Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Locatie En Adres Van Theo Koomenlaan 3, 5644 Hz Eindhoven

Locatie En Adres Van Theo Koomenlaan 3, 5644 Hz Eindhoven

Meet & Train with Martial Arts Masters

Locatie En Adres Van Theo Koomenlaan 3, 5644 Hz Eindhoven

Meet \U0026 Train With Martial Arts Masters

Keywords searched by users: theo koomenlaan 3 5644 hz eindhoven theo koomenlaan 1 eindhoven, sportkunde eindhoven, sport en bewegen eindhoven, alo eindhoven, mbrt fontys eindhoven locatie, docenten fontys eindhoven, fontys verpleegkunde eindhoven adres, sporten fontys eindhoven

Ligging van Theo Koomenlaan 3, 5644 HZ Eindhoven

Theo Koomenlaan 3 is gelegen in de stad Eindhoven, in de provincie Noord-Brabant, Nederland. De postcode voor deze locatie is 5644 HZ. De Theo Koomenlaan is een straat in de wijk Stratum, in het zuidelijke deel van de stad.

De ligging van Theo Koomenlaan 3 is gunstig, met verschillende voorzieningen en faciliteiten in de nabije omgeving. De straat bevindt zich in een rustige en groene omgeving, wat ideaal is voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een rustige woonlocatie. Daarnaast zijn er ook verschillende sportaccommodaties en onderwijsinstellingen in de buurt, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor studenten en sportliefhebbers.

Faciliteiten in de omgeving

In de directe omgeving van Theo Koomenlaan 3 zijn er verschillende faciliteiten en voorzieningen te vinden. Op loopafstand bevindt zich een supermarkt, waar bewoners gemakkelijk hun dagelijkse boodschappen kunnen doen. Daarnaast zijn er verschillende winkels, restaurants en cafés in de buurt, waardoor er voldoende mogelijkheden zijn voor ontspanning en recreatie.

Voor mensen die graag in de natuur vertoeven, is er het nabijgelegen Philips de Jongh Wandelpark, waar men heerlijk kan wandelen en genieten van de groene omgeving. Daarnaast zijn er ook meerdere parken in de buurt, zoals het Stadswandelpark en het Franz Leharplein. Hier kunnen bewoners en bezoekers genieten van de buitenlucht en de mooie omgeving.

Contactgegevens van relevante locaties

Voor meer informatie over de omgeving van Theo Koomenlaan 3, of als u vragen heeft over bepaalde faciliteiten, kunt u contact opnemen met de volgende locaties:

– Supermarkt: [Naam supermarkt], [Adres], [Telefoonnummer]
– Winkels en restaurants in de buurt: [Naam winkel/restaurant], [Adres], [Telefoonnummer]
– Philips de Jongh Wandelpark: [Adres]
– Stadswandelpark: [Adres]
– Franz Leharplein: [Adres]

Sportaccommodaties in de buurt

Voor sportliefhebbers zijn er verschillende sportaccommodaties in de buurt van Theo Koomenlaan 3. Een van de nabijgelegen sportfaciliteiten is de gymzaal aan de Theo Koomenlaan 3 in Stratum. Deze gymzaal wordt gebruikt voor verschillende sportactiviteiten en is voorzien van alle benodigde voorzieningen voor een goede sportervaring.

Daarnaast is er ook de mogelijkheid om lid te worden van de studievereniging MEMOS, die verschillende sportactiviteiten en evenementen organiseert voor studenten. Dit biedt een geweldige kans om nieuwe mensen te ontmoeten en actief bezig te zijn.

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in sport en beweging, biedt Fontys Sport en Bewegen diverse opleidingen en faciliteiten. Deze onderwijsinstelling bevindt zich in Eindhoven en biedt een breed scala aan studieprogramma’s op het gebied van sport en bewegen.

Een andere sportfaciliteit in de buurt is Neoliet Eindhoven Zuid, een klimhal waar klimliefhebbers kunnen genieten van diverse klimroutes en activiteiten. Dit is een ideale plek voor zowel beginnende als ervaren klimmers.

Studievereniging MEMOS

Studievereniging MEMOS is een vereniging die speciaal is opgericht voor studenten in de richting van Sportkunde aan Fontys Eindhoven. MEMOS staat voor ‘Mentale en Motorische Skills’ en heeft als doel studenten een leuke en sociale studietijd te bieden.

De vereniging organiseert verschillende activiteiten en evenementen, zoals sporttoernooien, borrels, studiereizen en workshops. Dit biedt studenten de mogelijkheid om zich zowel op sportief als sociaal vlak te ontwikkelen en nieuwe vrienden te maken.

Als lid van MEMOS kun je deelnemen aan deze activiteiten en evenementen, en profiteren van de vele voordelen die de vereniging biedt. Dit kan variëren van korting op sportactiviteiten tot netwerkmogelijkheden met professionals in de sportwereld.

Voor meer informatie over MEMOS en hoe je lid kunt worden, kun je terecht op hun website: [Website van studievereniging MEMOS]

Fontys Sport en Bewegen

Fontys Sport en Bewegen is een onderwijsinstelling die gevestigd is in Eindhoven. Het biedt verschillende opleidingen en studieprogramma’s op het gebied van sport en bewegen.

Studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in de sportsector kunnen kiezen uit verschillende opleidingen, zoals Sportkunde en ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding). Deze opleidingen bereiden studenten voor op diverse functies in de sportwereld, zoals sportcoach, sportmanager, bewegingsagoog en nog veel meer.

Fontys Sport en Bewegen biedt daarnaast ook diverse faciliteiten voor studenten, zoals sportzalen, fitnessruimtes en coachingssessies. Deze faciliteiten dragen bij aan een optimale leerervaring en bieden studenten de mogelijkheid om hun sportieve vaardigheden verder te ontwikkelen.

Neoliet Eindhoven Zuid

Neoliet Eindhoven Zuid is een klimhal gevestigd in Eindhoven. Deze klimhal biedt een geweldige omgeving voor zowel beginnende als ervaren klimmers.

Met verschillende klimroutes en activiteiten is Neoliet Eindhoven Zuid de ideale plek om je klimvaardigheden te verbeteren en nieuwe uitdagingen aan te gaan. De klimhal heeft ervaren instructeurs die kunnen helpen en begeleiden bij het klimmen, waardoor het voor iedereen toegankelijk is.

Daarnaast organiseert Neoliet ook regelmatig evenementen en klimwedstrijden, waar klimmers elkaar kunnen ontmoeten en hun vaardigheden kunnen tonen. Het is een geweldige plek om actief bezig te zijn en te genieten van de klimsport.

Voor meer informatie over Neoliet Eindhoven Zuid en hun aanbod, kun je terecht op hun website: [Website van Neoliet Eindhoven Zuid]

FAQs

Wat is het adres van Theo Koomenlaan 3, 5644 HZ Eindhoven?

Het adres van Theo Koomenlaan 3, 5644 HZ Eindhoven is: Theo Koomenlaan 3, 5644 HZ Eindhoven, Nederland.

Welke faciliteiten zijn er in de omgeving van Theo Koomenlaan 3?

In de omgeving van Theo Koomenlaan 3 zijn er verschillende faciliteiten beschikbaar, zoals een supermarkt, winkels, restaurants en diverse parken voor recreatie.

Waar kan ik informatie krijgen over sportactiviteiten in de buurt van Theo Koomenlaan 3?

Voor informatie over sportactiviteiten in de omgeving van Theo Koomenlaan 3 kunt u contact opnemen met Fontys Sport en Bewegen, Neoliet Eindhoven Zuid of de studievereniging MEMOS.

Wat is de studievereniging MEMOS?

MEMOS is een studievereniging voor studenten in de richting van Sportkunde aan Fontys Eindhoven. De vereniging organiseert verschillende sportactiviteiten, evenementen en biedt sociale en professionele netwerkmogelijkheden voor studenten.

Waar bevindt Fontys Sport en Bewegen zich?

Fontys Sport en Bewegen bevindt zich in Eindhoven. Voor specifieke locatie- en contactgegevens kunt u terecht op hun website.

Wat is Neoliet Eindhoven Zuid?

Neoliet Eindhoven Zuid is een klimhal in Eindhoven, waar zowel beginnende als ervaren klimmers terecht kunnen om hun vaardigheden te verbeteren en te genieten van de klimsport.

Categories: Details 21 Theo Koomenlaan 3 5644 Hz Eindhoven

Meet & Train with Martial Arts Masters
Meet & Train with Martial Arts Masters

Theo Koomenlaan 1 Eindhoven

Theo Koomenlaan 1 in Eindhoven: Een In-Depth Gids

De Theo Koomenlaan 1 in Eindhoven is een locatie die veel verschillende faciliteiten en mogelijkheden biedt voor sport en beweging. Of je nu een fanatieke sporter bent, een student die op zoek is naar sportfaciliteiten, of gewoon geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van deze plek, dit artikel biedt een uitgebreide gids met gedetailleerde informatie over de Theo Koomenlaan 1 in Eindhoven.

In dit artikel zullen we de verschillende aspecten van Theo Koomenlaan 1 verkennen, waaronder de sportfaciliteiten, de locatie en contactinformatie. We zullen ook een FAQ-sectie toevoegen aan het einde van het artikel om veelgestelde vragen te beantwoorden en je te helpen een beter begrip te krijgen van deze locatie.

Sportfaciliteiten Theo Koomenlaan 1

Theo Koomenlaan 1 biedt verschillende sportfaciliteiten voor zowel studenten als het grote publiek. Het is de thuisbasis van Fontys Sport en Bewegen, een educatieve instelling die opleidingen aanbiedt op het gebied van sport en beweging. Hier kunnen studenten verschillende sporten en activiteiten beoefenen en hun kennis en vaardigheden op dit gebied vergroten.

Naast het educatieve aspect biedt Theo Koomenlaan 1 ook sportaccommodaties die kunnen worden gehuurd voor verschillende doeleinden. Er is een gymzaal beschikbaar voor sportclubs, individuen of groepen die een ruimte nodig hebben om te trainen of activiteiten te organiseren. Deze faciliteit is gunstig gelegen in het Stratum district van Eindhoven en biedt gemakkelijke toegang tot de gemeenschap.

Neoliet Eindhoven Zuid, een klimhal, is ook gevestigd op Theo Koomenlaan 1. Deze klimhal biedt een scala aan klimroutes voor mensen van alle niveaus. Of je nu een beginner bent of een ervaren klimmer, Neoliet Eindhoven Zuid heeft iets te bieden voor iedereen die van klimmen houdt.

Locatie en Contactinformatie

Theo Koomenlaan 1 ligt in Eindhoven, een bruisende stad in het zuiden van Nederland. De locatie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt voor degenen die met de auto komen.

Voor specifieke vragen over Fontys Sport en Bewegen, kun je contact opnemen met de instelling via hun contactpagina op de Fontys-website [1]. Voor vragen met betrekking tot sportfaciliteiten of het huren van ruimtes, kun je contact opnemen met de betreffende organisaties via hun respectievelijke websites [2] [3].

Veelgestelde vragen

1. Wat is de functie van Fontys Sport en Bewegen op Theo Koomenlaan 1?
Fontys Sport en Bewegen biedt verschillende opleidingen en sportfaciliteiten voor studenten die geïnteresseerd zijn in het gebied van sport en bewegen.

2. Kan ik als niet-student gebruikmaken van de sportfaciliteiten op Theo Koomenlaan 1?
Ja, de sportfaciliteiten kunnen worden gehuurd door zowel individuen als groepen, ongeacht of ze student zijn of niet.

3. Wat voor soort sportfaciliteiten zijn er beschikbaar op Theo Koomenlaan 1?
Op Theo Koomenlaan 1 is er een gymzaal beschikbaar voor huur, evenals een klimhal genaamd Neoliet Eindhoven Zuid.

4. Is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar bij Theo Koomenlaan 1?
Ja, er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt van Theo Koomenlaan 1 voor degenen die met de auto komen.

Conclusie

Theo Koomenlaan 1 in Eindhoven biedt een scala aan sportfaciliteiten en mogelijkheden voor zowel studenten als het grote publiek. Met de aanwezigheid van Fontys Sport en Bewegen, kunnen studenten genieten van educatieve programma’s en sportactiviteiten. Bovendien is de locatie ook beschikbaar voor het huren van sportaccommodaties zoals een gymzaal en een klimhal.

Of je nu een fervent sporter bent, een student die op zoek is naar sportfaciliteiten, of gewoon interesse hebt in de mogelijkheden die Theo Koomenlaan 1 te bieden heeft, deze uitgebreide gids heeft alle informatie die je nodig hebt. Neem contact op met de respectievelijke instanties voor specifieke vragen en begin met het verkennen van de vele mogelijkheden op Theo Koomenlaan 1 in Eindhoven.

Referenties:
1. Fontys Sport en Bewegen – Contact en locatie Eindhoven
(https://www.fontys.nl/Over-Fontys/Fontys-Sport-en-Bewegen/Contact.htm)

2. Gymzaal Theo Koomenlaan 3 in Eindhoven (Stratum)
(https://www.mygymclub.nl/gymzaal_Theo_Koomenlaan_Eindhoven_stratum.php)

3. Neoliet Eindhoven Zuid
(https://www.neoliet.nl/nl/eindhovenzuid/)

4. Sportaccommodatie huren bij Fontys Sport en Bewegen
(https://www.eindhovensport.nl/huren/sportaccommodatie-huren/fontys-sport-en-bewegen)

5. Studievereniging MEMOS – Over ons
(https://www.studieverenigingmemos.nl/over-ons/)

6. Sportfoyer Eindhoven – Contact
(https://sportfoyereindhoven.nl/contact/)

Sportkunde Eindhoven

Sportkunde Eindhoven: Een Complete Gids over de Sportkunde-opleiding

In de bruisende stad Eindhoven is de opleiding Sportkunde van Fontys Hogescholen een populaire keuze voor studenten die geïnteresseerd zijn in sport en beweging. Deze opleiding biedt een uitgebreide kennisbasis op het gebied van sportmanagement, sportbegeleiding en sportmarketing. In dit artikel gaan we dieper in op de Sportkunde opleiding in Eindhoven, het curriculum, de locaties en andere relevante informatie.

Wat is Sportkunde?

Sportkunde is een multidisciplinair vakgebied dat de wetenschappelijke studie van sport en beweging omvat. Studenten die voor deze opleiding kiezen, ontwikkelen een brede kennis van verschillende aspecten zoals sportmanagement, sportbegeleiding, sportmarketing en sportpsychologie. Deze kennis stelt hen in staat om op professioneel niveau te werken binnen de sportindustrie.

De opleiding Sportkunde aan Fontys Hogescholen

De opleiding Sportkunde aan Fontys Hogescholen is gericht op het ontwikkelen van professionals in de sportindustrie. Het curriculum biedt studenten een brede basis van theoretische kennis, evenals praktische vaardigheden die essentieel zijn voor hun toekomstige carrière. Hieronder volgt een overzicht van enkele belangrijke vakken die worden aangeboden:

1. Sportmanagement: Dit vak richt zich op het begrijpen en beheren van sportorganisaties. Studenten leren over de financiële aspecten, HR-management, evenementenorganisatie en marketing binnen de sportindustrie.

2. Sportbegeleiding: Dit vakgebied behandelt de begeleiding en ontwikkeling van individuele sporters en sportteams. Studenten krijgen inzicht in trainingsmethoden, blessurepreventie, coachingtechnieken en sportvoeding.

3. Sportmarketing: Hier leren studenten over het promoten van sportevenementen, sportteams en sportproducten. Ze krijgen inzicht in marketingstrategieën, merkbeheer en het gebruik van sociale media in de sportindustrie.

4. Sportpsychologie: Dit vakgebied richt zich op het begrijpen van de mentale aspecten van sportprestaties. Studenten leren over motivatie, stressmanagement, focus en zelfvertrouwen.

Locaties en faciliteiten

De opleiding Sportkunde in Eindhoven maakt gebruik van verschillende faciliteiten om studenten een optimale leerervaring te bieden.

Gymzaal Theo Koomenlaan 3 in Eindhoven (Stratum) is een van de locaties die wordt gebruikt voor praktijklessen en trainingen. Deze moderne gymzaal biedt studenten de mogelijkheid om verschillende sportactiviteiten te beoefenen en praktische vaardigheden te ontwikkelen.

Daarnaast maakt Fontys Sport en Bewegen gebruik van de sportaccommodaties van Neoliet Eindhoven Zuid. Hier kunnen studenten klimmen en boulderen, wat een uitstekende aanvulling is op hun opleiding.

Studievereniging MEMOS

Studievereniging MEMOS is een belangrijke organisatie voor studenten Sportkunde in Eindhoven. MEMOS organiseert verschillende activiteiten en evenementen om de studie-ervaring van studenten te verrijken. Deze vereniging biedt studenten de kans om hun netwerk uit te breiden, samen te werken aan projecten en deel te nemen aan sportevenementen.

Contact en locatie

Voor meer informatie over de opleiding Sportkunde in Eindhoven, kun je contact opnemen met Fontys Sport en Bewegen. Fontys heeft een specifieke pagina op hun website waar je contactinformatie en locatiegegevens kunt vinden.

Daarnaast kun je contact opnemen met Neoliet Eindhoven Zuid en Gymzaal Theo Koomenlaan 3 in Eindhoven (Stratum) voor specifieke vragen over de faciliteiten die zij bieden aan studenten van de opleiding Sportkunde.

Veelgestelde vragen

1. Is er een toelatingsexamen voor de opleiding Sportkunde in Eindhoven?
Nee, er is geen toelatingsexamen voor deze opleiding. Toelating is gebaseerd op de reguliere toelatingsvoorwaarden van Fontys Hogescholen.

2. Welke baankansen zijn er na het behalen van een diploma Sportkunde?
Afgestudeerden van de opleiding Sportkunde hebben verschillende carrièremogelijkheden. Ze kunnen aan de slag als sportmanager, sportbegeleider, evenementenorganisator, sportmarketeer, personal trainer of werken in de sport- en recreatiebranche.

3. Is het mogelijk om de opleiding Sportkunde in deeltijd te volgen?
Ja, Fontys Hogescholen biedt de mogelijkheid om de opleiding Sportkunde in deeltijd te volgen. Dit stelt werkende professionals in staat om hun diploma te behalen terwijl ze hun huidige baan behouden.

4. Zijn er stage- en uitwisselingsmogelijkheden tijdens de opleiding?
Ja, studenten Sportkunde hebben de mogelijkheid om stage te lopen bij verschillende organisaties binnen de sportindustrie, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast biedt Fontys Hogescholen ook uitwisselingsprogramma’s aan, waarbij studenten ervaring kunnen opdoen aan partneruniversiteiten in het buitenland.

Conclusie

De opleiding Sportkunde in Eindhoven biedt studenten de kennis en vaardigheden die nodig zijn om te floreren in de sportindustrie. Met een breed scala aan vakken, moderne faciliteiten en de ondersteuning van studievereniging MEMOS, stelt Fontys Hogescholen studenten in staat om hun passie voor sport om te zetten in een succesvolle carrière. Of je nu geïnteresseerd bent in sportmanagement, sportbegeleiding of sportmarketing, Sportkunde Eindhoven is een uitstekende keuze voor toekomstige sportprofessionals.

Referentiematerialen:
– Contact en locatie Eindhoven: [Link naar Fontys Hogescholen](https://www.fontys.nl/Over-Fontys/Fontys-Sport-en-Bewegen/Contact.htm)
– Gymzaal Theo Koomenlaan 3 in Eindhoven (Stratum): [Link naar My Gym Club](https://www.mygymclub.nl/gymzaal_Theo_Koomenlaan_Eindhoven_stratum.php)
– Neoliet Eindhoven Zuid: [Link naar Neoliet Eindhoven Zuid](https://www.neoliet.nl/nl/eindhovenzuid/)
– Fontys Sport en Bewegen: [Link naar Eindhovensport.nl](https://www.eindhovensport.nl/huren/sportaccommodatie-huren/fontys-sport-en-bewegen)
– Studievereniging MEMOS: [Link naar studieverenigingmemos.nl](https://www.studieverenigingmemos.nl/over-ons/)
– Contact Sportfoyer Eindhoven: [Link naar Sportfoyer Eindhoven](https://sportfoyereindhoven.nl/contact/)

Top 41 theo koomenlaan 3 5644 hz eindhoven

Theo Koomenlaan 7, Eindhoven (5644 Hz) - Kadastralekaart.Com
Theo Koomenlaan 7, Eindhoven (5644 Hz) – Kadastralekaart.Com
Theo Koomenlaan 7, Eindhoven (5644 Hz) - Kadastralekaart.Com
Theo Koomenlaan 7, Eindhoven (5644 Hz) – Kadastralekaart.Com

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic theo koomenlaan 3 5644 hz eindhoven.

See more: https://mplinhhuong.com/category/voetbal/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *