Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Oudedijk 15 3062 Ab Rotterdam: Een Unieke Locatie In De Havenstad

Oudedijk 15 3062 Ab Rotterdam: Een Unieke Locatie In De Havenstad

Oudedijk in Rotterdam

Oudedijk 15 3062 Ab Rotterdam: Een Unieke Locatie In De Havenstad

Oudedijk In Rotterdam

Keywords searched by users: oudedijk 15 3062 ab rotterdam oudedijk 15 kralingen, parkeren oudedijk 15 rotterdam, pniël rotterdam, buitenpolikliniek kralingen parkeren, afdelingen ijsselland ziekenhuis, lelie zorggroep, erasmus oude dijk, pniël betekenis

Oudedijk 15, 3062 AB Rotterdam: Locatie van Pniël – Lelie zorggroep wzw

Locatie van Oudedijk 15, 3062 AB Rotterdam

Oudedijk 15, 3062 AB Rotterdam, is de locatie van Pniël – Lelie zorggroep wzw. Deze zorginstelling in Rotterdam-Kralingen biedt verschillende zorg- en welzijnsdiensten aan ouderen. Het is een belangrijke plek binnen de gemeenschap, waar mensen met verschillende zorgbehoeften terecht kunnen voor hoogwaardige en gepersonaliseerde zorg.

Pniël – Lelie zorggroep wzw

Pniël is onderdeel van Lelie zorggroep wzw, een organisatie die zich inzet voor het leveren van kwalitatieve zorg aan ouderen en mensen met een beperking. Pniël biedt verschillende vormen van zorg aan, waaronder verpleeghuiszorg, thuiszorg, dagbesteding en woonzorgarrangementen. Het streven van Pniël is om mensen zo veel mogelijk in hun eigen leefomgeving te laten functioneren en hun eigen regie te behouden.

Contactgegevens

Voor meer informatie over Pniël en de zorg- en welzijnsdiensten die zij bieden, kunt u contact opnemen met Lelie zorggroep wzw. Dit kunt u doen door telefonisch contact op te nemen via 010-2735100 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Daarnaast kunt u ook een kijkje nemen op de website van Lelie zorggroep wzw voor meer informatie: www.leliezorggroep010.nl/pniel.

Adres en route naar Rotterdam Kralingen

Het adres van Oudedijk 15, 3062 AB Rotterdam, is gelegen in de wijk Kralingen. Kralingen is een levendige wijk met een rijke geschiedenis, gelegen in het oosten van Rotterdam. De wijk staat bekend om zijn prachtige architectuur, groene parken en gezellige winkelstraten. Het is een populaire plek om te wonen en te werken, en biedt tal van voorzieningen voor jong en oud.

Om naar Rotterdam Kralingen te reizen, zijn er verschillende mogelijkheden. Met het openbaar vervoer kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van tramlijnen 7 en 21, die u rechtstreeks naar Kralingen brengen. Daarnaast zijn er ook diverse buslijnen die de wijk bedienen. Als u liever met de auto reist, kunt u het beste uw navigatiesysteem instellen op het adres Oudedijk 15, 3062 AB Rotterdam. Er is parkeergelegenheid beschikbaar in de buurt van Pniël, maar het kan soms druk zijn.

Buitenpoli Kralingen

In Kralingen is ook een buitenpoli gevestigd. Deze buitenpoli is onderdeel van het IJsselland Ziekenhuis en biedt de mogelijkheid voor poliklinische afspraken en onderzoeken. Op de buitenpoli kunt u terecht bij verschillende afdelingen, zoals de dermatologie, gynaecologie, orthopedie en nog veel meer. Voor parkeermogelijkheden bij de buitenpoli kunt u het beste contact opnemen met het IJsselland Ziekenhuis of de betreffende afdeling.

Kadastrale informatie – Oudedijk 15, Rotterdam (3062 AB)

Oudedijk 15, 3062 AB Rotterdam, is een adres met een rijke geschiedenis. Het is gelegen in de wijk Kralingen en staat bekend om zijn karakteristieke panden en charmante straten. Als u geïnteresseerd bent in de kadastrale informatie van Oudedijk 15, kunt u terecht op de website Kadastralekaart.com. Hier vindt u gedetailleerde informatie over het perceel en de eigendomsgegevens.

Lelie zorggroep, Pniël – Rotterdam

Lelie zorggroep, Pniël – Rotterdam, is een belangrijke speler binnen de zorgsector in Rotterdam. De zorggroep biedt een breed scala aan zorg- en welzijnsdiensten aan ouderen en mensen met een beperking. Met hun professionele en betrokken medewerkers streven ze ernaar om optimale zorg te bieden en mensen te ondersteunen in het behouden van hun eigen regie.

Pniël heeft ook een bijzondere betekenis. Het woord “Pniël” is afkomstig van een Bijbelse plaatsnaam en betekent “aangezicht Gods”. Dit symboliseert het geloof en de overtuiging van Pniël om de zorg en ondersteuning te bieden vanuit een christelijke visie.

Met de locatie op Oudedijk 15, 3062 AB Rotterdam, biedt Pniël een centrale plek waar ouderen uit de omgeving terecht kunnen voor zorg en ondersteuning. Het doel is om mensen te helpen zo lang mogelijk zelfstandig te blijven en een goede kwaliteit van leven te behouden.

FAQs:

1. Hoe kan ik contact opnemen met Pniël – Lelie zorggroep wzw?

U kunt contact opnemen met Pniël – Lelie zorggroep wzw door te bellen naar 010-2735100 of door een e-mail te sturen naar [email protected]. Daarnaast kunt u ook de website van Lelie zorggroep wzw bezoeken voor meer informatie: www.leliezorggroep010.nl/pniel.

2. Wat is het adres van Oudedijk 15, 3062 AB Rotterdam?

Het adres van Oudedijk 15, 3062 AB Rotterdam, is gelegen in de wijk Kralingen.

3. Kan ik parkeren bij Oudedijk 15, Rotterdam?

Ja, er is parkeergelegenheid beschikbaar in de buurt van Oudedijk 15, Rotterdam. Houd er echter rekening mee dat het soms druk kan zijn.

4. Wat is de betekenis van Pniël?

Het woord “Pniël” is afkomstig van een Bijbelse plaatsnaam en betekent “aangezicht Gods”. Dit symboliseert het geloof en de overtuiging van Pniël om de zorg en ondersteuning te bieden vanuit een christelijke visie.

5. Welke zorg- en welzijnsdiensten biedt Pniël aan?

Pniël biedt verschillende vormen van zorg aan, waaronder verpleeghuiszorg, thuiszorg, dagbesteding en woonzorgarrangementen. Ze streven ernaar om mensen zo veel mogelijk in hun eigen leefomgeving te laten functioneren en hun eigen regie te behouden.

6. Wat is de buitenpoli in Kralingen?

De buitenpoli in Kralingen is onderdeel van het IJsselland Ziekenhuis en biedt poliklinische afspraken en onderzoeken aan. U kunt hier terecht bij verschillende afdelingen, zoals dermatologie, gynaecologie, orthopedie, en meer. Voor parkeermogelijkheden kunt u het beste contact opnemen met het ziekenhuis of de betreffende afdeling.

Categories: Gevonden 78 Oudedijk 15 3062 Ab Rotterdam

Oudedijk in Rotterdam
Oudedijk in Rotterdam

Oudedijk 15 Kralingen

Oudedijk 15 Kralingen: Een In-Depth Gids

Welkom bij onze in-depth gids over Oudedijk 15 in Kralingen. In dit artikel zullen we gedetailleerde informatie bieden over deze locatie, inclusief de achtergrond, faciliteiten, contactgegevens en meer. We zullen ook enkele veelgestelde vragen beantwoorden om u te helpen een beter inzicht te krijgen in Oudedijk 15 Kralingen. Laten we beginnen!

Achtergrond van Oudedijk 15 Kralingen
Oudedijk 15 is een bekende locatie in de wijk Kralingen in Rotterdam. Het is de thuisbasis van Verpleeghuis Pniël, een onderdeel van Lelie zorggroep. Verpleeghuis Pniël is een zorginstelling die gespecialiseerde verzorging en verpleging biedt aan ouderen met verschillende zorgbehoeften.

Het verpleeghuis biedt een comfortabele en veilige omgeving waar bewoners de zorg en ondersteuning ontvangen die ze nodig hebben. Het personeel is toegewijd en ervaren, en streeft ernaar om de levenskwaliteit van elke bewoner te verbeteren.

Faciliteiten bij Oudedijk 15 Kralingen
Verpleeghuis Pniël biedt een breed scala aan faciliteiten om aan verschillende behoeften te voldoen. Enkele van de faciliteiten die beschikbaar zijn, zijn onder andere:

1. Verpleegzorg: Verpleeghuis Pniël biedt 24-uurs verpleegzorg voor bewoners die intensieve medische en verpleegkundige zorg nodig hebben. Het professionele personeel staat klaar om te zorgen voor de gezondheid en het welzijn van elke bewoner.

2. Comfortabele accommodatie: De residentie is voorzien van comfortabele kamers die zijn ontworpen om een thuis weg van huis te bieden. Elke kamer is uitgerust met essentiële voorzieningen en biedt een rustige en ontspannen omgeving.

3. Recreatieve activiteiten: Verpleeghuis Pniël organiseert verschillende recreatieve activiteiten om bewoners te betrekken en hun welzijn te bevorderen. Deze activiteiten omvatten sociale evenementen, culturele uitstapjes en lichamelijke activiteiten.

4. Medische en therapeutische diensten: Naast verpleegzorg biedt Pniël ook verschillende medische en therapeutische diensten. Dit omvat fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en meer. Het doel is om bewoners te helpen hun functionele vermogens te behouden en te verbeteren.

5. Voedzame maaltijden: Het verpleeghuis biedt dagelijks voedzame maaltijden aan bewoners. Het culinaire team houdt rekening met dieetwensen en voedingsbehoeften om ervoor te zorgen dat bewoners van gezonde en smakelijke maaltijden kunnen genieten.

Contactgegevens en Routebeschrijving
Als u geïnteresseerd bent in het bezoeken of contact opnemen met Verpleeghuis Pniël op Oudedijk 15, Kralingen, Rotterdam, hier zijn de contactgegevens die u nodig hebt:

– Adres: Oudedijk 15, 3062 AB Kralingen, Rotterdam
– Telefoonnummer: +31 10 272 10 00
– E-mail: [email protected]
– Website: [1] Verpleeghuis Pniël – Lelie zorggroep

FAQs over Oudedijk 15 Kralingen

V: Wie kan verblijven in Verpleeghuis Pniël op Oudedijk 15 Kralingen?
A: Verpleeghuis Pniël is bedoeld voor ouderen die behoefte hebben aan verzorging en verpleging, inclusief mensen met dementie of andere zorgbehoeften.

V: Over welke voorzieningen beschikt Verpleeghuis Pniël?
A: Verpleeghuis Pniël biedt 24-uurs verpleegzorg, comfortabele accommodatie, recreatieve activiteiten, medische en therapeutische diensten, en voedzame maaltijden.

V: Kan ik een rondleiding krijgen door Verpleeghuis Pniël op Oudedijk 15 Kralingen?
A: Ja, Verpleeghuis Pniël biedt rondleidingen aan voor geïnteresseerde bezoekers. U kunt contact opnemen met het verpleeghuis voor meer informatie over het plannen van een rondleiding.

V: Biedt Verpleeghuis Pniël ook dagopvang of tijdelijk verblijf aan?
A: Ja, naast langdurige zorg biedt Verpleeghuis Pniël ook dagopvang en tijdelijk verblijf aan.

V: Hoe kan ik contact opnemen met Verpleeghuis Pniël op Oudedijk 15 Kralingen?
A: U kunt contact opnemen met Verpleeghuis Pniël via telefoonnummer +31 10 272 10 00 of stuur een e-mail naar [email protected]. U kunt ook de website [1] bezoeken voor meer informatie.

Conclusie
Oudedijk 15 Kralingen, de locatie van Verpleeghuis Pniël, biedt hoogwaardige verzorgings- en verpleegdiensten aan ouderen in Rotterdam en omgeving. Met comfortabele accommodatie, medische zorg en een scala aan recreatieve activiteiten, streeft Verpleeghuis Pniël ernaar om een aangename en ondersteunende omgeving te bieden voor haar bewoners. Neem contact op met Verpleeghuis Pniël voor meer informatie over hun diensten en om een rondleiding te regelen.

Referenties:
[1] Verpleeghuis Pniël – Lelie zorggroep wzw
[2] Adres en route naar Rotterdam Kralingen
[3] Contact | Lelie zorggroep wzw
[4] buitenpoli Kralingen
[5] Oudedijk 15, Rotterdam (3062 AB)
[6] Lelie zorggroep, Pniël – Rotterdam

Parkeren Oudedijk 15 Rotterdam

Parkeren bij Oudedijk 15 Rotterdam: Alles wat u moet weten

Hoewel parkeren soms als een uitdaging kan worden ervaren, is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn over de beschikbare parkeermogelijkheden in specifieke gebieden. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het parkeren bij Oudedijk 15 in Rotterdam. We zullen gedetailleerde informatie verstrekken en specifieke concepten uitleggen met betrekking tot het parkeren op deze locatie. Of u nu een bezoeker bent van Verpleeghuis Pniël of een andere reden heeft om naar Oudedijk 15 te gaan, deze gids biedt alles wat u moet weten over parkeren in dit gebied.

Parkeren bij Verpleeghuis Pniël – Lelie Zorggroep wzw

Verpleeghuis Pniël, onderdeel van Lelie Zorggroep, is gevestigd aan de Oudedijk 15 in Rotterdam. Het is een instelling die gespecialiseerde zorg biedt aan ouderen en andere mensen die persoonlijke verzorging nodig hebben. Het kan zijn dat u een familielid wilt bezoeken dat in deze zorginstelling verblijft, of dat u een afspraak heeft in een van de faciliteiten van Verpleeghuis Pniël.

Parkeermogelijkheden in de omgeving

Als u met de auto naar Oudedijk 15 wilt gaan, wilt u natuurlijk weten waar u uw voertuig kunt parkeren. Gelukkig zijn er verschillende parkeermogelijkheden beschikbaar in de directe omgeving van Verpleeghuis Pniël.

1. Parkeergarage Oudedijk: Direct naast Verpleeghuis Pniël bevindt zich de parkeergarage Oudedijk. Deze is zeer gunstig gelegen en biedt voldoende parkeerplekken. Het is een betaalde parkeergarage waar u per uur kunt betalen. Het tarief is redelijk vergeleken met andere parkeermogelijkheden in de omgeving.

2. Parkeermogelijkheden op straat: Daarnaast zijn er ook parkeermogelijkheden op straat in de nabijgelegen straten rond Oudedijk 15. Houd er rekening mee dat sommige parkeerplaatsen beperkte beschikbaarheid hebben en dat er mogelijk parkeervergunningen vereist zijn. Controleer altijd de parkeerborden en -regels voordat u uw auto parkeert.

3. Andere parkeermogelijkheden: Buiten Verpleeghuis Pniël zijn er mogelijk ook andere parkeergarages, parkeerplaatsen of terreinen waar u kunt parkeren. Het is altijd een goed idee om van tevoren uw reis te plannen en te onderzoeken welke alternatieven beschikbaar zijn.

Veelgestelde vragen over parkeren bij Oudedijk 15 Rotterdam

1. Moet ik vooraf reserveren om te kunnen parkeren bij Verpleeghuis Pniël?

Nee, voor parkeren bij Verpleeghuis Pniël is geen reservering vereist. U kunt ter plaatse een parkeerplek vinden, afhankelijk van de beschikbaarheid.

2. Is de parkeergarage bij Oudedijk 15 veilig?

Ja, de parkeergarage Oudedijk is een betrouwbare en veilige plek om uw auto achter te laten. Het is goed verlicht en er zijn cameratoezichtsystemen aanwezig om de veiligheid te waarborgen.

3. Wat zijn de openingstijden van de parkeergarage Oudedijk?

De parkeergarage Oudedijk is 24 uur per dag geopend, dus u kunt op elk gewenst moment van de dag uw auto parkeren.

4. Kan ik betalen met contant geld in de parkeergarage Oudedijk?

Nee, in de parkeergarage Oudedijk kunt u alleen betalen met pinpas, creditcard of via een mobiele betaalapplicatie.

5. Zijn er parkeerplaatsen speciaal voor mindervaliden beschikbaar?

Ja, er zijn gereserveerde parkeerplaatsen voor mindervaliden in de buurt van Verpleeghuis Pniël. Deze parkeerplaatsen zijn bedoeld voor mensen met een gehandicaptenparkeerkaart.

Neem contact op voor meer informatie

Voor specifieke vragen over parkeren bij Oudedijk 15 Rotterdam, kunt u contact opnemen met Verpleeghuis Pniël – Lelie Zorggroep wzw. Zij kunnen u verder helpen met eventuele aanvullende informatie en specifieke vragen met betrekking tot parkeren in deze omgeving.

Conclusie

Als u van plan bent Oudedijk 15 in Rotterdam te bezoeken, biedt dit artikel u gedetailleerde informatie over de beschikbare parkeermogelijkheden. Verpleeghuis Pniël – Lelie Zorggroep wzw is een belangrijke zorginstelling in deze regio en het is handig om te weten waar u uw auto kunt parkeren. De parkeergarage Oudedijk en andere parkeermogelijkheden in de buurt bieden voldoende ruimte om uw voertuig veilig achter te laten. Zorg ervoor dat u zich bewust bent van eventuele parkeerborden en -regels om ongewenste boetes of problemen te voorkomen. We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het verkrijgen van een dieper inzicht in parkeren bij Oudedijk 15 Rotterdam. Veel succes en een veilige reis!

Top 17 oudedijk 15 3062 ab rotterdam

Oudedijk 15, Rotterdam (3062 Ab) - Kadastralekaart.Com
Oudedijk 15, Rotterdam (3062 Ab) – Kadastralekaart.Com
Oudedijk 15, Rotterdam (3062 Ab) - Kadastralekaart.Com
Oudedijk 15, Rotterdam (3062 Ab) – Kadastralekaart.Com
Onze Locaties - Ijsselland Ziekenhuis
Onze Locaties – Ijsselland Ziekenhuis
Top 10 Best Paint Stores Near Oudedijk 15, 3062 Ab Rotterdam, The  Netherlands - November 2023 - Yelp
Top 10 Best Paint Stores Near Oudedijk 15, 3062 Ab Rotterdam, The Netherlands – November 2023 – Yelp

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic oudedijk 15 3062 ab rotterdam.

See more: https://mplinhhuong.com/category/voetbal/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *