Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Openingstijden Ah Nijmegen Jacobslaan: Praktische Gids En Tijdschemas

Openingstijden Ah Nijmegen Jacobslaan: Praktische Gids En Tijdschemas

Make-over voor Albert Heijn XL St.-Jacobslaan

Openingstijden Ah Nijmegen Jacobslaan: Praktische Gids En Tijdschemas

Make-Over Voor Albert Heijn Xl St.-Jacobslaan

Keywords searched by users: openingstijden ah nijmegen jacobslaan

Alles wat je moet weten over de Openingstijden van Albert Heijn XL Jacobslaan in Nijmegen

1. Locatie van Albert Heijn XL Jacobslaan

Albert Heijn XL op Jacobslaan 61 in Nijmegen is een van de populaire supermarkten in de regio. De exacte locatie van deze vestiging biedt gemakkelijke toegang voor bewoners en bezoekers van Nijmegen. Of je nu in de buurt woont of van plan bent om de winkel te bezoeken, hier is een korte uitleg over hoe je de winkel kunt vinden.

De winkel is gevestigd op Jacobslaan 61, wat handig is voor mensen die met de auto komen. De ligging maakt het ook toegankelijk voor diegenen die gebruik maken van het openbaar vervoer, met bushaltes in de nabije omgeving.

2. Algemene Openingstijden

Als je van plan bent om Albert Heijn XL Jacobslaan te bezoeken, is het handig om op de hoogte te zijn van de reguliere openingstijden. Hier is een overzicht van de standaard openingstijden, inclusief werkdagen en weekenden:

Dag Openingstijden
Maandag t/m woensdag 08:00 – 22:00
Donderdag en vrijdag 08:00 – 22:00
Zaterdag 08:00 – 22:00
Zondag 10:00 – 18:00

Houd er rekening mee dat deze tijden kunnen variëren, dus het is altijd een goed idee om de actuele openingstijden te controleren voordat je vertrekt.

3. Afwijkende Openingstijden op Feestdagen

Tijdens feestdagen en speciale gelegenheden kunnen de openingstijden van Albert Heijn XL Jacobslaan afwijken. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van eventuele wijzigingen, zodat je niet voor gesloten deuren komt te staan. Raadpleeg de officiële communicatiekanalen van Albert Heijn XL Jacobslaan, zoals de website of sociale media, om de meest actuele informatie te krijgen over openingstijden tijdens feestdagen.

4. Extra Services en Aanbiedingen

Naast de reguliere boodschappen biedt Albert Heijn XL Jacobslaan mogelijk extra services en speciale aanbiedingen. Hier zijn enkele van de services en aanbiedingen waar je van kunt profiteren:

 • **Bonuskaart:** Spaar voor extra korting met de Albert Heijn Bonuskaart.
 • **Versafdelingen:** Geniet van verse producten van de diverse versafdelingen, waaronder groente, fruit, vlees en brood.
 • **Bezorgservice:** Maak gebruik van de bezorgservice als je liever je boodschappen thuis ontvangt.
 • **Aanbiedingen:** Ontdek wekelijkse aanbiedingen en kortingen op verschillende producten.

Door op de hoogte te blijven van deze extra’s kun je mogelijk meer voordeel halen uit je bezoek aan Albert Heijn XL Jacobslaan.

5. Online Bestellen en Bezorgopties

Als je geen tijd hebt om de winkel te bezoeken, biedt Albert Heijn XL Jacobslaan de mogelijkheid om online boodschappen te doen. Hier is een stapsgewijze uitleg over hoe je online kunt bestellen en de verschillende bezorgopties kunt gebruiken:

 1. **Ga naar de website:** Bezoek de officiële website van Albert Heijn.
 2. **Log in:** Log in op je account of maak een account aan als je er nog geen hebt.
 3. **Selecteer producten:** Blader door het assortiment en voeg de gewenste producten toe aan je winkelmandje.
 4. **Kies bezorgoptie:** Selecteer de gewenste bezorgoptie en kies een geschikt tijdstip voor de levering.
 5. **Plaats de bestelling:** Controleer je bestelling en plaats deze online.

Je kunt er ook voor kiezen om je boodschappen op te halen bij een pick-up punt als dat jou beter uitkomt.

6. Klantenservice en Contactgegevens

Als je vragen hebt of hulp nodig hebt, staat de klantenservice van Albert Heijn XL Jacobslaan voor je klaar. Hier zijn de contactgegevens en informatie over hoe je in contact kunt komen:

 • **Adres:** Jacobslaan 61, Nijmegen
 • **Telefoonnummer:** [Vul hier het telefoonnummer in]
 • **E-mail:** [Vul hier het e-mailadres in]

Of je nu vragen hebt over producten, openingstijden of andere zaken, het klantenserviceteam helpt je graag verder.

7. Ervaringen en Recensies

Wat vinden andere klanten van hun ervaringen bij Albert Heijn XL Jacobslaan? Hier is een sectie gewijd aan de feedback van klanten, mogelijk afgeleid van online platforms zoals Facebook:

Op de Facebook-pagina van Albert Heijn XL Jacobslaan kunnen klanten hun ervaringen delen en recensies achterlaten. Dit geeft je een idee van de klantervaringen en helpt je bij het nemen van beslissingen over je eigen bezoek aan de supermarkt.

Lees de positieve opmerkingen en suggesties, en bekijk of er specifieke producten of services zijn die andere klanten aanbevelen.

8. Nieuws en Updates

Blijf op de hoogte van recente nieuwsberichten en updates met betrekking tot Albert Heijn XL Jacobslaan. Deze informatie kan worden afgeleid van de officiële website of sociale media-accounts van de supermarkt. Hier zijn enkele mogelijke onderwerpen waar je naar kunt zoeken:

 • **Nieuwe productlanceringen:** Ontdek de nieuwste producten die beschikbaar zijn in de winkel.
 • **Seizoensaanbiedingen:** Leer meer over speciale aanbiedingen en kortingen die tijdens bepaalde seizoenen gelden.
 • **Evenementen:** Informeer naar evenementen die worden georganiseerd in de winkel, zoals proeverijen of themadagen.

Door op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, mis je geen enkele kans om te profiteren van aanbiedingen of interessante gebeurtenissen bij Albert Heijn XL Jacobslaan.

9. Routebeschrijving en Parkeren

Praktische informatie over hoe klanten Albert Heijn XL Jacobslaan kunnen bereiken, inclusief suggesties voor parkeermogelijkheden in de buurt:

De supermarkt is gunstig gelegen aan Jacobslaan 61, en zowel automobilisten als gebruikers van het openbaar vervoer kunnen de winkel gemakkelijk bereiken. Voor diegenen die met de auto komen, zijn er mogelijk parkeermogelijkheden in de buurt van de winkel.

Als je met het openbaar vervoer reist, zijn er bushaltes in de nabije omgeving. Raadpleeg de officiële website van Albert Heijn XL Jacobslaan voor gedetailleerde routebeschrijvingen en informatie over parkeervoorzieningen.

Veelgestelde Vragen (FAQs)

Wat zijn de reguliere openingstijden van Albert Heijn XL Jacobslaan?

De reguliere openingstijden van Albert Heijn XL Jacobslaan zijn als volgt:

 • Maandag t/m woensdag: 08:00 – 22:00
 • Donderdag en vrijdag: 08:00 – 22:00
 • Zaterdag: 08:00 – 22:00
 • Zondag: 10:00 – 18:00

Let op: deze tijden kunnen variëren, dus het is raadzaam om de actuele openingstijden te controleren voordat je vertrekt.

Zijn er afwijkende openingstijden tijdens feestdagen?

Ja, tijdens feestdagen kunnen de openingstijden van Albert Heijn XL Jacobslaan afwijken. Raadpleeg de officiële communicatiekanalen, zoals de website of sociale media, voor de meest actuele informatie over openingstijden tijdens feestdagen.

Kan ik online boodschappen doen bij Albert Heijn XL Jacobslaan?

Ja, je kunt eenvoudig online boodschappen doen bij Albert Heijn XL Jacobslaan via de officiële website. Log in op je account, kies je producten, selecteer een bezorgoptie en plaats je bestelling.

Wat zijn de contactgegevens van de klantenservice van Albert Heijn XL Jacobslaan?

De contactgegevens van Albert Heijn XL Jacobslaan zijn als volgt:

 • Adres: Jacobslaan 61, Nijmegen
 • Telefoonnummer: [Vul hier het telefoonnummer in]
 • E-mail: [Vul hier het e-mailadres in]

Neem contact op met de klantenservice voor vragen, opmerkingen of hulp.

Waar kan ik ervaringen en recensies lezen over Albert Heijn XL Jacobslaan?

Op de Facebook-pagina van Albert Heijn XL Jacobslaan kunnen klanten hun ervaringen delen en recensies achterlaten. Bezoek de officiële Facebook-pagina voor inzicht in de ervaringen van andere klanten.

Hoe blijf ik op de hoogte van nieuws en updates van Albert Heijn XL Jacobslaan?

Om op de hoogte te blijven van nieuws en updates van Albert Heijn XL Jacobslaan, kun je de officiële website bezoeken en de sociale media-accounts volgen. Zo ben je altijd op de hoogte van nieuwe producten, aanbiedingen en evenementen.

Wat zijn de parkeermogelijkheden bij Albert Heijn XL Jacobslaan?

Voor automobilisten zijn er mogelijk parkeermogelijkheden in de buurt van Albert Heijn XL Jacobslaan. Raadpleeg de officiële website voor gedetailleerde informatie over parkeren en routebeschrijvingen.

Conclusie

Dit uitgebreide artikel biedt een diepgaand inzicht in de openingstijden van Albert Heijn XL Jacobslaan in Nijmegen. Van de locatie en reguliere openingstijden tot extra services, online bestellen en ervaringen van andere klanten – alles wat je moet weten om je bezoek aan deze supermarkt optimaal te benutten. Blijf op de hoogte van nieuws en updates, en aarzel niet om contact op te nemen met de klantenservice voor eventuele vragen. Nu je goed geïnformeerd bent, kun je met vertrouwen je boodschappen doen bij Albert Heijn XL Jacobslaan!

Categories: Top 84 Openingstijden Ah Nijmegen Jacobslaan

Make-over voor Albert Heijn XL St.-Jacobslaan
Make-over voor Albert Heijn XL St.-Jacobslaan

Hoeveel Vestigingen Heeft De Ah?

Albert Heijn, een van de grootste werkgevers in Nederland met ongeveer 100.000 werknemers, beheert momenteel 895 winkels in Nederland. Dit maakt het bedrijf een belangrijke speler in de Nederlandse detailhandel. Daarnaast heeft Albert Heijn ook een aanwezigheid in België met 50 winkels, waarmee het zijn invloed in de internationale markt uitbreidt. Deze informatie biedt een uitgebreid overzicht van de omvang van het bedrijf en zijn impact op zowel de Nederlandse als de Belgische markt. De gegeven informatie dateert van 13 juli 2016.

Waar Werd Eerste Ah Geopend?

In 1955 werd de allereerste Albert Heijn supermarkt geopend in Rotterdam. Deze mijlpaal markeerde het begin van de expansie van de bekende Nederlandse supermarktketen. De opening van deze winkel in Rotterdam speelde een cruciale rol in het vestigen van Albert Heijn als een toonaangevend merk in de detailhandel. De keuze voor Rotterdam als locatie voor de eerste supermarkt was strategisch en legde de basis voor de latere groei en populariteit van Albert Heijn in heel Nederland.

Welk Jaar Ah Geopend?

In het jaar 1955 opende Albert Heijn zijn allereerste supermarkt op 20 april. De vestiging bevond zich in Amsterdam-Slotermeer en bood een innovatief assortiment, waaronder voorverpakte groenten en fruit. Naast deze verse producten waren ook tijdschriften en vers banket van een nabijgelegen bakker verkrijgbaar, waardoor een diverse selectie aan producten werd geïntroduceerd. Deze opening markeerde een belangrijke mijlpaal voor Albert Heijn, omdat het bedrijf nu ook deze specifieke artikelgroepen kon aanbieden aan zijn klanten.

Aggregeren 20 openingstijden ah nijmegen jacobslaan

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic openingstijden ah nijmegen jacobslaan.

See more: blog https://mplinhhuong.com/category/voetbal

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *