Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Tobias Asserlaan 8 2517 Kc Den Haag: Ontdek Deze Unieke Locatie!

Tobias Asserlaan 8 2517 Kc Den Haag: Ontdek Deze Unieke Locatie!

Iffandya & Fandy Wedding Ceremony

Tobias Asserlaan 8 2517 Kc Den Haag: Ontdek Deze Unieke Locatie!

Iffandya \U0026 Fandy Wedding Ceremony

Keywords searched by users: tobias asserlaan 8 2517 kc den haag indonesische ambassade den haag, indonesische ambassade den haag telefoonnummer, ambassade indonesië den haag visum aanvragen, afspraak maken indonesische ambassade den haag, nederlandse ambassade indonesië, vacature indonesische ambassade den haag, tobias asserlaan den haag parkeren, kbri den haag idul fitri 2023

Tobias Asserlaan 8, 2517 KC Den Haag: Een Diepgaande Gids

Tobias Asserlaan 8, gelegen in Den Haag, is een prominente locatie die bekend staat om de aanwezigheid van de Indonesische ambassade. In dit artikel nemen we een diepgaande duik in de verschillende aspecten van deze locatie, waaronder de ambassade van Indonesië, diensten voor buitenlandse burgers, navigatie en openbaar vervoer, praktische informatie, en hoe contact op te nemen met het consulaat. Ook worden belangrijke zoektermen zoals ‘Indonesische ambassade Den Haag’, ‘Indonesische ambassade Den Haag telefoonnummer’, ‘Ambassade Indonesië Den Haag visum aanvragen’, ‘Afspraak maken Indonesische ambassade Den Haag’, ‘Nederlandse ambassade Indonesië’, ‘Vacature Indonesische ambassade Den Haag’, ‘Tobias Asserlaan Den Haag parkeren’ en ‘KBRI Den Haag Idul Fitri 2023’ behandeld om u te voorzien van uitgebreide en relevante informatie.

1. Locatie van Tobias Asserlaan 8, 2517 KC Den Haag

1.1 Exacte Locatie en Postcode

Tobias Asserlaan 8 bevindt zich in Den Haag, met de postcode 2517 KC. Het is essentieel om de exacte locatie te kennen, vooral als u van plan bent om de Indonesische ambassade te bezoeken of andere diensten op deze locatie te benutten. Hier is een kaart van de locatie voor uw referentie.

2. Ambassade van Indonesië in Den Haag

2.1 Rol en Functies

De ambassade van Indonesië, gevestigd op Tobias Asserlaan 8, speelt een cruciale rol in diplomatieke betrekkingen tussen Indonesië en Nederland. Het consulaat is verantwoordelijk voor het verstrekken van verschillende diensten aan burgers en het bevorderen van bilaterale samenwerking.

2.2 Contactgegevens

Voor verdere communicatie met de Indonesische ambassade in Den Haag, kunt u contact opnemen via de officiële website. Hier vindt u belangrijke contactinformatie, waaronder telefoonnummers en e-mailadressen.

3. Diensten voor Buitenlandse Burgers

3.1 Aanbod van Diensten

Het consulaat op Tobias Asserlaan 8 biedt diverse diensten aan buitenlandse burgers. Deze omvatten visumaanvragen, legalisatie van documenten, en andere consulaire diensten. Het is raadzaam om vooraf te controleren welke specifieke services beschikbaar zijn en welke documentatie vereist is.

4. Navigatie en Openbaar Vervoer

4.1 Routebeschrijving

Om Tobias Asserlaan 8 te bereiken, kunt u gebruikmaken van verschillende vervoersopties. Voor gedetailleerde instructies over het gebruik van openbaar vervoer en verwijzingen naar lokale vervoersmiddelen, bekijk de moovitapp.

5. Praktische Informatie en Aanvullende Bronnen

5.1 Nabijgelegen Voorzieningen

Voor bezoekers van Tobias Asserlaan 8 is het handig om te weten welke nabijgelegen voorzieningen beschikbaar zijn. Denk hierbij aan eetgelegenheden, winkels en andere nuttige locaties. Parkeermogelijkheden zijn ook belangrijk; informatie over parkeren vindt u verderop in dit artikel.

5.2 Aanvullende Bronnen

Naast de hier verstrekte informatie zijn er mogelijk aanvullende bronnen die nuttig kunnen zijn voor bezoekers van Tobias Asserlaan 8. Check bijvoorbeeld de officiële website voor de laatste updates en eventuele aanvullende informatie.

6. Contact Opnemen met het Consulaat

6.1 Openingstijden

Voordat u het consulaat bezoekt, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de openingstijden. Dit voorkomt ongemak en zorgt ervoor dat u uw zaken efficiënt kunt afhandelen. Raadpleeg de officiële website of neem telefonisch contact op voor de meest actuele informatie.

6.2 Telefoonische Bereikbaarheid

Voor urgente zaken is het handig om te weten hoe en wanneer het consulaat telefonisch bereikbaar is. Deze informatie is cruciaal voor noodgevallen en snelle communicatie.

6.3 Specifieke Contactpersonen

Als u specifieke vragen heeft of met een bepaalde afdeling wilt spreken, kan het handig zijn om te informeren naar specifieke contactpersonen. Dit zorgt voor gerichtere communicatie en snellere afhandeling van uw verzoeken.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

Q1: Hoe maak ik een afspraak bij de Indonesische ambassade in Den Haag?

A1: U kunt een afspraak maken bij de Indonesische ambassade in Den Haag door contact op te nemen via de officiële website of telefonisch. Zorg ervoor dat u alle benodigde documenten en informatie bij de hand hebt voor een soepele afspraakprocedure.

Q2: Wat zijn de openingstijden van de Indonesische ambassade op Tobias Asserlaan 8?

A2: De openingstijden kunnen variëren, dus het is raadzaam om de officiële website te raadplegen voor de meest actuele informatie. U kunt ook telefonisch contact opnemen met het consulaat voor specifieke details.

Q3: Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij Tobias Asserlaan 8?

A3: Ja, er zijn parkeermogelijkheden beschikbaar bij Tobias Asserlaan 8. Zorg ervoor dat u op de hoogte bent van de parkeervoorzieningen en eventuele kosten voordat u arriveert.

Q4: Hoe kan ik de Indonesische ambassade in Den Haag bereiken met het openbaar vervoer?

A4: Voor gedetailleerde instructies over het gebruik van het openbaar vervoer naar Tobias Asserlaan 8, raadpleeg de moovitapp of lokale vervoersinformatie.

Q5: Biedt de Indonesische ambassade diensten aan buitenlandse burgers?

A5: Ja, de Indonesische ambassade op Tobias Asserlaan 8 biedt diverse diensten aan buitenlandse burgers, waaronder visumaanvragen en consulaire diensten. Controleer de officiële website voor specifieke details.

Q6: Zijn er vacatures beschikbaar bij de Indonesische ambassade in Den Haag?

A6: Voor informatie over vacatures bij de Indonesische ambassade in Den Haag kunt u de officiële website of contactgegevens raadplegen voor de laatste updates.

Q7: Hoe kan ik contact opnemen met een specifieke afdeling bij het consulaat?

A7: Voor het contacteren van een specifieke afdeling bij het consulaat, informeer naar specifieke contactpersonen via de officiële communicatiekanalen.

Dit diepgaande artikel biedt een uitgebreide gids voor Tobias Asserlaan 8, 2517 KC Den Haag, met specifieke aandacht voor de Indonesische ambassade en relevante diensten. Door de verstrekte informatie en antwoorden op veelgestelde vragen hopen we dat uw bezoek aan deze locatie soepel en efficiënt verloopt.

Categories: Verzamelen 57 Tobias Asserlaan 8 2517 Kc Den Haag

Iffandya & Fandy Wedding Ceremony
Iffandya & Fandy Wedding Ceremony

Indonesische Ambassade Den Haag

De Indonesische Ambassade in Den Haag: Een Diepgaande Gids

De Indonesische ambassade in Den Haag is een belangrijk diplomatiek centrum dat de betrekkingen tussen Indonesië en Nederland onderhoudt en bevordert. In deze diepgaande gids verkennen we de verschillende aspecten van de ambassade, van haar locatie en contactgegevens tot de diensten die ze aanbiedt aan buitenlanders. Laten we duiken in de wereld van de Indonesische ambassade in Den Haag.

1. Locatie en Adres: Tobias Asserlaan 8, Den Haag

De Indonesische ambassade bevindt zich op een prominente locatie in Den Haag, aan de Tobias Asserlaan 8. Deze strategische positie vergemakkelijkt de toegang voor zowel diplomaten als burgers die zakelijke aangelegenheden met de ambassade hebben. De nabijheid tot andere diplomatieke missies en overheidsinstellingen versterkt de rol van de ambassade als een brug tussen Indonesië en Nederland.

2. Contactgegevens:

Om contact op te nemen met de Indonesische ambassade in Den Haag zijn er verschillende kanalen beschikbaar:

Het is raadzaam om vooraf contact op te nemen via telefoon of e-mail, vooral voor het regelen van afspraken of het verkrijgen van specifieke informatie.

3. Diensten voor Buitenlanders:

De Indonesische ambassade in Den Haag biedt een scala aan diensten voor buitenlanders die hulp of begeleiding nodig hebben. Enkele van deze diensten omvatten:

  • Consulaire Zaken: Hulp bij visumaanvragen, legalisatie van documenten en andere consulaire aangelegenheden.
  • Culturele Uitwisseling: De ambassade speelt een actieve rol in het bevorderen van culturele uitwisselingen tussen Indonesië en Nederland, waardoor de wederzijdse kennis en begrip worden vergroot.
  • Handelsbetrekkingen: Het ondersteunen van handelsmissies en zakelijke betrekkingen tussen de twee landen.

4. Officiële Website en Bronnen:

De officiële website van de Indonesische ambassade in Den Haag is een waardevolle bron voor informatie over verschillende aspecten van de diplomatieke betrekkingen. Op de website (https://kemlu.go.id/thehague/lc/pages/peta_lokasi/212/etc-menu) kunnen bezoekers informatie vinden over de locatie, openingstijden en consulaire diensten die worden aangeboden.

Een andere nuttige bron is de Engelstalige website (https://www.indonesia.nl/en), die specifieke informatie biedt voor buitenlanders die naar Indonesië reizen of daar wonen. Hier vinden bezoekers informatie over visumprocedures, culturele evenementen en andere relevante onderwerpen.

FAQ – Veelgestelde Vragen:

1. Hoe maak ik een afspraak bij de Indonesische ambassade in Den Haag?

Om een afspraak te maken, kunt u telefonisch contact opnemen met de ambassade op het daarvoor bestemde nummer of een e-mail sturen naar het verstrekte adres. Zorg ervoor dat u alle benodigde documenten bij de hand hebt en eventuele specifieke vragen vermeldt.

2. Welke consulaire diensten biedt de ambassade aan?

De ambassade biedt verschillende consulaire diensten aan, waaronder visumaanvragen, legalisatie van documenten en bijstand aan Indonesische burgers in noodgevallen.

3. Zijn er culturele evenementen georganiseerd door de ambassade?

Ja, de Indonesische ambassade in Den Haag speelt een actieve rol in het organiseren van culturele evenementen, zoals tentoonstellingen, lezingen en concerten. Deze evenementen dragen bij aan het bevorderen van wederzijds begrip tussen de Indonesische en Nederlandse gemeenschappen.

4. Kan ik zakelijke betrekkingen met Indonesië bespreken bij de ambassade?

Ja, de ambassade ondersteunt zakelijke betrekkingen tussen Indonesië en Nederland. Voor specifieke zakelijke vragen kunt u contact opnemen met de economische afdeling van de ambassade.

Conclusie:

De Indonesische ambassade in Den Haag vervult een cruciale rol in het onderhouden van diplomatieke betrekkingen tussen Indonesië en Nederland. Door haar locatie, diverse diensten en culturele initiatieven draagt de ambassade bij aan het versterken van de banden tussen de twee landen. Voor de meest actuele en gedetailleerde informatie is het raadzaam om de officiële website van de ambassade regelmatig te raadplegen.

Met deze diepgaande gids hopen we dat lezers een beter inzicht hebben gekregen in de functies en diensten van de Indonesische ambassade in Den Haag. Of je nu een bezoek wilt brengen, consulaire hulp nodig hebt of zakelijke kansen wilt bespreken, de ambassade staat klaar om te assisteren.

Indonesische Ambassade Den Haag Telefoonnummer

Indonesische Ambassade Den Haag Telefoonnummer: Een Diepgaande Gids

De Indonesische ambassade in Den Haag is een belangrijk diplomatiek centrum dat de bilaterale betrekkingen tussen Indonesië en Nederland bevordert. Een cruciaal aspect van deze diplomatieke betrekkingen is de communicatie, en het telefoonnummer van de ambassade speelt hierbij een essentiële rol. In dit artikel duiken we diep in het onderwerp ‘Indonesische Ambassade Den Haag Telefoonnummer’ om gedetailleerde informatie te verstrekken en lezers een grondige gids te bieden.

Indonesische Ambassade Den Haag: Een Overzicht

De Indonesische ambassade in Den Haag, gelegen op Tobias Asserlaan 8, is de officiële vertegenwoordiging van Indonesië in Nederland. Het is een cruciale hub voor diplomatieke activiteiten, het verstrekken van consulaire diensten en het bevorderen van culturele uitwisselingen tussen de twee landen.

Het Belang van het Telefoonnummer

Het telefoonnummer van de Indonesische ambassade in Den Haag is een essentieel communicatiemiddel voor burgers, bedrijven en andere entiteiten die contact willen opnemen met de ambassade. Of het nu gaat om visumaanvragen, consulaire kwesties of zakelijke aangelegenheden, het juiste telefoonnummer is van groot belang.

Het Telefoonnummer: Waar te Vinden

Om het telefoonnummer van de Indonesische ambassade in Den Haag te vinden, kun je terecht op de officiële website van de ambassade. Op de contactpagina (https://kemlu.go.id/thehague/lc/kontak-kami) vind je gedetailleerde informatie, waaronder het telefoonnummer, e-mailadres en openingstijden. Het is raadzaam om deze informatie te verifiëren voordat je contact opneemt om ervoor te zorgen dat je de meest actuele gegevens hebt.

Diensten Aangeboden door de Ambassade

De Indonesische ambassade in Den Haag biedt een scala aan diensten aan, variërend van consulaire zaken tot culturele evenementen. Het is een centrum van activiteit voor de Indonesische gemeenschap in Nederland en een brug tussen de twee landen. Op de officiële website (https://www.indonesia.nl/en/services-for-foreign-nationals) kun je meer te weten komen over de specifieke diensten die worden aangeboden, waaronder visumaanvragen, legalisatie van documenten en bijstand aan Indonesische burgers in Nederland.

Hoe de Ambassade te Bereiken

De locatie van de Indonesische ambassade in Den Haag is strategisch geplaatst voor gemakkelijke toegang. Via de officiële website (https://kemlu.go.id/thehague/lc/pages/peta_lokasi/212/etc-menu) kun je een gedetailleerde kaart vinden die je helpt de ambassade te lokaliseren. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer reizen, biedt de website ook informatie over de dichtstbijzijnde haltes en routes.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Wat zijn de openingstijden van de Indonesische ambassade in Den Haag?

De openingstijden variëren en zijn te vinden op de officiële website van de ambassade. Het wordt aanbevolen deze informatie te controleren voordat je de ambassade bezoekt.

2. Hoe kan ik een visum aanvragen bij de Indonesische ambassade?

Informatie over visumaanvragen is beschikbaar op de officiële website. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met de ambassade voor specifieke vragen over visumprocedures.

3. Wat zijn de contactgegevens voor consulaire kwesties?

Voor consulaire zaken, waaronder legalisatie van documenten en bijstand aan Indonesische burgers, kun je contact opnemen met de ambassade via het verstrekte telefoonnummer of e-mailadres op de officiële contactpagina.

4. Zijn er culturele evenementen georganiseerd door de ambassade?

Ja, de Indonesische ambassade in Den Haag organiseert regelmatig culturele evenementen. Je kunt op de hoogte blijven van aankomende evenementen door de officiële website te raadplegen of contact op te nemen met de ambassade.

Dit diepgaande artikel biedt een uitgebreide gids voor het vinden van het telefoonnummer van de Indonesische ambassade in Den Haag en het begrijpen van de verschillende diensten die worden aangeboden. Het is essentieel om nauwkeurige en actuele informatie te raadplegen, zoals verstrekt door de officiële bronnen, om een soepele communicatie met de ambassade te garanderen.

Ambassade Indonesië Den Haag Visum Aanvragen

Ambassade Indonesië Den Haag Visum Aanvragen: Een Diepgaande Gids

Indonesië is een prachtig land met een rijke cultuur en adembenemende natuurlijke schoonheid. Als u van plan bent om naar Indonesië te reizen en uw reis begint in Nederland, dan is het belangrijk om op de hoogte te zijn van het visum aanvraagproces bij de Indonesische ambassade in Den Haag. Deze gids biedt een diepgaande kijk op het proces van “ambassade Indonesië Den Haag visum aanvragen” en voorziet u van gedetailleerde informatie om uw reis soepel te laten verlopen.

Visumaanvraag bij de Indonesische Ambassade in Den Haag

Stap 1: Documentatievoorbereiding

Voordat u begint met het invullen van het visumaanvraagformulier, moet u ervoor zorgen dat u alle vereiste documenten bij de hand heeft. Dit kan onder meer uw paspoort, pasfoto’s, een kopie van uw vliegticket en een bewijs van verblijf in Indonesië zijn. Zorg ervoor dat alle documenten up-to-date en volledig zijn volgens de vereisten van de Indonesische ambassade.

Stap 2: Online Aanvraagformulier Invullen

Ga naar de officiële website van de Indonesische ambassade in Den Haag en zoek naar het online visumaanvraagformulier. Vul het formulier zorgvuldig en nauwkeurig in, waarbij u alle gevraagde informatie verstrekt. Controleer de informatie voordat u het formulier indient om eventuele fouten te voorkomen.

Stap 3: Afspraak Maken

Na het succesvol invullen van het online aanvraagformulier moet u een afspraak maken met de ambassade om uw documenten in te dienen. Op de officiële website van de ambassade vindt u informatie over hoe u een afspraak kunt maken. Zorg ervoor dat u alle benodigde documenten meeneemt naar uw afspraak.

Stap 4: Betaling Van Visumkosten

Voordat u uw visumaanvraag indient, moet u de vereiste visumkosten betalen. Controleer de actuele tarieven op de website van de ambassade en zorg ervoor dat u het juiste bedrag betaalt. Houd er rekening mee dat de visumkosten niet-restitueerbaar kunnen zijn, zelfs als uw visumaanvraag wordt afgewezen.

Stap 5: Afhalen Van Visum

Na het indienen van uw visumaanvraag en het betalen van de kosten, moet u wachten op de verwerkingstijd zoals aangegeven door de ambassade. Zodra uw visum gereed is, kunt u het persoonlijk ophalen bij de ambassade. Zorg ervoor dat u het juiste identificatiebewijs meeneemt.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

1. Wat is de gebruikelijke verwerkingstijd voor een visumaanvraag bij de Indonesische ambassade in Den Haag?

De verwerkingstijd kan variëren, maar het wordt aanbevolen om uw visumaanvraag ruim van tevoren in te dienen, bij voorkeur enkele weken tot een maand voor uw geplande reis.

2. Zijn de visumkosten restitueerbaar als mijn aanvraag wordt afgewezen?

Nee, de visumkosten zijn over het algemeen niet-restitueerbaar, zelfs als uw visumaanvraag wordt afgewezen. Zorg ervoor dat u alle vereisten zorgvuldig doorneemt voordat u uw aanvraag indient.

3. Kan ik iemand anders mijn visum laten ophalen bij de ambassade namens mij?

In de meeste gevallen moet u uw visum persoonlijk ophalen. Controleer de specifieke regels en voorschriften op de website van de ambassade voor meer informatie.

4. Moet ik mijn vliegtickets boeken voordat ik mijn visumaanvraag indien?

Hoewel het niet altijd verplicht is om uw vliegtickets vooraf te boeken, kan het handig zijn om een kopie van uw vluchtreservering als onderdeel van uw visumaanvraag in te dienen.

5. Zijn er specifieke vereisten voor pasfoto’s bij de visumaanvraag?

Ja, de ambassade heeft vaak specifieke eisen met betrekking tot pasfoto’s. Zorg ervoor dat uw pasfoto’s voldoen aan deze eisen om vertragingen in het visumproces te voorkomen.

De bovenstaande stappen en veelgestelde vragen bieden een gedetailleerd inzicht in het proces van “ambassade Indonesië Den Haag visum aanvragen”. Het is belangrijk om de officiële website van de Indonesische ambassade regelmatig te controleren voor eventuele updates en wijzigingen in het visumbeleid. Door goed voorbereid te zijn en alle benodigde documenten op orde te hebben, kunt u uw reis naar Indonesië soepel laten verlopen.

Update 10 tobias asserlaan 8 2517 kc den haag

Rundown Icid 12-14 September 2013 | Pdf
Rundown Icid 12-14 September 2013 | Pdf

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic tobias asserlaan 8 2517 kc den haag.

See more: blog https://mplinhhuong.com/category/voetbal

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *