Chuyển tới nội dung
Trang chủ » President Kennedylaan 1 4002 Wp Tiel: Ontdek Deze Unieke Locatie!

President Kennedylaan 1 4002 Wp Tiel: Ontdek Deze Unieke Locatie!

MICU 09-302 A1 Rivierenland Ziekenhuis Tiel President Kennedylaan Tiel

President Kennedylaan 1 4002 Wp Tiel: Ontdek Deze Unieke Locatie!

Micu 09-302 A1 Rivierenland Ziekenhuis Tiel President Kennedylaan Tiel

Keywords searched by users: president kennedylaan 1 4002 wp tiel mijnzr, specialisten ziekenhuis rivierenland tiel, ziekenhuis rivierenland afspraken, ziekenhuis rivierenland tiel bloedprikken, zrt bloedprikken, ziekenhuis rivierenland – medewerkers, ziekenhuis rivierenland telefoonnummer, bloedprikken tiel

President Kennedylaan 1, 4002 WP Tiel: Een Complete Gids

Ligging en Adres

President Kennedylaan 1, 4002 WP Tiel: Een gedetailleerde beschrijving van de locatie en het adres.

Tiel, een schilderachtige stad gelegen aan de oevers van de rivier de Waal, herbergt een belangrijk gezondheidscentrum – President Kennedylaan 1, 4002 WP Tiel. Deze locatie is de thuisbasis van Ziekenhuis Rivierenland, een medische faciliteit die hoogwaardige zorg biedt aan de gemeenschap. Laten we dieper ingaan op wat deze locatie te bieden heeft.

Ziekenhuis Rivierenland

Alles wat je moet weten over het Ziekenhuis Rivierenland, inclusief diensten, specialiteiten en contactinformatie.

Ziekenhuis Rivierenland staat bekend om zijn toewijding aan uitstekende medische zorg. Met een breed scala aan diensten en gespecialiseerde afdelingen vervult het ziekenhuis de gezondheidsbehoeften van de inwoners van Tiel en omliggende gebieden. Van spoedeisende zorg tot geplande ingrepen, het ziekenhuis biedt een uitgebreid scala aan medische diensten.

MijnZR

Een essentieel onderdeel van de patiëntervaring bij Ziekenhuis Rivierenland is het gebruik van MijnZR, een online portaal waarmee patiënten toegang hebben tot hun medische gegevens, afspraken kunnen plannen en communiceren met hun zorgverleners. MijnZR verbetert de efficiëntie van de zorg en plaatst de patiënt centraal in hun gezondheidszorgreis.

Specialistische Zorg in Tiel

De President Kennedylaan-vestiging herbergt gespecialiseerde medische professionals die zich richten op diverse vakgebieden. Of je nu een consultatie nodig hebt met een cardioloog, een orthopedisch chirurg of een andere specialist, Ziekenhuis Rivierenland in Tiel heeft deskundige artsen om aan je gezondheidsbehoeften te voldoen.

Afspraken en Bloedprikken

Het plannen van een afspraak bij Ziekenhuis Rivierenland is eenvoudig met MijnZR. Of je nu een routinecontrole of een gespecialiseerd consult nodig hebt, het online portaal maakt het beheren van afspraken efficiënt en handig. Voor bloedprikdiensten heeft de President Kennedylaan-locatie specifieke faciliteiten om deze service snel en professioneel aan te bieden.

 • Ziekenhuis Rivierenland Afspraken: Maak eenvoudig en snel afspraken via MijnZR voor consultaties, onderzoeken en behandelingen.

 • Ziekenhuis Rivierenland Tiel Bloedprikken: Voor bloedprikdiensten ben je bij Ziekenhuis Rivierenland aan het juiste adres. Efficiënt en zorgvuldig uitgevoerd.

 • ZRT Bloedprikken: Ziekenhuis Rivierenland maakt gebruik van geavanceerde laboratoriumdiensten, waaronder ZRT Bloedprikken, om nauwkeurige en tijdige resultaten te garanderen.

Medewerkers en Contactgegevens

Wil je meer weten over de mensen achter de zorg? Ontdek informatie over de medewerkers van Ziekenhuis Rivierenland, hun toewijding aan patiëntenzorg en hoe ze bijdragen aan de missie van het ziekenhuis.

 • Ziekenhuis Rivierenland – Medewerkers: Leer meer over de betrokken professionals die dagelijks werken aan het welzijn van de patiënten.

 • Ziekenhuis Rivierenland Telefoonnummer: Voor direct contact en dringende vragen vind je hier het telefoonnummer van Ziekenhuis Rivierenland.

Podotherapeutische Diensten

Een overzicht van podotherapeutische diensten in de regio, met specifieke details over de vestiging aan de President Kennedylaan.

De President Kennedylaan-vestiging herbergt niet alleen ziekenhuisfaciliteiten, maar biedt ook gespecialiseerde podotherapeutische diensten. Podotherapie speelt een cruciale rol in het behandelen van voet- en houdingsproblemen, en de deskundige podotherapeuten op deze locatie staan klaar om patiënten te helpen.

Tandartsspoedpraktijk

Details over de tandartsspoedpraktijk bij Ziekenhuis Rivierenland in Tiel, inclusief locatie en contactinformatie.

Onvoorziene tandheelkundige noodgevallen kunnen zich voordoen, en daarom is het geruststellend om te weten dat Ziekenhuis Rivierenland in Tiel een tandartsspoedpraktijk heeft. Deze faciliteit is uitgerust om dringende tandheelkundige zorg te bieden wanneer het nodig is, en de ligging aan de President Kennedylaan maakt het gemakkelijk toegankelijk voor patiënten in de regio.

Over Ons

Diepgaande informatie over het Ziekenhuis Rivierenland, inclusief geschiedenis, missie en visie, en de rol van de President Kennedylaan-vestiging.

Ziekenhuis Rivierenland heeft een rijke geschiedenis van toegewijde zorg aan de gemeenschap. De missie en visie van het ziekenhuis weerspiegelen het streven naar kwaliteit, compassie en innovatie in de gezondheidszorg. De President Kennedylaan-vestiging draagt bij aan deze missie door uitstekende medische diensten te leveren aan de inwoners van Tiel en omgeving.

Contactgegevens

Alle contactinformatie die je nodig hebt voor vragen, afspraken, of andere zaken met betrekking tot President Kennedylaan 1, 4002 WP Tiel.

Voor al je vragen en afspraken kun je contact opnemen met Ziekenhuis Rivierenland via onderstaande gegevens:

 • Adres: President Kennedylaan 1, 4002 WP Tiel
 • Telefoon: [Vul hier het telefoonnummer in]
 • E-mail: [Vul hier het e-mailadres in]

Faciliteiten en Services

Een overzicht van de faciliteiten en services die beschikbaar zijn op de locatie aan de President Kennedylaan.

De President Kennedylaan-vestiging biedt een scala aan faciliteiten en services om te zorgen voor een comfortabele en efficiënte zorgervaring. Van moderne wachtruimten tot geavanceerde medische apparatuur, ontdek wat je kunt verwachten wanneer je deze locatie bezoekt.

Routebeschrijving

Gedetailleerde instructies over hoe je de President Kennedylaan 1, 4002 WP Tiel kunt bereiken, inclusief parkeermogelijkheden en openbaar vervoer.

Of je nu met de auto komt of gebruikmaakt van het openbaar vervoer, hier zijn gedetailleerde instructies om de President Kennedylaan 1, 4002 WP Tiel te bereiken. Voor patiënten en bezoekers is het handig om te weten waar te parkeren en hoe de locatie het beste te bereiken is.

Met de Auto

 • Parkeermogelijkheden: Er zijn parkeerfaciliteiten beschikbaar bij Ziekenhuis Rivierenland. Volg de borden voor parkeerinstructies.

Met het Openbaar Vervoer

 • Bushalte: De dichtstbijzijnde bushalte is [Vul hier de naam van de bushalte in]. Vanaf daar is het een korte wandeling naar de President Kennedylaan.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

1. Wat is MijnZR en hoe kan ik er gebruik van maken?
MijnZR is een online portaal waarmee patiënten toegang hebben tot hun medische gegevens, afspraken kunnen plannen en communiceren met hun zorgverleners. Ga naar de website van Ziekenhuis Rivierenland en volg de instructies om je te registreren en toegang te krijgen tot MijnZR.

2. Hoe kan ik een afspraak maken bij Ziekenhuis Rivierenland?
Je kunt eenvoudig afspraken maken via het MijnZR-portaal. Log in op je account, selecteer de gewenste dienst en volg de stappen om een afspraak te plannen op een tijdstip dat jou uitkomt.

3. Zijn er parkeermogelijkheden bij de President Kennedylaan-vestiging?
Ja, er zijn parkeerfaciliteiten beschikbaar bij Ziekenhuis Rivierenland. Volg de borden voor parkeerinstructies en zorg voor een vlotte aankomst.

4. Wat zijn de contactgegevens van Ziekenhuis Rivierenland voor dringende vragen?
Je kunt Ziekenhuis Rivierenland bereiken op het telefoonnummer [Vul hier het telefoonnummer in]. Voor dringende vragen en noodgevallen is dit de snelste manier om contact op te nemen.

5. Zijn er gespecialiseerde artsen beschikbaar bij de President Kennedylaan-vestiging?
Ja, de President Kennedylaan-vestiging herbergt gespecialiseerde artsen op verschillende medische terreinen. Raadpleeg de website of neem contact op voor meer informatie over de beschikbare specialismen.

De President Kennedylaan 1, 4002 WP Tiel is niet alleen een locatie voor medische zorg, maar een centrum dat toegewijd is aan het welzijn van de gemeenschap. Of je nu een patiënt bent die op zoek is naar hoogwaardige zorg of een bezoeker die de faciliteiten wil verkennen, deze gids biedt een diepgaand inzicht in alles wat je moet weten over deze belangrijke gezondheidslocatie in Tiel.

Categories: Details 74 President Kennedylaan 1 4002 Wp Tiel

MICU 09-302 A1 Rivierenland Ziekenhuis Tiel President Kennedylaan Tiel
MICU 09-302 A1 Rivierenland Ziekenhuis Tiel President Kennedylaan Tiel

Hoe Oud Is Ziekenhuis Rivierenland?

Ons ziekenhuis, Ziekenhuis Rivierenland, is opgericht in 1982 door de fusie van vier kleine ziekenhuizen in Tiel en Culemborg. Deze samensmelting markeerde het begin van onze reis als regionaal ziekenhuis met diepgewortelde katholieke en protestantse invloeden. Sindsdien hebben we een belangrijke rol gespeeld in de gezondheidszorg van de regio, en onze geschiedenis weerspiegelt de vereniging van verschillende gemeenschappen en geloofsrichtingen. Met trots kijken we terug op de afgelopen decennia, waarin Ziekenhuis Rivierenland is uitgegroeid tot wat het vandaag is.

Hoeveel Bedden Heeft Ziekenhuis Rivierenland?

[Ziekenhuis Rivierenland beschikt over een totaal van 242 bedden en biedt gespecialiseerde zorg in 19 verschillende medische vakgebieden. Onze toewijding aan de patiënt staat centraal, waarbij we streven naar uitstekende en veilige zorg in de nabijheid van de bewoners van de regio. De hoofdvestiging van het ziekenhuis bevindt zich in Tiel, maar we hebben ook buitenpoliklinieken in Culemborg en Beneden-Leeuwen, waardoor we onze diensten breder toegankelijk maken voor de gemeenschap.]

Wat Kost Parkeren Bij Ziekenhuis Tiel?

Parkeerkosten bij het ziekenhuis in Tiel variëren op basis van de parkeerduur en beschikbare abonnementsopties. De tarieven zijn als volgt: voor een parkeerduur van 160 tot 200 minuten bedraagt het tarief € 6,50, terwijl voor een dagkaart (voor parkeertijden langer dan 200 minuten) het tarief € 8,00 is. Als u regelmatig het ziekenhuis bezoekt, zijn er ook langere abonnementsopties beschikbaar, zoals een weekkaart voor € 20,00 en een maandkaart voor € 40,00. Deze tarieven bieden flexibiliteit aan bezoekers en zorgen voor handige parkeermogelijkheden bij de locatie Tiel.

Wat Is Het Oudste Ziekenhuis Ter Wereld?

[Wat is het oudste ziekenhuis ter wereld?]. Het oudste ziekenhuis ter wereld is St. Bartholomew’s Hospital in Londen, dat in het voorjaar van 1923 zijn 800-jarig bestaan vierde. Het ziekenhuis werd gesticht door RAHERE, een nar aan het hof van koning HENRY I. Dit historische ziekenhuis heeft dus een rijke geschiedenis die teruggaat tot zijn oprichting in het jaar 1123. RAHERE’s inzet en betrokkenheid bij de stichting van dit ziekenhuis hebben een blijvende impact gehad op de gezondheidszorg, en het blijft een belangrijk monument dat de evolutie van medische zorg weerspiegelt.

Details 49 president kennedylaan 1 4002 wp tiel

President Kennedylaan 1-F, Tiel (4002 Wp) - Kadastralekaart.Com
President Kennedylaan 1-F, Tiel (4002 Wp) – Kadastralekaart.Com
President Kennedylaan 1-B, Tiel (4002 Wp) - Kadastralekaart.Com
President Kennedylaan 1-B, Tiel (4002 Wp) – Kadastralekaart.Com
President Kennedylaan 1-B, Tiel (4002 Wp) - Kadastralekaart.Com
President Kennedylaan 1-B, Tiel (4002 Wp) – Kadastralekaart.Com
President Kennedylaan 1-B, Tiel (4002 Wp) - Kadastralekaart.Com
President Kennedylaan 1-B, Tiel (4002 Wp) – Kadastralekaart.Com
Podotherapie Tiel President Kennedylaan | Voetencentrum Wender
Podotherapie Tiel President Kennedylaan | Voetencentrum Wender

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic president kennedylaan 1 4002 wp tiel.

See more: blog https://mplinhhuong.com/category/voetbal

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *