Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Sint Janshof Sint Jansteen: Wonderen Ervaren In Een Spiritueel Toevluchtsoord

Sint Janshof Sint Jansteen: Wonderen Ervaren In Een Spiritueel Toevluchtsoord

Exclusieve kavels Sint Janshof te Sint Jansteen

Sint Janshof Sint Jansteen: Wonderen Ervaren In Een Spiritueel Toevluchtsoord

Exclusieve Kavels Sint Janshof Te Sint Jansteen

Keywords searched by users: sint janshof sint jansteen

Wat is Sint Janshof Sint Jansteen?

Sint Janshof Sint Jansteen is een woonwijk gelegen in het Nederlandse dorp Sint Jansteen, in de gemeente Terneuzen. Het is een relatief nieuwe woonwijk die bestaat uit verschillende woningen en biedt een scala aan faciliteiten en voorzieningen voor de bewoners.

De woonwijk is vernoemd naar Sint Jansteen, een historisch dorp met een rijk verleden dat teruggaat tot de middeleeuwen. Sint Janshof Sint Jansteen is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van moderne gezinnen en biedt een comfortabele en moderne woonomgeving.

Locatie van Sint Janshof Sint Jansteen

Sint Janshof Sint Jansteen is gunstig gelegen in het zuiden van Nederland, in de provincie Zeeland. Het bevindt zich in het dorp Sint Jansteen, dat deel uitmaakt van de gemeente Terneuzen. De woonwijk is gemakkelijk bereikbaar via de N290-weg en ligt in de nabijheid van andere belangrijke steden zoals Hulst en Terneuzen.

De locatie van Sint Janshof Sint Jansteen biedt de bewoners een rustige en groene omgeving, terwijl alle benodigde voorzieningen en faciliteiten binnen handbereik liggen. De woonwijk ligt ook in de nabijheid van natuurgebieden en recreatiemogelijkheden, waardoor het een ideale plek is voor liefhebbers van buitenactiviteiten.

Woningen en adressen in Sint Janshof Sint Jansteen

Sint Janshof Sint Jansteen bestaat uit een diversiteit aan woningen die voldoen aan de behoeften van verschillende gezinnen. De woonwijk biedt verschillende typen woningen, waaronder eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen en appartementen. Elk type woning is ontworpen met oog voor comfort, functionaliteit en modern design.

Elk adres in Sint Janshof Sint Jansteen heeft zijn unieke kenmerken en voorzieningen. Enkele van de belangrijkste bronnen om adressen in Sint Janshof Sint Jansteen te vinden zijn:

Elk adres in Sint Janshof, Sint Jansteen
Sint Janshof in Sint Jansteen – Terneuzen
Sint Janshof 3, 4564 EZ Sint Jansteen
Sint Janshof in Sint Jansteen
Adressen in Sint Janshof, Sint Jansteen
Sint Janshof 6, 4564 EZ Sint Jansteen

De adressen in Sint Janshof Sint Jansteen bieden de bewoners een heerlijke plek om thuis te komen en te genieten van een comfortabele en moderne woonomgeving.

Faciliteiten en voorzieningen in Sint Janshof Sint Jansteen

Sint Janshof Sint Jansteen biedt een breed scala aan faciliteiten en voorzieningen om het leven van de bewoners zo comfortabel en gemakkelijk mogelijk te maken. Enkele van de belangrijkste faciliteiten in de woonwijk zijn:

1. Groene ruimtes en parken: Sint Janshof Sint Jansteen is omgeven door groene ruimtes en parken, waardoor bewoners kunnen genieten van ontspannende wandelingen, picknicks en andere buitenactiviteiten.

2. Speelplekken voor kinderen: De woonwijk heeft speciaal aangelegde speelplekken waar kinderen veilig kunnen spelen en plezier kunnen hebben.

3. Winkels en supermarkten: In de nabijheid van Sint Janshof Sint Jansteen zijn verschillende winkels en supermarkten te vinden, wat het gemakkelijk maakt om dagelijkse boodschappen te doen.

4. Scholen en kinderopvang: Voor gezinnen met kinderen zijn er in de buurt van de woonwijk verschillende scholen en kinderopvangmogelijkheden beschikbaar.

5. Sportfaciliteiten: Voor sportliefhebbers zijn er in de omgeving van Sint Janshof Sint Jansteen diverse sportfaciliteiten te vinden, waaronder sportvelden, tennisbanen en sportscholen.

6. Openbaar vervoer: De woonwijk is goed verbonden met het openbaar vervoersnetwerk, waardoor het gemakkelijk is om naar andere delen van de regio te reizen.

7. Medische voorzieningen: In de omgeving van Sint Janshof Sint Jansteen zijn verschillende medische voorzieningen beschikbaar, zoals huisartsenpraktijken en apotheken.

Kortom, Sint Janshof Sint Jansteen biedt een complete leefomgeving waar bewoners kunnen genieten van comfortabele woningen, groene ruimtes en een breed scala aan faciliteiten en voorzieningen.

Veelgestelde vragen

1. Wat is de geschiedenis van Sint Jansteen?

Sint Jansteen is een historisch dorp dat zijn oorsprong vindt in de middeleeuwen. Het dorp was oorspronkelijk een grensplaats en speelde een belangrijke rol in verschillende oorlogen en conflicten. Tegenwoordig staat Sint Jansteen bekend om zijn rijke erfgoed en traditionele architectuur.

2. Hoe kan ik een woning huren/kopen in Sint Janshof Sint Jansteen?

Om een woning in Sint Janshof Sint Jansteen te huren of kopen, kunt u contact opnemen met makelaars en vastgoedbedrijven die actief zijn in de regio. Zij kunnen u meer informatie geven over beschikbare woningen en u begeleiden bij het proces.

3. Wat zijn de gemiddelde huur- en koopprijzen in Sint Janshof Sint Jansteen?

De huur- en koopprijzen in Sint Janshof Sint Jansteen kunnen variëren, afhankelijk van het type woning, de locatie en andere factoren. De beste manier om actuele prijsinformatie te verkrijgen, is door contact op te nemen met een lokale makelaar of vastgoedbeheerder.

4. Zijn huisdieren toegestaan in Sint Janshof Sint Jansteen?

Het huisdierenbeleid kan variëren afhankelijk van de specifieke regels van de verhuurder of Vereniging van Eigenaren. Het is belangrijk om dit te verifiëren bij het huren of kopen van een woning in Sint Janshof Sint Jansteen.

5. Welke voorzieningen zijn er beschikbaar voor kinderen in Sint Janshof Sint Jansteen?

Sint Janshof Sint Jansteen biedt verschillende speelplekken en groene ruimtes waar kinderen veilig kunnen spelen. Daarnaast zijn er in de nabijheid van de woonwijk verschillende scholen en kinderopvangmogelijkheden beschikbaar.

6. Is er parkeergelegenheid beschikbaar in Sint Janshof Sint Jansteen?

Ja, Sint Janshof Sint Jansteen biedt parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers. Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar bij of in de buurt van de woningen.

Met deze veelgestelde vragen hopen we u van nuttige informatie te hebben voorzien over Sint Janshof Sint Jansteen. Mocht u nog meer vragen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met lokale instanties of vastgoedprofessionals voor actuele en gedetailleerde informatie.

Categories: Verzamelen 55 Sint Janshof Sint Jansteen

Exclusieve kavels Sint Janshof te Sint Jansteen
Exclusieve kavels Sint Janshof te Sint Jansteen

Ontdekken 29 sint janshof sint jansteen

Sint Janshof 5, Sint Jansteen (4564 Ez) - Kadastralekaart.Com
Sint Janshof 5, Sint Jansteen (4564 Ez) – Kadastralekaart.Com
Sint Janshof 5, Sint Jansteen (4564 Ez) - Kadastralekaart.Com
Sint Janshof 5, Sint Jansteen (4564 Ez) – Kadastralekaart.Com
Woning Sint Janshof 6 Sint Jansteen - Oozo.Nl
Woning Sint Janshof 6 Sint Jansteen – Oozo.Nl
Sint Janshof 5, Sint Jansteen (4564 Ez) - Kadastralekaart.Com
Sint Janshof 5, Sint Jansteen (4564 Ez) – Kadastralekaart.Com
Woning Sint Janshof 6 Sint Jansteen - Oozo.Nl
Woning Sint Janshof 6 Sint Jansteen – Oozo.Nl
Sint Janshof 5, Sint Jansteen (4564 Ez) - Kadastralekaart.Com
Sint Janshof 5, Sint Jansteen (4564 Ez) – Kadastralekaart.Com
Huur- & Koopwoningen Sint Jansteen | Woningaanbod | Huizenzoeker
Huur- & Koopwoningen Sint Jansteen | Woningaanbod | Huizenzoeker

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic sint janshof sint jansteen.

See more: mplinhhuong.com/category/voetbal

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *