Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Top 20 Kabelweg 51 1014 Ba Amsterdam Update

Top 20 Kabelweg 51 1014 Ba Amsterdam Update

MCHL51 - Amsterdam95

Top 20 Kabelweg 51 1014 Ba Amsterdam Update

Mchl51 – Amsterdam95

Keywords searched by users: kabelweg 51 1014 ba amsterdam geveke, geveke pompen

Contactinformatie

Kabelweg 51, 1014 BA Amsterdam
Telefoonnummer: 020 563 4127
E-mail: [email protected]

Ligging en bereikbaarheid

Kabelweg 51 bevindt zich in Amsterdam-West, in de wijk Sloterdijk. Het gebouw is strategisch gelegen nabij de snelweg A10 en is gemakkelijk bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar voor bezoekers.

Met de auto:
– Vanuit het centrum van Amsterdam kunt u via de Haarlemmerweg (N200) naar Kabelweg 51 rijden. De reistijd bedraagt ongeveer 10 minuten, afhankelijk van de verkeerssituatie.
– Vanaf de A10 kunt u afslag S102 (Westpoort) nemen en vervolgens de wegwijzers naar Kabelweg volgen.

Met het openbaar vervoer:
– Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Sloterdijk, dat op loopafstand van Kabelweg 51 ligt. Vanaf daar kunt u buslijn 36 richting Station Sloterdijk nemen en uitstappen bij de halte Seineweg.
– Ook zijn er tram- en busverbindingen beschikbaar vanaf Station Amsterdam Centraal en andere delen van de stad die u naar Kabelweg 51 kunnen brengen.

Faciliteiten in de buurt

In de directe omgeving van Kabelweg 51 zijn verschillende faciliteiten te vinden die handig kunnen zijn voor bezoekers. Enkele hiervan zijn:

Restaurants en cafés:
– Restaurant Compartir: dit mediterrane restaurant biedt heerlijke gerechten uit de Catalaanse keuken.
– Café de Bret: een gezellig café met een relaxte sfeer en een uitgebreide bierselectie.
– Restaurant Freud: een sociaal-economisch restaurant dat training en werkgelegenheid biedt aan mensen met psychische problemen.

Supermarkten:
– Albert Heijn: deze bekende Nederlandse supermarktketen biedt een breed scala aan boodschappen.
– Lidl: een discountsupermarkt met betaalbare producten van goede kwaliteit.

Verzendservicecentra in de omgeving

Als u op zoek bent naar verzendservicecentra in de buurt van Kabelweg 51, zijn er verschillende opties beschikbaar. Enkele van de beste verzendservicecentra in Amsterdam zijn onder andere:

– UPS Access Point: gelegen aan de Isolatorweg 54, biedt dit verzendservicecentrum zowel nationale als internationale verzenddiensten.
– DHL ServicePoint: op de Bos en Lommerweg 271 kunt u terecht voor verzendingen met DHL.
– PostNL-locatie: gelegen aan de Donker Curtiusstraat 2, biedt deze locatie verzenddiensten via PostNL.

Oplaadstation voor elektrische voertuigen

Voor eigenaren van elektrische voertuigen is het handig om te weten dat er in de buurt van Kabelweg 51 een oplaadstation beschikbaar is. Het dichtstbijzijnde oplaadstation bevindt zich op de Kabelweg zelf, tegenover het gebouw Kabelweg 51. Dit oplaadstation biedt snelle oplaadmogelijkheden voor elektrische voertuigen.

Autodeeldiensten in de buurt

Als u geen eigen auto heeft maar toch flexibel wilt zijn in uw vervoer, zijn er verschillende autodeeldiensten beschikbaar in de buurt van Kabelweg 51. Enkele van de populaire autodeeldiensten in Amsterdam zijn:

– Greenwheels: deze autodeeldienst heeft verschillende huurauto’s beschikbaar op verschillende locaties in Amsterdam, waaronder bij Station Sloterdijk.
– Car2Go: dit bedrijf biedt elektrische auto’s aan voor korte ritjes in de stad. U kunt de auto eenvoudig ontgrendelen en betalen per minuut.

Geschiedenis van het gebouw

Kabelweg 51 heeft een interessante geschiedenis en is een van de iconische gebouwen in Amsterdam-West. Het gebouw werd oorspronkelijk gebouwd als een distributiecentrum voor industriële goederen. In de loop der jaren is het gebouw gerenoveerd en aangepast aan verschillende behoeften.

In 1999 werd het gebouw overgenomen door Ziggo Services BV, een toonaangevend communicatie- en entertainmentbedrijf dat onderdeel uitmaakt van Liberty Global, een wereldwijd opererend telecombedrijf. Sindsdien heeft Ziggo Services BV het gebouw gebruikt als kantoorruimte, technische faciliteit en klantenservicecentrum.

Kabelweg 51 is uitgegroeid tot een belangrijk knooppunt voor communicatie- en technologiediensten. Het biedt niet alleen ondersteuning aan Ziggo Services BV, maar herbergt ook andere bedrijven in de telecom- en IT-sector.

Bedrijfsprofiel – Ziggo Services BV

Ziggo Services BV is een toonaangevend communicatie- en entertainmentbedrijf in Nederland. Het bedrijf biedt een breed scala aan diensten, waaronder internet, televisie, telefonie en mobiele communicatie.

Als onderdeel van Liberty Global, een wereldwijd opererend telecombedrijf, heeft Ziggo Services BV een sterke positie op de Nederlandse markt. Het bedrijf is voortdurend bezig met het verbeteren van zijn dienstverlening en het leveren van innovatieve oplossingen aan zijn klanten.

Ziggo Services BV heeft een uitgebreid klantenserviceteam dat 24/7 bereikbaar is om vragen en problemen van klanten op te lossen. Het bedrijf streeft naar een uitstekende klanttevredenheid en investeert voortdurend in het verbeteren van zijn diensten en infrastructuur.

Andere bedrijven op Kabelweg 51

Naast Ziggo Services BV zijn er ook andere bedrijven gevestigd op Kabelweg 51. Enkele van de bedrijven die zich in het gebouw bevinden, zijn:

– Geveke: een toonaangevend Nederlands bedrijf dat industriële apparatuur en diensten levert, waaronder pompen, compressoren en generatoren.
– Geveke Pompen: een dochteronderneming van Geveke die gespecialiseerd is in het ontwerpen, leveren en onderhouden van pompsystemen.

Vergelijkbare adressen in Amsterdam

Als u op zoek bent naar vergelijkbare adressen in Amsterdam, zijn er enkele opties die u kunt overwegen. Enkele van de vergelijkbare adressen in de buurt van Kabelweg 51 zijn:

– Johan Huizingalaan 400, 1066 JS Amsterdam
– Overschiestraat 186, 1062 XK Amsterdam
– Naritaweg 165, 1043 BW Amsterdam

Deze adressen bevinden zich allemaal in de nabijheid van Kabelweg 51 en bieden vergelijkbare faciliteiten en mogelijkheden.

FAQs
1. Wat is het telefoonnummer van Kabelweg 51 in Amsterdam?
Het telefoonnummer van Kabelweg 51 is 020 563 4127.

2. Wat zijn de faciliteiten in de buurt van Kabelweg 51?
In de buurt van Kabelweg 51 zijn diverse faciliteiten te vinden, zoals restaurants, cafés en supermarkten.

3. Waar kan ik mijn elektrische voertuig opladen in de buurt van Kabelweg 51?
Tegenover Kabelweg 51 bevindt zich een oplaadstation voor elektrische voertuigen.

4. Welke autodeeldiensten zijn beschikbaar in de buurt van Kabelweg 51?
Enkele populaire autodeeldiensten in de buurt zijn Greenwheels en Car2Go.

5. Welke bedrijven zijn gevestigd op Kabelweg 51?
Naast Ziggo Services BV zijn ook Geveke en Geveke Pompen gevestigd op Kabelweg 51.

6. Wat zijn vergelijkbare adressen in Amsterdam?
Enkele vergelijkbare adressen in Amsterdam zijn Johan Huizingalaan 400, Overschiestraat 186 en Naritaweg 165.

Categories: Details 26 Kabelweg 51 1014 Ba Amsterdam

MCHL51 - Amsterdam95
MCHL51 – Amsterdam95

Geveke

Geveke: Een uitgebreide gids en diepgaande informatie

Geveke is een bekend bedrijf dat zich bezighoudt met industriële machines en technologieën. Ze bieden een breed scala aan producten en diensten en zijn actief in verschillende sectoren, zoals olie en gas, voedselverwerking, chemie en waterbehandeling. In dit artikel zullen we dieper ingaan op Geveke en de belangrijkste aspecten van het bedrijf bespreken.

Wat is Geveke?

Geveke is een internationaal bedrijf dat zich specialiseert in levering, installatie en onderhoud van industriële machines en technologieën. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Nederland maar opereert wereldwijd. Ze hebben een sterke aanwezigheid in verschillende landen en bedienen klanten over de hele wereld.

Diensten en Producten

Geveke biedt een breed scala aan diensten en producten op maat van de behoeften van hun klanten. Enkele van de belangrijkste diensten die ze aanbieden zijn:

1. Technisch advies: Geveke heeft een team van ervaren technische experts die klanten kunnen adviseren over de beste oplossingen voor hun specifieke behoeften. Of het nu gaat om het kopen van nieuwe machines of het optimaliseren van bestaande systemen, het adviesteam van Geveke staat klaar om te helpen.

2. Levering en installatie: Geveke kan machines en technologieën leveren en installeren op locatie. Ze zorgen voor een vlotte en efficiënte installatie, zodat klanten snel aan de slag kunnen met hun nieuwe apparatuur.

3. Onderhoud en service: Het is essentieel om industriële machines regelmatig te onderhouden om optimale prestaties te garanderen. Geveke biedt onderhouds- en servicemogelijkheden op maat van de behoeften van hun klanten. Ze hebben een toegewijd team van technici die kunnen zorgen voor preventief onderhoud en eventuele reparaties kunnen uitvoeren.

Naast deze diensten biedt Geveke ook een breed scala aan producten, waaronder compressoren, pompen, blowers, vacuümpompen, koeltorens en meer. Ze werken samen met gerenommeerde fabrikanten om hoogwaardige producten van topkwaliteit aan te bieden.

Markten en Industriesectoren

Geveke bedient diverse sectoren en markten. Enkele van de belangrijkste industriesectoren waarin ze actief zijn, zijn:

1. Olie en gas: Geveke biedt oplossingen en technologieën voor de olie- en gasindustrie. Dit omvat onder andere compressoren, pompen en filtratiesystemen die nodig zijn voor olie- en gaswinning en -raffinage.

2. Voedselverwerking: In de voedingsindustrie speelt hygiëne een essentiële rol. Geveke biedt machines en oplossingen voor voedselverwerking die voldoen aan de hoogste hygiëne- en kwaliteitsnormen.

3. Chemie: Chemische productie vereist geavanceerde en betrouwbare technologieën. Geveke biedt een scala aan producten en services die voldoen aan de behoeften van de chemische industrie.

4. Waterbehandeling: Het behandelen en zuiveren van water is van cruciaal belang in verschillende industrieën. Geveke biedt geavanceerde technologieën en apparatuur voor het behandelen van water, zoals pompen en filtratiesystemen.

Klantenservice en Ondersteuning

Geveke hecht veel waarde aan klantenservice en biedt uitgebreide ondersteuning aan hun klanten. Hun technische experts staan altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Daarnaast bieden ze ook trainingen en workshops om klanten te helpen hun apparatuur te begrijpen en optimaal te benutten.

FAQs over Geveke

1. Waar kan ik contact opnemen met Geveke voor meer informatie?

U kunt contact opnemen met Geveke via hun website: [https://www.geveke.com/nl-NL/contact/227/Contact](https://www.geveke.com/nl-NL/contact/227/Contact). Daar vindt u informatie over hun kantoren en contactgegevens.

2. Biedt Geveke maatwerkoplossingen aan?

Ja, Geveke biedt maatwerkoplossingen aan op basis van de behoeften van hun klanten. Ze werken nauw samen met klanten om oplossingen te bieden die perfect aansluiten bij hun vereisten.

3. Waar werkt Geveke?

Geveke is gevestigd in Nederland, maar ze bedienen klanten over de hele wereld. Ze hebben een sterke aanwezigheid in verschillende landen en werken samen met lokale partners om klanten wereldwijd te bedienen.

4. Biedt Geveke alleen machines aan of ook onderhoudsservices?

Geveke biedt zowel machines als onderhoudsservices aan. Ze begrijpen het belang van regelmatig onderhoud en bieden uitgebreide onderhoudsopties om de levensduur van de apparatuur te verlengen en optimale prestaties te garanderen.

Conclusie

Geveke is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in industriële machines en technologieën. Ze bieden een breed scala aan producten en diensten en bedienen verschillende industriesectoren. Met hun technisch advies, leverings- en installatiediensten en onderhouds- en serviceopties, streven ze ernaar om klanten wereldwijd tevreden te stellen. Als u op zoek bent naar hoogwaardige industriële machines en betrouwbare technologieën, is Geveke zeker een bedrijf om in overweging te nemen. Neem contact met hen op voor meer informatie en om te zien hoe zij uw bedrijf kunnen ondersteunen.

Geveke Pompen

Geveke Pompen: Een Diepgaande Gids met Gedetailleerde Informatie

Inleiding

Geveke Pompen is een toonaangevende leverancier van pompoplossingen in Nederland. Met een breed scala aan hoogwaardige pompen en uitgebreide technische expertise, bieden ze op maat gemaakte oplossingen voor diverse industrieën en toepassingen. In dit artikel zullen we diepgaand ingaan op Geveke Pompen, het assortiment pompen dat ze aanbieden, hun expertise en waarom ze een betrouwbare partner zijn voor pompoplossingen.

1. Geschiedenis van Geveke Pompen

Geveke Pompen heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1875. Het bedrijf begon oorspronkelijk als een technisch servicebedrijf, gespecialiseerd in de verkoop en reparatie van stoommachines en pompen. Door de jaren heen heeft het bedrijf zich ontwikkeld en uitgebreid, en vandaag de dag is Geveke Pompen uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de Nederlandse pompenindustrie.

2. Assortiment Pompen

Geveke Pompen biedt een breed scala aan pompen voor diverse toepassingen en industrieën. Hier zijn enkele van de populaire pomptypes die ze aanbieden:

– Centrifugaalpompen: Deze pompen worden gebruikt voor het verpompen van vloeistoffen door middel van het centrifugaalprincipe. Ze zijn zeer efficiënt en kunnen grote hoeveelheden vloeistof verplaatsen.

– Verdringerpompen: Verdringerpompen werken door de vloeistof te verplaatsen met behulp van zuigers of roterende elementen. Ze zijn geschikt voor het verpompen van viskeuze vloeistoffen en zijn nauwkeuriger in het doseren van vloeistoffen.

– Vacuümpompen: Vacuümpompen worden gebruikt om lucht of gassen uit een afgesloten ruimte te verwijderen, waardoor vacuümcondities ontstaan. Ze worden veel gebruikt in industriële processen en laboratoria.

– Dompelpompen: Deze pompen worden gebruikt om vloeistoffen uit putten, tanks of andere reservoirs te verwijderen. Ze worden ondergedompeld in de vloeistof en kunnen grote hoeveelheden vloeistof verplaatsen.

– Doseringpompen: Doseringpompen worden gebruikt voor het nauwkeurig doseren van kleine hoeveelheden vloeistoffen. Ze worden vaak gebruikt in de chemische industrie en waterbehandelingsprocessen.

3. Expertise en Diensten

Geveke Pompen beschikt over uitgebreide technische expertise op het gebied van pompen. Ze hebben een team van ervaren technici en ingenieurs die in staat zijn om op maat gemaakte pompoplossingen te ontwerpen en te leveren. Daarnaast bieden ze ook een breed scala aan diensten, waaronder:

– Installatie en inbedrijfstelling: Geveke Pompen zorgt voor professionele installatie en inbedrijfstelling van de pompen om ervoor te zorgen dat ze correct functioneren.

– Onderhoud en reparatie: Ze bieden regelmatig onderhoud en reparatiediensten om de optimale werking van de pompen te garanderen en eventuele problemen tijdig op te lossen.

– Technische ondersteuning: Het team van Geveke Pompen staat altijd klaar om technische ondersteuning te bieden en eventuele vragen of problemen van klanten op te lossen.

4. Waarom Kiezen voor Geveke Pompen?

Er zijn verschillende redenen waarom Geveke Pompen een betrouwbare partner is voor pompoplossingen:

– Kwaliteit: Geveke Pompen biedt alleen pompen van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de industriestandaarden. Ze werken samen met gerenommeerde fabrikanten om ervoor te zorgen dat hun klanten betrouwbare en duurzame pompoplossingen krijgen.

– Maatwerk: Geveke Pompen begrijpt dat elke klant unieke behoeften heeft. Daarom bieden ze op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten op de specifieke eisen en toepassingen van hun klanten.

– Technische expertise: Het team van Geveke Pompen bestaat uit ervaren technici en ingenieurs die over diepgaande kennis en expertise beschikken. Ze zijn in staat om complexe uitdagingen aan te pakken en oplossingen op maat te ontwikkelen.

– Betrouwbare service: Geveke Pompen staat bekend om hun uitstekende klantenservice. Ze streven ernaar om aan de verwachtingen van hun klanten te voldoen en bieden snelle en betrouwbare service, zowel voor als na de verkoop.

FAQ

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over Geveke Pompen:

Q: Wat zijn de branches waarvoor Geveke Pompen oplossingen biedt?
A: Geveke Pompen biedt oplossingen voor diverse industrieën, waaronder de chemische industrie, olie en gas, voedingsmiddelen en dranken, waterbehandeling, farmaceutica en nog veel meer.

Q: Biedt Geveke Pompen 24/7 technische ondersteuning?
A: Ja, Geveke Pompen biedt 24/7 technische ondersteuning aan hun klanten. Ze hebben een team van experts dat altijd klaarstaat om eventuele vragen of problemen van klanten op te lossen.

Q: Verkoopt Geveke Pompen ook reserveonderdelen voor pompen?
A: Ja, Geveke Pompen biedt een breed scala aan reserveonderdelen voor verschillende pomptypes. Ze hebben een uitgebreide voorraad reserveonderdelen om ervoor te zorgen dat hun klanten snel kunnen worden bediend.

Q: Kan Geveke Pompen de installatie van de pompen verzorgen?
A: Ja, Geveke Pompen biedt professionele installatiediensten voor hun pompen. Hun team van technici zorgt ervoor dat de pompen correct worden geïnstalleerd en goed functioneren.

Conclusie

Geveke Pompen is een gerenommeerde leverancier van pompoplossingen in Nederland. Met een breed scala aan hoogwaardige pompen, uitgebreide technische expertise en op maat gemaakte oplossingen, zijn ze een betrouwbare partner voor diverse industrieën en toepassingen. Of het nu gaat om centrifugaalpompen, verdringerpompen, vacuümpompen of doseringpompen, Geveke Pompen heeft de kennis en ervaring om aan de behoeften van hun klanten te voldoen. Neem contact op met Geveke Pompen voor meer informatie over hun producten en diensten.

Ontdekken 34 kabelweg 51 1014 ba amsterdam

Kabelweg 51, Amsterdam (1014 Ba) - Kadastralekaart.Com
Kabelweg 51, Amsterdam (1014 Ba) – Kadastralekaart.Com
Kabelweg 51, Amsterdam (1014 Ba) - Kadastralekaart.Com
Kabelweg 51, Amsterdam (1014 Ba) – Kadastralekaart.Com
Kabelweg 51, Amsterdam (1014 Ba) - Kadastralekaart.Com
Kabelweg 51, Amsterdam (1014 Ba) – Kadastralekaart.Com
Kabelweg 51, Amsterdam (1014 Ba) - Kadastralekaart.Com
Kabelweg 51, Amsterdam (1014 Ba) – Kadastralekaart.Com
Kabelweg 51, Amsterdam (1014 Ba) - Kadastralekaart.Com
Kabelweg 51, Amsterdam (1014 Ba) – Kadastralekaart.Com
Kabelweg 51, Amsterdam (1014 Ba) - Kadastralekaart.Com
Kabelweg 51, Amsterdam (1014 Ba) – Kadastralekaart.Com
Kabelweg 51, Amsterdam (1014 Ba) - Kadastralekaart.Com
Kabelweg 51, Amsterdam (1014 Ba) – Kadastralekaart.Com
Kabelweg 51, Amsterdam (1014 Ba) - Kadastralekaart.Com
Kabelweg 51, Amsterdam (1014 Ba) – Kadastralekaart.Com

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic kabelweg 51 1014 ba amsterdam.

See more: mplinhhuong.com/category/voetbal

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *