Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Maria Van Hongarijelaan Leiderdorp: Een Vredige Woonwijk

Maria Van Hongarijelaan Leiderdorp: Een Vredige Woonwijk

Maria van Hongarijelaan 34 - Leiderdorp

Maria Van Hongarijelaan Leiderdorp: Een Vredige Woonwijk

Maria Van Hongarijelaan 34 – Leiderdorp

Keywords searched by users: maria van hongarijelaan leiderdorp

Locatie van Maria van Hongarijelaan Leiderdorp

Maria van Hongarijelaan is een straat gelegen in Leiderdorp, een stad in de provincie Zuid-Holland, Nederland. De straat is vernoemd naar Maria van Hongarije, de zuster van Karel V, die heerste over de Habsburgse Nederlanden in de 16e eeuw. Maria van Hongarijelaan is gelegen in de wijk Leyhof, in het noorden van Leiderdorp. Het is een rustige en groene omgeving, ideaal voor gezinnen en mensen die op zoek zijn naar een ontspannen leefomgeving.

Kenmerken van Maria van Hongarijelaan Leiderdorp

Maria van Hongarijelaan is een residentiële straat met verschillende kenmerken die het aantrekkelijk maken voor bewoners. In de omgeving van de straat zijn veel groene gebieden en parken te vinden, waardoor het een ideale locatie is voor natuurliefhebbers. Bovendien zijn er verschillende voorzieningen in de buurt, zoals scholen, winkels en recreatieve faciliteiten, waardoor het een handige locatie is om te wonen.

Woningaanbod op Maria van Hongarijelaan Leiderdorp

Op Maria van Hongarijelaan in Leiderdorp zijn verschillende woningen beschikbaar. Het woningaanbod varieert van eengezinswoningen tot appartementen. De huizen hebben meestal een moderne architectuur en zijn voorzien van alle moderne gemakken. Veel woningen hebben ook een tuin of een balkon, waardoor bewoners kunnen genieten van het buitenleven.

Verkochte woningen op Maria van Hongarijelaan Leiderdorp

Er zijn ook verschillende woningen op Maria van Hongarijelaan in Leiderdorp die in het verleden zijn verkocht. Een voorbeeld hiervan is Maria van Hongarijelaan 34, dat eerder te koop stond en nu is verkocht. Deze woningen variëren in grootte en prijsklasse, waardoor er voor veel mensen iets beschikbaar is dat aan hun behoeften voldoet.

Adressen op Maria van Hongarijelaan Leiderdorp

Op Maria van Hongarijelaan in Leiderdorp zijn verschillende adressen te vinden. Een handige bron om specifieke adressen op de straat te vinden, is kadastralekaart.com. Op deze website kunt u alle adressen op Maria van Hongarijelaan bekijken en meer informatie krijgen over het specifieke adres waarin u geïnteresseerd bent.

Wonen op Maria van Hongarijelaan Leiderdorp

Wonen op Maria van Hongarijelaan in Leiderdorp biedt veel voordelen. De straat is rustig en groen, waardoor het een ideale plek is om te genieten van een ontspannen leefomgeving. De nabijheid van verschillende voorzieningen, zoals scholen, winkels en recreatieve faciliteiten, maakt het ook handig voor het dagelijks leven. Bovendien biedt de diversiteit aan woningaanbod op Maria van Hongarijelaan opties voor allerlei soorten huishoudens.

Recensies en beoordelingen van Maria van Hongarijelaan Leiderdorp

Hoewel er geen specifieke recensies en beoordelingen beschikbaar zijn voor Maria van Hongarijelaan in Leiderdorp, kunt u altijd de ervaringen en meningen van de huidige bewoners raadplegen om een beter idee te krijgen van hoe het is om daar te wonen. U kunt ook contact opnemen met lokale makelaars om meer informatie te krijgen over het wonen op Maria van Hongarijelaan.

Algemene informatie over Maria van Hongarijelaan Leiderdorp

Maria van Hongarijelaan is gelegen in Leiderdorp, een stad in de provincie Zuid-Holland, Nederland. Het is een rustige en groene straat in de wijk Leyhof, met veel groene gebieden en parken in de buurt. De straat biedt een verscheidenheid aan woningaanbod, van eengezinswoningen tot appartementen, en is gunstig gelegen nabij verschillende voorzieningen. Het wonen op Maria van Hongarijelaan biedt een ontspannen en handige leefomgeving voor bewoners.

FAQs

1. Wat is de prijsklasse van de woningen op Maria van Hongarijelaan Leiderdorp?

De prijsklasse van woningen op Maria van Hongarijelaan in Leiderdorp varieert, afhankelijk van de grootte, staat en locatie van de woning. Het is raadzaam om contact op te nemen met lokale makelaars voor specifieke informatie over de prijzen van beschikbare woningen.

2. Zijn er scholen in de buurt van Maria van Hongarijelaan Leiderdorp?

Ja, in de buurt van Maria van Hongarijelaan in Leiderdorp zijn verschillende scholen te vinden. Ouders kunnen kiezen uit openbare en particuliere scholen voor basis- en voortgezet onderwijs.

3. Welke voorzieningen zijn er in de buurt van Maria van Hongarijelaan Leiderdorp?

Er zijn verschillende voorzieningen in de buurt van Maria van Hongarijelaan in Leiderdorp, waaronder supermarkten, winkels, restaurants, recreatieve faciliteiten en gezondheidszorgvoorzieningen. Bewoners hebben gemakkelijk toegang tot alles wat ze nodig hebben voor hun dagelijkse behoeften.

4. Is er openbaar vervoer beschikbaar op Maria van Hongarijelaan Leiderdorp?

Ja, er is openbaar vervoer beschikbaar op Maria van Hongarijelaan in Leiderdorp. Bewoners hebben toegang tot bushaltes in de buurt, waardoor ze gemakkelijk naar andere delen van Leiderdorp en omliggende steden kunnen reizen.

5. Zijn er recreatieve faciliteiten in de buurt van Maria van Hongarijelaan Leiderdorp?

Ja, er zijn verschillende recreatieve faciliteiten in de buurt van Maria van Hongarijelaan in Leiderdorp. Er zijn parken, speeltuinen en sportfaciliteiten die bewoners de mogelijkheid bieden om te genieten van buitenactiviteiten en een actieve levensstijl te behouden.

Bronnen:
Maria van Hongarijelaan 15 2353 EM Leiderdorp Leyhof
Verkocht: Maria van Hongarijelaan 34 2353 EM Leiderdorp
Elk adres in Maria van Hongarijelaan, Leiderdorp
Maria van Hongarijelaan 21, Leiderdorp (2353 EM)
Maria van Hongarijelaan in Leiderdorp
Maria van Hongarijelaan 34 – Leiderdorp

Categories: Top 99 Maria Van Hongarijelaan Leiderdorp

Maria van Hongarijelaan 34 - Leiderdorp
Maria van Hongarijelaan 34 – Leiderdorp

Gevonden 26 maria van hongarijelaan leiderdorp

Maria Van Hongarijelaan 12, Leiderdorp (2353 Em) - Kadastralekaart.Com
Maria Van Hongarijelaan 12, Leiderdorp (2353 Em) – Kadastralekaart.Com
Maria Van Hongarijelaan 12, Leiderdorp (2353 Em) - Kadastralekaart.Com
Maria Van Hongarijelaan 12, Leiderdorp (2353 Em) – Kadastralekaart.Com
Maria Van Hongarijelaan 34 - Leiderdorp - Youtube
Maria Van Hongarijelaan 34 – Leiderdorp – Youtube
Maria Van Hongarijelaan 12, Leiderdorp (2353 Em) - Kadastralekaart.Com
Maria Van Hongarijelaan 12, Leiderdorp (2353 Em) – Kadastralekaart.Com
Huis Te Koop: Maria Van Hongarijelaan 15 2353 Em Leiderdorp [Funda]
Huis Te Koop: Maria Van Hongarijelaan 15 2353 Em Leiderdorp [Funda]

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic maria van hongarijelaan leiderdorp.

See more: mplinhhuong.com/category/voetbal

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *