Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Tafelbergweg 10 1105 Bn Amsterdam: De Ideale Locatie Voor Jouw Bedrijf!

Tafelbergweg 10 1105 Bn Amsterdam: De Ideale Locatie Voor Jouw Bedrijf!

09-12-19 09:36 (Unnamed Road, 1105 AZ Amsterdam,)

Tafelbergweg 10 1105 Bn Amsterdam: De Ideale Locatie Voor Jouw Bedrijf!

09-12-19 09:36 (Unnamed Road, 1105 Az Amsterdam,)

Keywords searched by users: tafelbergweg 10 1105 bn amsterdam tafelbergweg 4 amsterdam, tafelbergweg 8 amsterdam, huis van bewaring amsterdam, tafelbergweg 51 amsterdam, tafelbergweg 4b amsterdam, bushalte tafelbergweg amsterdam, gevangenissen amsterdam, oude gevangenis amsterdam

Geschiedenis van Tafelbergweg 10

Tafelbergweg 10, gelegen in Amsterdam Zuidoost, heeft een rijke geschiedenis achter de rug. Voorheen stond op deze locatie de Penitentiaire Inrichting, ook wel bekend als de Bijlmerbajes. Deze gevangenis heeft vele jaren dienst gedaan als huis van bewaring voor gedetineerden in Amsterdam.

Voormalige Penitentiaire Inrichting

De Penitentiaire Inrichting aan de Tafelbergweg heeft een belangrijke rol gespeeld in het Nederlandse gevangeniswezen. Het complex bestond uit verschillende gebouwen die werden gebruikt voor diverse functies binnen de gevangenis. Zo waren er cellenblokken, een luchtplaats, een recreatieruimte en administratieve kantoren. De gevangenis bood plaats aan honderden gedetineerden.

De Bijlmerbajes stond bekend om zijn karakteristieke architectuur. Het gebouw had een opvallende vorm met hoge muren en torens. Deze architectuur werd in de loop der jaren een iconisch gezicht voor Amsterdam Zuidoost.

Locatie van Tafelbergweg 10 in Amsterdam Zuidoost

Tafelbergweg 10 bevindt zich in Amsterdam Zuidoost, een stadsdeel in het zuidoosten van de hoofdstad. Het is een populaire buurt met veel voorzieningen en een diverse community. De locatie is gunstig gelegen nabij het centrum van Amsterdam en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto.

Informatie over de ligging van het adres

Tafelbergweg 10 heeft een gunstige ligging met veel nabijgelegen faciliteiten. Op loopafstand bevinden zich verschillende winkels, restaurants en recreatiemogelijkheden. Bovendien zijn er in de nabije omgeving diverse scholen en medische voorzieningen te vinden.

Voor diegenen die graag de natuur opzoeken, zijn er verschillende groene gebieden in de omgeving van Tafelbergweg 10. Zo liggen het Gaasperpark en de Hoge Dijk dichtbij, waar men kan genieten van rustige wandelingen of sportactiviteiten in de buitenlucht.

Bijlmerbajes: Officiële naam van Tafelbergweg 10

Hoewel Tafelbergweg 10 tegenwoordig een ander doel dient, staat het nog steeds bekend onder de naam “Bijlmerbajes”. Deze naam verwijst naar de voormalige functie van het gebouw als penitentiaire inrichting. Ondanks de verandering van naam is de historische betekenis van de Bijlmerbajes nog steeds sterk aanwezig in Amsterdam.

Mogelijkheden om Tafelbergweg 10 te kopen

Tafelbergweg 10 is een uniek pand dat interessante mogelijkheden biedt voor potentiële kopers. Het gebouw kan worden getransformeerd tot verschillende soorten vastgoedprojecten, zoals woningen, kantoren of culturele ruimtes. De locatie en architectuur van het gebouw maken het een aantrekkelijke investering voor vastgoedontwikkelaars en bedrijven die op zoek zijn naar een bijzondere locatie.

Er zijn verschillende bronnen waar geïnteresseerden meer informatie kunnen vinden over het kopen van Tafelbergweg 10. Websites zoals biedboek.nl bieden uitgebreide details over het pand, inclusief afbeeldingen en contactgegevens van de betrokken partijen. Potentiële kopers kunnen ook contact opnemen met makelaars of vastgoedadviseurs voor meer informatie over het aankoopproces en de mogelijke bestemmingen van het pand.

Relevante juridische concepten met betrekking tot Tafelbergweg 10

Bij de aankoop van een pand zoals Tafelbergweg 10 zijn er enkele relevante juridische concepten waar kopers rekening mee moeten houden. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van de bestemmingsplannen en eventuele beperkingen die van toepassing zijn op het pand. Ook is het verstandig om advies in te winnen over vergunningen en mogelijke vereisten voor renovatie.

Daarnaast kan het nodig zijn om juridische documenten op te stellen, zoals koopcontracten en overeenkomsten met betrekking tot de ontwikkeling van het pand. Het raadplegen van een gespecialiseerde jurist met ervaring in vastgoedtransacties kan helpen om alle juridische aspecten van het kopen van Tafelbergweg 10 te begrijpen en aan te pakken.

FAQs

1. Wat is de voormalige functie van Tafelbergweg 10?

Tafelbergweg 10 was voorheen een Penitentiaire Inrichting, ook wel bekend als de Bijlmerbajes. Het diende als een huis van bewaring voor gedetineerden in Amsterdam.

2. Wat is de ligging van Tafelbergweg 10?

Tafelbergweg 10 is gelegen in Amsterdam Zuidoost, een stadsdeel in het zuidoosten van Amsterdam.

3. Kan Tafelbergweg 10 worden gekocht?

Ja, Tafelbergweg 10 kan worden gekocht. Het pand biedt interessante mogelijkheden voor diverse vastgoedprojecten.

4. Waar kan ik meer informatie vinden over het kopen van Tafelbergweg 10?

Meer informatie over het kopen van Tafelbergweg 10 is te vinden op websites zoals biedboek.nl. Daarnaast kunnen makelaars en vastgoedadviseurs ook helpen bij het verstrekken van informatie over het aankoopproces en de mogelijke bestemmingen van het pand.

5. Zijn er juridische aspecten waarmee rekening moet worden gehouden bij het kopen van Tafelbergweg 10?

Ja, bij de aankoop van Tafelbergweg 10 zijn er verschillende juridische aspecten waar kopers rekening mee moeten houden, waaronder bestemmingsplannen, vergunningen en het opstellen van juridische documenten. Het is raadzaam om een gespecialiseerde jurist te raadplegen om deze aspecten te begrijpen en aan te pakken.

Categories: Top 51 Tafelbergweg 10 1105 Bn Amsterdam

09-12-19 09:36 (Unnamed Road, 1105 AZ Amsterdam,)
09-12-19 09:36 (Unnamed Road, 1105 AZ Amsterdam,)

Update 19 tafelbergweg 10 1105 bn amsterdam

Voormalige Penitentiaire Inrichting, Tafelbergweg 10 Te Amsterdam |  Biedboek.Nl
Voormalige Penitentiaire Inrichting, Tafelbergweg 10 Te Amsterdam | Biedboek.Nl
Tafelbergweg 4-B, Amsterdam (1105 Bn) - Kadastralekaart.Com
Tafelbergweg 4-B, Amsterdam (1105 Bn) – Kadastralekaart.Com
Tafelbergweg 4-B, Amsterdam (1105 Bn) - Kadastralekaart.Com
Tafelbergweg 4-B, Amsterdam (1105 Bn) – Kadastralekaart.Com
Tafelbergweg 4-B, Amsterdam (1105 Bn) - Kadastralekaart.Com
Tafelbergweg 4-B, Amsterdam (1105 Bn) – Kadastralekaart.Com

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic tafelbergweg 10 1105 bn amsterdam.

See more: mplinhhuong.com/category/voetbal

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *