernaar om de gemeenschap te dienen door kwalitatieve oogzorg toegankelijk te maken.

De missie van vd Ham Optiek is duidelijk: het bevorderen van gezonde ogen en het verbeteren van het zicht van hun klanten. Dit doen ze door deskundige optometrische diensten te leveren met behulp van geavanceerde technologieën en methoden. De waarden van het bedrijf omvatten integriteit, klantgerichtheid en continue innovatie.

Locatie en Contactinformatie

Voor degenen die de exacte locatie van vd Ham Optiek willen ontdekken, bevindt het zich op een centrale plek in Oud Beijerland. Je kunt hen vinden op [voeg het adres in]. Neem gerust contact met hen op via [telefoonnummer] of [e-mailadres] voor eventuele vragen of om een afspraak te maken.

Diensten en Specialisaties

Vd Ham Optiek onderscheidt zich door een breed scala aan diensten en specialisaties aan te bieden. Optometrie is een kerngebied, waarbij ze zich richten op het meten van de gezichtsscherpte, oogdrukmetingen en het screenen op oogaandoeningen. Daarnaast bieden ze gespecialiseerde diensten aan, waaronder brillen op maat en advies over contactlenzen.

Brillencollectie

Stap binnen in de wereld van stijl met de uitgebreide brillencollectie van vd Ham Optiek. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of de nieuwste modetrends, hier vind je een verscheidenheid aan monturen en brillen. Ontdek stijlvolle merken die zowel elegantie als duurzaamheid belichamen.

Ooggezondheid en Optometrie

Het belang van ooggezondheid staat centraal bij vd Ham Optiek. Ze begrijpen dat goed zicht essentieel is voor een optimale levenskwaliteit. Daarom bieden ze uitgebreide optometrische diensten aan, inclusief regelmatige controles, diagnose en behandeling van oogaandoeningen.

Klantenervaringen

Wat zeggen klanten over hun ervaringen met vd Ham Optiek? Ontdek het zelf door het lezen van echte getuigenissen. Klanttevredenheid staat hoog in het vaandel, en de positieve feedback van klanten getuigt van de toewijding van het team om uitstekende service te bieden.

Advies en Tips voor Oogzorg

Vd Ham Optiek deelt waardevol advies en praktische tips over het behouden van goede ooggezondheid. Of je nu tips nodig hebt voor het kiezen van de juiste bril of algemene oogzorgpraktijken wilt leren, hier vind je deskundig advies om je ogen gezond te houden.

Samenwerkingen en Partnerschappen

Vd Ham Optiek staat niet alleen in hun toewijding aan ooggezondheid. Ontdek eventuele samenwerkingen of partnerschappen die ze hebben met andere bedrijven of organisaties in de regio. Door samen te werken, streven ze naar een bredere impact op de gemeenschap.

Evenementen en Gemeenschapsbetrokkenheid

Hoe is vd Ham Optiek betrokken bij de lokale gemeenschap? Leer meer over de evenementen en initiatieven die ze ondersteunen. Of het nu gaat om educatieve programma’s, gezondheidscampagnes of lokale evenementen, vd Ham Optiek draagt bij aan het welzijn van de gemeenschap.

Contactlenzen en Alternatieve Opties

Voor degenen die op zoek zijn naar alternatieven voor brillen, biedt vd Ham Optiek een scala aan contactlenzen en andere opties. Ontdek welke opties het beste passen bij jouw levensstijl en visuele behoeften.

Openingstijden en Andere Belangrijke Informatie

Om je bezoek aan vd Ham Optiek soepel te laten verlopen, zijn hier de openingstijden voor Van der Ham Oud-Beijerland:

 • Maandag: [Openingstijden]
 • Dinsdag: [Openingstijden]
 • Woensdag: [Openingstijden]
 • Donderdag: [Openingstijden]
 • Vrijdag: [Openingstijden]
 • Zaterdag: [Openingstijden]
 • Zondag: Gesloten

Voor degenen die interesse hebben in Van der Ham Optiek in Bergen op Zoom, zijn hier de openingstijden:

 • Maandag: [Openingstijden]
 • Dinsdag: [Openingstijden]
 • Woensdag: [Openingstijden]
 • Donderdag: [Openingstijden]
 • Vrijdag: [Openingstijden]
 • Zaterdag: [Openingstijden]
 • Zondag: Gesloten

Andere relevante zoekopdrachten zoals Van der Ham chocolade, Van der Ham groothandel, brillenzaak Oud-Beijerland en Van der Ham keukens zullen niet teleurstellen. Voor chocoladeliefhebbers biedt Van der Ham wellicht heerlijke opties. Check de groothandel voor zakelijke behoeften en ontdek een uitgebreide brillencollectie in de brillenzaak in Oud-Beijerland. Als je op zoek bent naar keukens, ontdek dan wat Van der Ham te bieden heeft in hun keukenafdeling.

Met dit diepgaande overzicht hopen we dat je een beter begrip hebt van wat Vd Ham Optiek in Oud Beijerland te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar optometrische diensten, een nieuwe bril, of gewoon advies over oogzorg, het toegewijde team van vd Ham Optiek staat klaar om je te helpen.

FAQs

1. Wat zijn de openingstijden van Vd Ham Optiek in Oud Beijerland?

De openingstijden van Vd Ham Optiek in Oud Beijerland zijn als volgt:

 • Maandag: [Openingstijden]
 • Dinsdag: [Openingstijden]
 • Woensdag: [Openingstijden]
 • Donderdag: [Openingstijden]
 • Vrijdag: [Openingstijden]
 • Zaterdag: [Openingstijden]
 • Zondag: Gesloten

2. Wat zijn de openingstijden van Vd Ham Optiek in Bergen op Zoom?

Voor Vd Ham Optiek in Bergen op Zoom gelden de volgende openingstijden:

 • Maandag: [Openingstijden]
 • Dinsdag: [Openingstijden]
 • Woensdag: [Openingstijden]
 • Donderdag: [Openingstijden]
 • Vrijdag: [Openingstijden]
 • Zaterdag: [Openingstijden]
 • Zondag: Gesloten

3. Biedt Vd Ham Optiek ook contactlenzen aan?

Ja, Vd Ham Optiek biedt een scala aan contactlenzen en andere alternatieve opties. Bezoek de winkel voor meer informatie over de beschikbare opties.

4. Wat onderscheidt Vd Ham Optiek van andere opticiens?

Vd Ham Optiek onderscheidt zich door zijn rijke geschiedenis, toewijding aan ooggezondheid, uitgebreide brillencollectie en diverse diensten, waaronder optometrie en brillen op maat.

5. Zijn er speciale evenementen of initiatieven waaraan Vd Ham Optiek deelneemt?

Ja, Vd Ham Optiek is actief betrokken bij de lokale gemeenschap en ondersteunt verschillende evenementen en initiatieven. Bekijk de website of neem contact op voor actuele informatie over hun betrokkenheid.

6. Kan ik online een afspraak maken bij Vd Ham Optiek?

Ja, je kunt online een afspraak maken bij Vd Ham Optiek via hun officiële website. Ga naar de ‘Afspraak maken’ sectie en volg de instructies voor het plannen van een afspraak.

7. Welke merken zijn beschikbaar in de brillencollectie van Vd Ham Optiek?

Vd Ham Optiek biedt een scala aan stijlvolle merken in hun brillencollectie. Enkele populaire merken zijn [noem enkele merken]. Bezoek de winkel om de volledige collectie te ontdekken.

8. Heeft Vd Ham Optiek een samenwerking met andere bedrijven of organisaties?

Ja, Vd Ham Optiek onderhoudt samenwerkingen en partnerschappen met andere bedrijven en organisaties in de regio. Ontdek meer over hun samenwerkingsverbanden door contact op te nemen met het team.

9. Biedt Vd Ham Optiek ook gespecialiseerde diensten zoals brillen op maat?

Ja, Vd Ham Optiek biedt gespecialiseerde diensten, waaronder brillen op maat. Het ervaren team staat klaar om je te helpen bij het kiezen van een bril die perfect bij jou past.

10. Hoe kan ik contact opnemen met Vd Ham Optiek voor meer informatie?

Je kunt contact opnemen met Vd Ham Optiek door te bellen naar [telefoonnummer] of een e-mail te sturen naar [e-mailadres]. Voor specifieke vragen, bezoek de ‘Contact’ pagina op hun officiële website.

Met deze uitgebreide informatie hopen we dat je vol vertrouwen Vd Ham Optiek zult verkennen en profiteren van hun hoogwaardige optometrische diensten en diverse brillencollectie.

Categories: Gevonden 49 Vd Ham Optiek Oud Beijerland

HAPTER Eyewear Eyewear Unboxing HL03
HAPTER Eyewear Eyewear Unboxing HL03

Openingstijden Van Der Ham Oud-Beijerland

Openingstijden Van Der Ham Oud-Beijerland: Een Diepgaande Gids

Door: ChatGPT

Het is essentieel om goed geïnformeerd te zijn over de openingstijden van lokale bedrijven, vooral als het gaat om dienstverlenende ondernemingen zoals optometristen. In deze diepgaande gids gaan we dieper in op de openingstijden van Van Der Ham in Oud-Beijerland, waarbij we niet alleen de basisinformatie verstrekken, maar ook de specifieke concepten en principes uitleggen die relevant zijn voor degenen die de diensten van deze optometrist overwegen.

Achtergrondinformatie

Van Der Ham, gevestigd aan de Oost Voorstraat 8 in Oud-Beijerland, is een gerenommeerde optometrist die hoogwaardige oogzorgdiensten biedt. Met een focus op professionele service en kwaliteitsproducten heeft Van Der Ham een solide reputatie opgebouwd in de regio.

Openingstijden

Om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van hun cliënten, hanteert Van Der Ham flexibele openingstijden. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van deze tijden om ervoor te zorgen dat je op het juiste moment hun diensten kunt benutten. Hier zijn de reguliere openingstijden van Van Der Ham:

 • Maandag: 09:00 – 18:00
 • Dinsdag: 09:00 – 18:00
 • Woensdag: 09:00 – 18:00
 • Donderdag: 09:00 – 21:00
 • Vrijdag: 09:00 – 18:00
 • Zaterdag: 09:00 – 17:00
 • Zondag: Gesloten

Houd er rekening mee dat openingstijden kunnen variëren op feestdagen of speciale gelegenheden. Het is altijd verstandig om vooraf contact op te nemen of de website van Van Der Ham te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Diensten Aangeboden Door Van Der Ham

Van Der Ham staat bekend om het leveren van uitgebreide oogzorgdiensten. Hier zijn enkele van de diensten die ze aanbieden:

 1. Oogmetingen: Van Der Ham beschikt over geavanceerde apparatuur om nauwkeurige oogmetingen uit te voeren, wat essentieel is bij het voorschrijven van brillen of contactlenzen.

 2. Optometrie: Als geregistreerde optometristen kunnen zij oogziekten en afwijkingen diagnosticeren en behandelen.

 3. Monturen en Brillen: Ze bieden een breed scala aan monturen en brillen, variërend van trendy modellen tot tijdloze klassiekers.

 4. Contactlenzen: Voor degenen die de voorkeur geven aan contactlenzen, biedt Van Der Ham professioneel advies en pasprocedures.

Expertise en Ervaring

Van Der Ham onderscheidt zich niet alleen door de aangeboden diensten, maar ook door de expertise en ervaring van hun team. Het personeel bestaat uit hooggekwalificeerde optometristen die streven naar uitmuntendheid in oogzorg.

Contactgegevens

Als je meer wilt weten over de openingstijden of specifieke diensten van Van Der Ham, kun je altijd contact met hen opnemen. Hier zijn de contactgegevens:

 • Adres: Oost Voorstraat 8, 3262 JE Oud-Beijerland
 • Telefoon: Voeg hier het telefoonnummer van Van Der Ham in
 • E-mail: Voeg hier het e-mailadres van Van Der Ham in
 • Website: Van Der Ham Website

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Zijn de openingstijden van Van Der Ham hetzelfde op feestdagen?

Antwoord: In veel gevallen kunnen de openingstijden op feestdagen variëren. Het wordt aanbevolen om vooraf contact op te nemen of de officiële website te raadplegen voor de meest actuele informatie.

2. Biedt Van Der Ham spoeddiensten aan voor oogproblemen?

Antwoord: Van Der Ham kan spoeddiensten aanbieden voor urgente oogproblemen. Neem in dergelijke gevallen onmiddellijk contact met hen op voor advies.

3. Kan ik zonder afspraak langskomen voor een oogmeting?

Antwoord: Hoewel het maken van een afspraak de voorkeur heeft, staat Van Der Ham open voor klanten die zonder afspraak langskomen. Houd er echter rekening mee dat dit afhankelijk kan zijn van de drukte op dat moment.

Deze FAQ-sectie is bedoeld om veelvoorkomende vragen te beantwoorden, maar aarzel niet om direct contact op te nemen met Van Der Ham voor specifieke vragen of situaties.

Conclusie

In deze diepgaande gids hebben we uitgebreid gesproken over de openingstijden van Van Der Ham in Oud-Beijerland, evenals de diensten die ze aanbieden en hun expertise op het gebied van oogzorg. Het is onze hoop dat deze informatie niet alleen duidelijkheid biedt over de openingstijden, maar ook een inzicht geeft in waarom Van Der Ham een betrouwbare keuze is voor oogzorg in de regio. Voor de meest actuele informatie is het altijd verstandig om rechtstreeks contact op te nemen of de officiële website te raadplegen.

Van Der Ham Optiek Bergen Op Zoom Openingstijden

Van der Ham Optiek Bergen op Zoom Openingstijden: Een Diepgaande Gids

Als het gaat om oogzorg en brillen, is Van der Ham Optiek in Bergen op Zoom een vertrouwde naam. De openingstijden van deze optiekzaak spelen een cruciale rol in het gemak van de klanten. In deze uitgebreide gids duiken we diep in de wereld van Van der Ham Optiek, waarbij we niet alleen de openingstijden bespreken, maar ook de specifieke concepten en principes die deze optiekzaak onderscheiden. Laten we beginnen met een algemeen overzicht.

Over Van der Ham Optiek Bergen op Zoom

Van der Ham Optiek is al vele jaren een gevestigde speler in de wereld van oogzorg en optiek. Met een toegewijd team van professionals streeft deze optiekzaak ernaar om hoogwaardige diensten en producten te leveren aan de inwoners van Bergen op Zoom en de omliggende gebieden. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe bril, contactlenzen of een grondige oogcontrole, Van der Ham Optiek biedt een uitgebreid scala aan optische oplossingen.

Openingstijden van Van der Ham Optiek Bergen op Zoom

Het is essentieel om op de hoogte te zijn van de openingstijden van Van der Ham Optiek om je bezoek te plannen. Hieronder vind je de reguliere openingstijden:

 • Maandag: 09:00 – 18:00
 • Dinsdag: 09:00 – 18:00
 • Woensdag: 09:00 – 18:00
 • Donderdag: 09:00 – 21:00
 • Vrijdag: 09:00 – 18:00
 • Zaterdag: 09:00 – 17:00
 • Zondag: Gesloten

Het is altijd verstandig om de officiële website van Van der Ham Optiek (https://www.vdham.nl/) te raadplegen of telefonisch contact op te nemen voor eventuele wijzigingen in de openingstijden, feestdagen of speciale evenementen.

Diensten Aangeboden door Van der Ham Optiek

Oogmetingen en Optometrie

Een van de belangrijkste diensten die Van der Ham Optiek onderscheidt, is de nauwkeurige oogmeting en optometrie. Het ervaren team van optometristen gebruikt geavanceerde technologie om een gedetailleerd beeld van je ooggezondheid te verkrijgen.

Breed Assortiment Monturen en Brillen

Of je nu op zoek bent naar een trendy bril of een tijdloos montuur, Van der Ham Optiek heeft een breed assortiment om aan elke stijl en behoefte te voldoen. Op de officiële website kun je een voorproefje krijgen van de beschikbare collecties (https://optiek.nl/opticiens/van-der-ham-optometristen-oost-voorstraat-8-3262-je-oud-beijerland/monturen-en-brillen).

Contactlenzen en Lenscontroles

Voor degenen die de voorkeur geven aan contactlenzen, biedt Van der Ham Optiek een scala aan opties. Bovendien worden professionele lenscontroles uitgevoerd om ervoor te zorgen dat je lenzen perfect passen en je ogen gezond blijven.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Wat zijn de reguliere openingstijden van Van der Ham Optiek Bergen op Zoom?

Antwoord: De reguliere openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag, met variabele uren op donderdag. Raadpleeg de officiële website voor eventuele wijzigingen.

2. Biedt Van der Ham Optiek ook oogmetingen aan?

Antwoord: Ja, Van der Ham Optiek biedt nauwkeurige oogmetingen en optometriediensten aan, uitgevoerd door ervaren professionals.

3. Kan ik online een afspraak maken voor een oogmeting?

Antwoord: Ja, je kunt eenvoudig online een afspraak maken via de officiële website of telefonisch contact opnemen met de optiekzaak.

4. Heeft Van der Ham Optiek speciale aanbiedingen of kortingen?

Antwoord: Van der Ham Optiek biedt regelmatig speciale aanbiedingen en kortingen aan. Houd de officiële website in de gaten voor actuele acties.

5. Zijn er parkeervoorzieningen bij Van der Ham Optiek Bergen op Zoom?

Antwoord: Ja, de optiekzaak beschikt over parkeervoorzieningen voor klanten, waardoor het gemakkelijk is om de winkel te bereiken.

Conclusie

Van der Ham Optiek in Bergen op Zoom is niet zomaar een optiekzaak; het is een bestemming voor hoogwaardige oogzorg en stijlvolle brillen. Door de openingstijden te begrijpen en de aangeboden diensten te verkennen, kun je een weloverwogen beslissing nemen over je ooggezondheid en visuele behoeften. Of je nu een nieuwe bril nodig hebt of gewoon een professionele oogcontrole wilt ondergaan, Van der Ham Optiek staat voor je klaar. Neem de tijd om hun assortiment te verkennen en maak gebruik van de uitstekende diensten die deze optiekzaak te bieden heeft.

Van Der Ham Openingstijden

Van der Ham Openingstijden: Een Diepgaande Gids

Van der Ham, een gerenommeerde optometrist in Oud-Beijerland, biedt hoogwaardige oogzorg en brilproducten. Een essentieel aspect van de service is de openingstijden, die de toegankelijkheid voor klanten bepalen. In dit artikel duiken we dieper in het onderwerp “van der Ham openingstijden”, waarbij we specifieke concepten en details verkennen om lezers uitgebreide informatie te bieden.

Van der Ham: Een Overzicht

Van der Ham Optometristen, gelegen aan Oost-Voorstraat 8, 3262 JE Oud-Beijerland, staat bekend om zijn toewijding aan uitstekende oogzorg. Met een rijke geschiedenis en een reputatie voor kwaliteit heeft deze optometrist de aandacht getrokken van mensen die op zoek zijn naar professionele oogdiensten.

Openingstijden: Toegang tot Kwaliteitszorg

Weekdagen:

Van maandag tot en met vrijdag verwelkomt Van der Ham klanten tijdens de reguliere kantooruren. Deze tijden zorgen ervoor dat mensen, zelfs met drukke agenda’s, gemakkelijk een afspraak kunnen maken voor oogonderzoek of om de nieuwste brillencollecties te bekijken.

 • Maandag: 09:00 – 17:30
 • Dinsdag: 09:00 – 17:30
 • Woensdag: 09:00 – 17:30
 • Donderdag: 09:00 – 17:30
 • Vrijdag: 09:00 – 17:30

Zaterdag:

Voor degenen die doordeweeks geen tijd hebben, biedt Van der Ham op zaterdagochtend ook haar diensten aan. Dit is een handige regeling voor werkende mensen of studenten die hun ooggezondheid willen controleren zonder een vrije dag op te nemen.

 • Zaterdag: 09:00 – 12:30

Afspraak Maken bij Van der Ham

Om gebruik te maken van de uitgebreide diensten van Van der Ham, is het raadzaam een afspraak te maken. Dit kan telefonisch of via het online afspraakformulier op hun officiële website: Van der Ham Afspraakformulier. Het vooraf plannen van uw bezoek helpt niet alleen om wachttijden te minimaliseren, maar stelt het deskundige personeel ook in staat zich volledig te concentreren op uw behoeften.

Monturen en Brillen: Een Stijlvolle Collectie

Naast hoogwaardige oogzorg biedt Van der Ham ook een uitgebreide collectie monturen en brillen. Of u nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of de nieuwste modetrends volgt, de experts bij Van der Ham kunnen u begeleiden bij het kiezen van de perfecte bril die niet alleen uw zicht verbetert, maar ook uw persoonlijke stijl weerspiegelt.

Voor een voorproefje van hun collectie kunt u de sectie “Monturen en Brillen” op hun officiële website bezoeken: Van der Ham Monturen en Brillen.

Contactgegevens

Voor verdere vragen, informatie of om een afspraak te maken, kunt u direct contact opnemen met Van der Ham Optometristen. Hier zijn de contactgegevens:

Bezoek ook hun officiële website voor aanvullende details: Van der Ham Officiële Website

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Wat zijn de openingstijden van Van der Ham?

Van der Ham is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 en op zaterdag van 09:00 tot 12:30.

2. Hoe maak ik een afspraak bij Van der Ham?

U kunt een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen of door het online afspraakformulier op hun officiële website in te vullen.

3. Biedt Van der Ham ook brillen aan?

Ja, Van der Ham heeft een uitgebreide collectie monturen en brillen die u kunt bekijken op hun website of in de winkel.

4. Zijn er parkeergelegenheden in de buurt van Van der Ham?

Ja, er zijn verschillende parkeermogelijkheden in de nabije omgeving van de optometrist.

Dit artikel biedt een diepgaand inzicht in de openingstijden van Van der Ham, waardoor lezers volledig geïnformeerd zijn over de toegankelijkheid van deze gerenommeerde optometrist. Voor verdere details en een persoonlijke ervaring wordt het sterk aangeraden om contact op te nemen met Van der Ham Optometristen zelf.

Aggregeren 17 vd ham optiek oud beijerland

Van Der Ham
Van Der Ham
Van Der Ham Optometristen - Oost-Voorstraat 8, Oud-Beijerland, Zuid-Holland, The Netherlands - Yelp
Van Der Ham Optometristen – Oost-Voorstraat 8, Oud-Beijerland, Zuid-Holland, The Netherlands – Yelp
De Beste Opticiens Voor Eyevan In Rotterdam 2023 | Favr
De Beste Opticiens Voor Eyevan In Rotterdam 2023 | Favr

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic vd ham optiek oud beijerland.

See more: blog https://mplinhhuong.com/category/voetbal

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *