Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Te Koop: Meeuwenlaan Geleen – Een Ideale Woonplek.

Te Koop: Meeuwenlaan Geleen – Een Ideale Woonplek.

TE KOOP GELEEN MEEUWENLAAN 6 | Quaden Makelaars

Te Koop: Meeuwenlaan Geleen – Een Ideale Woonplek.

Te Koop Geleen Meeuwenlaan 6 | Quaden Makelaars

Keywords searched by users: te koop meeuwenlaan geleen meeuwenlaan 27 geleen, meeuwenlaan 45, geleen, meeuwenlaan 27 geleen funda, nieuw te koop geleen, te koop geleen rijksweg, fidus te koop geleen, boerderij te koop geleen, te koop mergelland

1. Overzicht van Meeuwenlaan, Geleen

Meeuwenlaan is een populaire woonstraat gelegen in Geleen, een stad in de provincie Limburg, Nederland. De straat staat bekend om zijn mooie woningen en gunstige ligging. Meeuwenlaan is een rustige omgeving met een vriendelijke gemeenschap, waardoor het een ideale plek is om te wonen voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een rustigere levensstijl.

Geleen zelf is een levendige stad met een rijke geschiedenis en een scala aan voorzieningen. De stad biedt een breed scala aan winkels, restaurants, recreatievoorzieningen en culturele attracties. Bovendien is Geleen gunstig gelegen nabij belangrijke snelwegen, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor omliggende steden en dorpen.

2. Kenmerken van te koop staande woningen op Meeuwenlaan

Momenteel zijn er verschillende woningen te koop op Meeuwenlaan, Geleen. Deze huizen variëren in grootte, stijl en prijsklasse, waardoor er voor elk budget en elke behoefte iets beschikbaar is. Enkele van de kenmerken die veel van deze te koop aangeboden woningen gemeen hebben, zijn onder andere:

– Ruime woonoppervlaktes
– Goed onderhouden interieurs
– Moderne voorzieningen en apparatuur
– Tuinen en buitenruimtes
– Parkeermogelijkheden

Of je nu op zoek bent naar een gezinswoning met meerdere slaapkamers, een appartement met een prachtig uitzicht of een huis met een grote tuin, er is waarschijnlijk een woning op Meeuwenlaan die aan jouw wensen voldoet.

3. Prijsinformatie en markttrends van woningen op Meeuwenlaan

De prijzen van woningen op Meeuwenlaan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de grootte van de woning, de staat van onderhoud en de locatie. Gemiddeld liggen de prijzen van woningen op Meeuwenlaan binnen het bereik van €200.000 tot €500.000.

Het is ook belangrijk op te merken dat de vastgoedmarkt voortdurend in beweging is en dat prijzen kunnen variëren. Het is altijd raadzaam om contact op te nemen met een makelaar of een deskundige in onroerend goed om de meest recente prijsinformatie te krijgen en om op de hoogte te blijven van markttrends op Meeuwenlaan.

4. Voorzieningen en nabijgelegen locaties bij Meeuwenlaan

Meeuwenlaan ligt in de buurt van verschillende voorzieningen en nabijgelegen locaties die het leven van de bewoners gemakkelijker maken. Enkele van de voorzieningen in de buurt zijn onder andere:

– Supermarkten en winkels
– Basisscholen en middelbare scholen
– Sportfaciliteiten en recreatiegebieden
– Restaurants en cafés
– Openbaar vervoer

Bovendien ligt Meeuwenlaan op korte afstand van andere interessante locaties, zoals het historische centrum van Geleen, natuurgebieden en parken. Deze nabijgelegen locaties bieden talloze mogelijkheden voor ontspanning, recreatie en het verkennen van de omgeving.

5. Tips en advies voor het kopen van een woning op Meeuwenlaan

Het kopen van een woning is een grote beslissing en er zijn verschillende factoren waarmee rekening moet worden gehouden bij het kopen van een huis op Meeuwenlaan. Hier zijn enkele tips en adviezen die je kunnen helpen bij het proces:

1. Stel je budget vast: Bepaal van tevoren hoeveel je kunt besteden aan een woning en houd rekening met extra kosten zoals belastingen en verzekeringen.

2. Werk samen met een makelaar: Een ervaren makelaar kan je helpen bij het vinden van de juiste woning die aan jouw behoeften voldoet en kan je begeleiden tijdens het koopproces.

3. Doe grondig onderzoek: Onderzoek de buurt, controleer de voorzieningen en bekijk meerdere woningen voordat je een beslissing neemt.

4. Overweeg toekomstige plannen: Denk na over je toekomstige plannen, zoals uitbreiding van het gezin of veranderingen in je carrière, en zorg ervoor dat de woning daaraan voldoet.

5. Laat een inspectie uitvoeren: Het is altijd raadzaam om een professionele inspectie van de woning te laten uitvoeren om eventuele verborgen gebreken op te sporen.

6. Belangrijke contactinformatie en links naar woningaanbiedingen op Meeuwenlaan

– Meeuwenlaan 27, Geleen: Deze woning is verkocht en meer informatie is beschikbaar op Funda.

– Meeuwenlaan 45, Geleen: Deze woning is beschikbaar en meer informatie is te vinden op de website van Wij Makelaars.

– Nieuw te koop in Geleen: Voor het nieuwste aanbod van te koop staande woningen in Geleen kun je terecht op Funda.

– Andere te koop aangeboden woningen in Geleen: Op Woonplein Limburg kun je zoeken naar alle koopwoningen in Meeuwenlaan, Geleen.

– Boerderij te koop in Geleen: Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een boerderij in Geleen, neem dan een kijkje op Woonplein Limburg.

– Te koop op Rijksweg, Geleen: Voor meer aanbiedingen van te koop staande woningen in de omgeving van Geleen, waaronder de Rijksweg, kun je terecht op Huispedia.

– Te koop in Mergelland: Als je geïnteresseerd bent in het kopen van een woning in de pittoreske regio Mergelland, bekijk dan de mogelijkheden op Funda.

Met behulp van bovenstaande links en contactinformatie kun je meer te weten komen over het huidige aanbod van woningen op Meeuwenlaan, Geleen en wellicht je droomhuis vinden.

FAQs

1. Hoeveel kost een gemiddelde woning op Meeuwenlaan, Geleen?

De prijzen van woningen op Meeuwenlaan variëren, maar gemiddeld liggen ze tussen €200.000 en €500.000.

2. Zijn er scholen in de buurt van Meeuwenlaan?

Ja, er zijn basisscholen en middelbare scholen in de buurt van Meeuwenlaan, waardoor het een aantrekkelijke locatie is voor gezinnen met kinderen.

3. Zijn er winkels en voorzieningen in de buurt van Meeuwenlaan?

Ja, Meeuwenlaan ligt in de buurt van supermarkten, winkels en andere voorzieningen, waardoor het handig is voor de dagelijkse benodigdheden.

4. Wat is de beste manier om een woning op Meeuwenlaan te vinden?

Het raadplegen van websites zoals Funda, Wij Makelaars en Woonplein Limburg kan je helpen bij het vinden van beschikbare woningen op Meeuwenlaan. Daarnaast is het raadzaam om contact op te nemen met een makelaar om je te begeleiden bij het koopproces.

5. Hoe kan ik een bezichtiging plannen voor een woning op Meeuwenlaan?

Om een bezichtiging te plannen voor een specifieke woning op Meeuwenlaan, kun je contact opnemen met de desbetreffende makelaar, wiens informatie beschikbaar is op de vermelde websites. Zij kunnen je begeleiden bij het plannen van een geschikte bezichtigingstijd.

Categories: Aggregeren 80 Te Koop Meeuwenlaan Geleen

TE KOOP GELEEN MEEUWENLAAN 6 | Quaden Makelaars
TE KOOP GELEEN MEEUWENLAAN 6 | Quaden Makelaars

Meeuwenlaan 27 Geleen

Meeuwenlaan 27 Geleen: Een In-Depth Gids

Introductie

Welkom bij onze uitgebreide gids over Meeuwenlaan 27 in Geleen. In dit artikel zullen we gedetailleerde informatie verstrekken over dit specifieke adres, evenals relevante concepten en principes met betrekking tot woningen in het algemeen. Of je nu geïnteresseerd bent in het kopen of verkopen van een huis in dit gebied, of gewoon nieuwsgierig bent naar wat Meeuwenlaan 27 te bieden heeft, deze gids zal je helpen beter te begrijpen wat deze woning bijzonder maakt.

Over Meeuwenlaan 27

Meeuwenlaan 27 is een woning die gelegen is in de stad Geleen, in Nederland. Het adres van de woning is Meeuwenlaan 27, 6165 ST Geleen. Deze woning is een van de vele huizen die beschikbaar zijn op de woningmarkt in Geleen en trekt veel interesse van potentiële kopers.

Geleen is een bruisende stad met een rijke geschiedenis en een bloeiende gemeenschap. Het biedt een scala aan voorzieningen en attracties, waaronder winkelcentra, scholen, parken en recreatieve activiteiten. Meeuwenlaan 27 profiteert van de gunstige locatie van Geleen en de vele voorzieningen die de stad te bieden heeft.

Het pand zelf is een woonhuis en heeft zijn eigen unieke kenmerken en specificaties. Om meer te weten te komen over de indeling, grootte, architectuur en andere details van Meeuwenlaan 27, nodigen we je uit om de beschikbare bronnen te raadplegen. [Voeg hier een hyperlink naar relevante bronnen toe, zoals Funda, Wij Makelaars of Woonplein Limburg].

Veelgestelde vragen

1. Wat is de vraagprijs van Meeuwenlaan 27?

De vraagprijs van Meeuwenlaan 27 varieert afhankelijk van verschillende factoren, zoals marktomstandigheden, onderhoudstoestand en grootte van de woning. Om de meest actuele vraagprijs te weten te komen, raden we je aan de vermelde bronnen te raadplegen of contact op te nemen met een erkende makelaar in de regio.

2. Hoeveel slaapkamers heeft Meeuwenlaan 27?

Het aantal slaapkamers in Meeuwenlaan 27 kan variëren. Om het exacte aantal slaapkamers te achterhalen, raden we aan de beschikbare bronnen te raadplegen of contact op te nemen met de makelaar die verantwoordelijk is voor de verkoop van het pand.

3. Zijn er parkeermogelijkheden beschikbaar bij de woning?

Meeuwenlaan 27 heeft mogelijk parkeermogelijkheden beschikbaar, maar dit kan verschillen afhankelijk van de specifieke kenmerken van het pand. Voor meer informatie over parkeermogelijkheden, raden we je aan contact op te nemen met de makelaar of de vermelding van het pand te raadplegen.

4. Zijn er scholen en voorzieningen in de buurt van Meeuwenlaan 27?

Geleen biedt een scala aan scholen en voorzieningen, en Meeuwenlaan 27 is gunstig gelegen ten opzichte van deze faciliteiten. Om specifieke informatie te verkrijgen over nabijgelegen scholen en voorzieningen, is het raadzaam om contact op te nemen met de makelaar of lokale bronnen te raadplegen.

Conclusie

Meeuwenlaan 27 in Geleen is een woning die veel potentieel biedt aan kopers en bewoners. Met zijn gunstige locatie in een levendige stad en zijn unieke kenmerken, is het geen wonder dat deze woning de aandacht trekt. Deze gids heeft als doel om gedetailleerde informatie te bieden over Meeuwenlaan 27 en om enkele van de meestgestelde vragen te beantwoorden. Voor meer specifieke details en om het pand zelf te verkennen, raden we je aan de vermelde bronnen te raadplegen en contact op te nemen met erkende makelaars in de omgeving.

Meeuwenlaan 45, Geleen

Meeuwenlaan 45, Geleen: Een Gedetailleerde Gids

Inleiding:

Welkom bij deze diepgaande gids over Meeuwenlaan 45, Geleen. In dit artikel zullen we gedetailleerde informatie verstrekken over deze specifieke woning, inclusief locatiespecifieke aspecten en het koopproces. Of je nu op zoek bent naar een huis in Geleen of simpelweg geïnteresseerd bent in vastgoedinvesteringen, deze gids zal je helpen de benodigde informatie te verkrijgen. Dus laten we beginnen met het verkennen van Meeuwenlaan 45!

Over Meeuwenlaan 45, Geleen:

Meeuwenlaan 45 is een prachtig huis gelegen in het schilderachtige Geleen, een stad in de provincie Limburg, Nederland. Gelegen aan een rustige en vredige straat, biedt dit huis een perfecte combinatie van comfort en sereniteit. Met ruime kamers en moderne voorzieningen is dit huis ideaal voor gezinnen of investeerders die op zoek zijn naar een waardevolle vastgoedbelegging.

De woning beschikt over X aantal kamers en X aantal badkamers, waardoor er voldoende ruimte is voor alle bewoners. Het interieur van Meeuwenlaan 45 is smaakvol ontworpen met oog voor detail en biedt een warme en uitnodigende sfeer. De keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur en er is voldoende opbergruimte in de vorm van kasten en kastjes.

De locatie van Meeuwenlaan 45 is een ander pluspunt van deze woning. Gelegen in Geleen, bevindt het huis zich in de nabijheid van verschillende voorzieningen zoals scholen, supermarkten en openbaar vervoer. Bovendien zijn er verschillende recreatieve mogelijkheden in de buurt, waaronder parken en sportfaciliteiten. Dit maakt Meeuwenlaan 45 een ideale plek om te wonen voor gezinnen met kinderen of mensen die op zoek zijn naar een actieve levensstijl.

Koopproces van Meeuwenlaan 45:

Nu je wat meer weet over Meeuwenlaan 45 en de locatie, wil je waarschijnlijk weten hoe je dit huis kunt kopen. Het koopproces kan enigszins complex zijn, vooral als je niet bekend bent met de Nederlandse vastgoedmarkt. Hier zijn de belangrijkste stappen die je moet volgen om Meeuwenlaan 45 te kopen:

1. Zoek naar een betrouwbare makelaar: Om het koopproces soepel te laten verlopen, is het raadzaam om een professionele makelaar te raadplegen die ervaring heeft met vastgoedtransacties in Geleen. Een goede makelaar zal je begeleiden bij elke stap van het proces en helpen bij het vinden van de beste deal.

2. Registreer bij het Kadaster: Voordat je een woning in Nederland koopt, is het belangrijk om jezelf te laten registreren bij het Kadaster (Nederlands register van onroerende zaken). Dit helpt om de juridische status van de eigendom te verifiëren en biedt bescherming tegen onzekere eigendomsrechten.

3. Onderzoeken en inspecteren: Zorg ervoor dat je een grondig onderzoek doet naar Meeuwenlaan 45, inclusief het controleren van bouwvergunningen, inspecteren van de eigendom op eventuele gebreken en het controleren van de omgeving. Het kan handig zijn om een professionele inspecteur in te schakelen om ervoor te zorgen dat er geen verborgen problemen zijn.

4. Onderhandelingen en aankoopovereenkomst: Zodra je tevreden bent met de staat van Meeuwenlaan 45, kun je beginnen met de onderhandelingen over de prijs en de voorwaarden. Zorg ervoor dat je alle aspecten van de aankoopovereenkomst begrijpt voordat je deze ondertekent.

5. Financiering en overdracht: Als je financiering nodig hebt om Meeuwenlaan 45 te kopen, moet je contact opnemen met een hypotheekverstrekker. Nadat de financiering is geregeld, wordt de eigendom overgedragen via een notariële akte. Zodra de akte is ondertekend en de betaling is voltooid, ben je de wettige eigenaar van Meeuwenlaan 45.

FAQ Sectie:

1. Wat is de vraagprijs van Meeuwenlaan 45, Geleen?
De vraagprijs van Meeuwenlaan 45, Geleen kan variëren en is afhankelijk van verschillende factoren zoals de grootte van het huis, de locatie en de marktomstandigheden. Het is raadzaam om contact op te nemen met een makelaar voor de meest recente informatie over de vraagprijs.

2. Is er parkeergelegenheid beschikbaar bij Meeuwenlaan 45, Geleen?
Ja, Meeuwenlaan 45 beschikt over parkeergelegenheid. Er is voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s.

3. Zijn er scholen in de buurt van Meeuwenlaan 45, Geleen?
Ja, er zijn verschillende scholen in de buurt van Meeuwenlaan 45, waaronder basisscholen en middelbare scholen. Dit maakt het een ideale locatie voor gezinnen met kinderen.

4. Zijn huisdieren toegestaan ​​in Meeuwenlaan 45, Geleen?
Of huisdieren zijn toegestaan ​​in Meeuwenlaan 45, Geleen hangt af van de regels en voorschriften van de eigenaar of de Vereniging van Eigenaren (VvE). Het is raadzaam om deze informatie te bevestigen bij de verkoopmakelaar.

Conclusie:

Meeuwenlaan 45, Geleen is een uitstekende woning met veel te bieden. Met een gunstige locatie, moderne voorzieningen en ruime kamers, is het een ideale keuze voor gezinnen en investeerders. Als je van plan bent een woning te kopen in Geleen, is Meeuwenlaan 45 zeker een optie om te overwegen. Neem contact op met een lokale makelaar voor meer informatie en begeleiding bij het aankoopproces.

Meeuwenlaan 27 Geleen Funda

Meeuwenlaan 27 Geleen Funda: Een Gedetailleerde Gids

Introductie:

Welkom bij onze gedetailleerde gids over Meeuwenlaan 27 in Geleen. In dit artikel bespreken we uitgebreid de informatie en details met betrekking tot deze woning die te koop stond op Funda. We bieden een diepgaande analyse van de woning, de locatie en andere relevante details die van belang kunnen zijn voor potentiële kopers. Lees verder om meer te weten te komen over Meeuwenlaan 27 Geleen Funda.

Meeuwenlaan 27 Geleen Funda: Een Overzicht:

Meeuwenlaan 27 is een woning in Geleen die onlangs te koop stond op Funda. Het betreft een huis gelegen aan de Meeuwenlaan in het postcodegebied 6165 ST. Het is een verkochte woning, wat aangeeft dat er al een succesvolle transactie heeft plaatsgevonden. Hoewel de woning niet langer beschikbaar is voor aankoop, is het toch waardevol om meer te weten te komen over de woning en het verkoopproces. Laten we nu dieper ingaan op de specifieke details van Meeuwenlaan 27 in Geleen.

Belangrijke Kenmerken van Meeuwenlaan 27 Geleen Funda:

– Ligging: Meeuwenlaan 27 is gelegen in Geleen, een stad in de provincie Limburg, Nederland. Geleen staat bekend om zijn mooie omgeving en gunstige locatie.

– Woningtype: Meeuwenlaan 27 is een woonhuis dat geschikt is voor een gezin. Het heeft een karakteristieke architectuur en biedt verschillende voorzieningen.

– Verkoopstatus: Zoals eerder vermeld, is Meeuwenlaan 27 een verkochte woning. Dit betekent dat het niet langer beschikbaar is voor aankoop, maar het is nuttig om de verkoopprijs en andere informatie over het verkoopproces te onderzoeken.

– Woonoppervlakte: De exacte woonoppervlakte van Meeuwenlaan 27 is te vinden in de verkoopdocumentatie en kan verschillen van andere woningen in de omgeving. Het is belangrijk om de woonoppervlakte te kennen om een goed idee te krijgen van de ruimte en indeling van de woning.

– Tuin en buitenruimte: Een ander interessant aspect van Meeuwenlaan 27 is de buitenruimte, zoals de aanwezigheid van een tuin, terras of balkon. Deze voorzieningen kunnen van invloed zijn op de waarde en aantrekkelijkheid van de woning.

– Buurtvoorzieningen: Geleen biedt een scala aan voorzieningen, waaronder supermarkten, scholen, parken en openbaar vervoer. Het is belangrijk om te weten welke buurtvoorzieningen in de nabijheid van Meeuwenlaan 27 te vinden zijn.

Meeuwenlaan 27 Geleen Funda: Veelgestelde Vragen (FAQ):

1. Is Meeuwenlaan 27 nog steeds te koop?
Nee, Meeuwenlaan 27 is een verkochte woning en is niet langer beschikbaar voor aankoop. Het is echter altijd mogelijk dat er andere vergelijkbare woningen te koop zijn in de omgeving.

2. Wat was de verkoopprijs van Meeuwenlaan 27?
De verkoopprijs van Meeuwenlaan 27 is te vinden in de verkoopdocumentatie. Het is altijd raadzaam om contact op te nemen met de betrokken makelaar voor de exacte verkoopprijs.

3. Welke voorzieningen heeft Meeuwenlaan 27?
Meeuwenlaan 27 beschikt over verschillende voorzieningen, afhankelijk van de specifieke woning en de verkoopdocumentatie. Voor details over de voorzieningen van deze woning kunt u contact opnemen met de makelaar.

4. Hoe groot is de woonoppervlakte van Meeuwenlaan 27?
De exacte woonoppervlakte van Meeuwenlaan 27 is te vinden in de verkoopdocumentatie. Het is belangrijk om dit te weten om een goed idee te krijgen van de beschikbare ruimte in de woning.

5. Wat zijn de buurtvoorzieningen in de buurt van Meeuwenlaan 27?
Geleen biedt diverse buurtvoorzieningen zoals supermarkten, scholen, parken en openbaar vervoer. Voor specifieke informatie over de buurtvoorzieningen rondom Meeuwenlaan 27 kunt u contact opnemen met de lokale instanties of de betrokken makelaar.

Conclusie:

In dit artikel hebben we uitgebreid gesproken over Meeuwenlaan 27 Geleen Funda, inclusief belangrijke kenmerken van de woning, informatie over de locatie en andere relevante details. Hoewel deze specifieke woning niet langer te koop is, kunnen de besproken concepten een waardevolle bron van informatie zijn voor toekomstige kopers en iedereen die geïnteresseerd is in de vastgoedmarkt in Geleen. We hopen dat deze gids u heeft geholpen bij het verkrijgen van inzicht in Meeuwenlaan 27 Geleen Funda.

Samenvatting 16 te koop meeuwenlaan geleen

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic te koop meeuwenlaan geleen.

See more: https://mplinhhuong.com/category/voetbal/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *