Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Jacob Van Campenplein 126: Een Glimp Van De Moderne Stad

Jacob Van Campenplein 126: Een Glimp Van De Moderne Stad

Beethoven Bagatelle: Cordelia Williams plays op. 126/5

Jacob Van Campenplein 126: Een Glimp Van De Moderne Stad

Beethoven Bagatelle: Cordelia Williams Plays Op. 126/5

Keywords searched by users: jacob van campenplein 126

Locatie van Jacob van Campenplein 126

Jacob van Campenplein 126 is een adres in Rotterdam, Nederland. Het plein is gelegen in de wijk Kralingen-Crooswijk en heeft een postcode van 3067LD.

Routebeschrijving naar UPS Access Point

Als je het UPS Access Point op Jacob van Campenplein 126 wilt bereiken, zijn er verschillende routes die je kunt nemen, afhankelijk van je vertrekpunt. Je kunt gebruik maken van navigatiesystemen zoals Waze of Google Maps om de snelste route te vinden. Hier is een voorbeeld van een routebeschrijving vanaf een centraal punt in Rotterdam:

1. Vertrek in westelijke richting op de Coolsingel.
2. Sla rechtsaf bij de Blaak en volg de borden naar de A20 richting Gouda.
3. Neem afslag 16 (Prins Alexander).
4. Sla rechtsaf bij de Terbregseweg en blijf deze weg volgen.
5. Sla rechtsaf bij de Jacob van Campenweg en blijf deze weg volgen.
6. Sla linksaf bij Jacob van Campenplein en je zult het UPS Access Point aan je rechterkant vinden.

Het is altijd een goed idee om voor vertrek de actuele verkeersinformatie te controleren, omdat er mogelijk wegwerkzaamheden of vertragingen zijn die van invloed kunnen zijn op je reistijd.

Informatie over Bahar Supermarkt en Slagerij

Bahar Supermarkt en Slagerij is een winkel die zich bevindt op Jacob van Campenplein 126 in Rotterdam. Het is een populaire bestemming voor mensen die op zoek zijn naar verse producten, waaronder vlees, groenten, fruit en diverse andere levensmiddelen.

De supermarkt biedt ook een breed scala aan internationale producten, waaronder specerijen, sauzen en ingrediënten uit verschillende culturen. Dit maakt het een ideale winkel voor mensen die graag exotisch koken of buitenlandse gerechten willen uitproberen.

Daarnaast heeft Bahar Supermarkt en Slagerij ook een pakketpunt van DHL. Dit betekent dat je hier ook terecht kunt voor het verzenden en ontvangen van pakketten via DHL.

Jacob van Campenplein 126, 3067LD Rotterdam

Jacob van Campenplein 126 is een adres in Rotterdam, Nederland. Het is gelegen in de wijk Kralingen-Crooswijk en heeft een postcode van 3067LD. Het plein bevindt zich in een levendige omgeving met verschillende voorzieningen en attracties in de buurt.

Ligging en omgeving van Jacob van Campenplein 126

Jacob van Campenplein 126 is gelegen in de wijk Kralingen-Crooswijk in Rotterdam. De wijk staat bekend om zijn diverse buurtwinkels, restaurants en uitgaansgelegenheden. Het plein zelf biedt ook een levendige sfeer met verschillende winkels en voorzieningen.

De omgeving van Jacob van Campenplein 126 heeft een mix van residentiële woningen en commerciële gebouwen. Er zijn verschillende parken en groene ruimtes in de buurt, waaronder het Kralingse Bos en het Kralingse Plas. Deze bieden mogelijkheden voor recreatie en ontspanning in de buitenlucht.

Voorzieningen in de buurt van Jacob van Campenplein 126

In de buurt van Jacob van Campenplein 126 vind je diverse voorzieningen die het leven gemakkelijk maken. Naast de eerder genoemde Bahar Supermarkt en Slagerij, zijn er ook andere supermarkten, bakkerijen, cafés en restaurants in de buurt.

Daarnaast zijn er ook medische voorzieningen, zoals huisartsenpraktijken en apotheken, die gemakkelijk bereikbaar zijn vanaf het plein. Het nabijgelegen Maasstad Ziekenhuis biedt gespecialiseerde medische zorg en spoedbehandelingen.

Voor recreatie en ontspanning zijn er verschillende sport- en fitnessfaciliteiten, waaronder een sportschool en een zwembad. Bovendien zijn er ook bibliotheken en culturele centra in de buurt waar je kunt genieten van boeken, films, tentoonstellingen en andere culturele activiteiten.

Historische achtergrond van Jacob van Campenplein 126

Het Jacob van Campenplein in Rotterdam is vernoemd naar de Nederlandse architect Jacob van Campen, die leefde van 1596 tot 1657. Hij was een prominente architect uit de Gouden Eeuw en wordt beschouwd als een van de belangrijkste architecten van zijn tijd.

Het plein zelf heeft geen historische achtergrond, omdat het een moderne ontwikkeling is die past bij de stedelijke vernieuwing van het Kralingen-Crooswijk gebied. De gebouwen rondom het plein zijn echter een mix van oude en nieuwe architectuur, wat een interessante dynamiek creëert in de omgeving.

Openbaar vervoer naar Jacob van Campenplein 126

Jacob van Campenplein 126 is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Er zijn verschillende bus- en tramhaltes in de buurt die je kunt gebruiken om het plein te bereiken.

Als je met de bus reist, kun je gebruik maken van de volgende buslijnen: lijn 36, 44, 47 en 48. Deze haltes bevinden zich allemaal op loopafstand van Jacob van Campenplein 126.

Daarnaast kun je ook tramlijn 7 nemen en uitstappen bij halte Woudestein, die zich ook in de buurt van het plein bevindt.

Het is altijd raadzaam om de actuele dienstregeling en routes te controleren voordat je op reis gaat, omdat er mogelijk wijzigingen kunnen zijn als gevolg van werkzaamheden of andere omstandigheden.

Omgeving van Jacob van Campenplein 126

De omgeving van Jacob van Campenplein 126 biedt een scala aan attracties en bezienswaardigheden die de moeite waard zijn om te verkennen.

Het Kralingse Bos en de Kralingse Plas zijn populaire bestemmingen voor mensen die van buitenactiviteiten houden. Je kunt hier wandelen, fietsen, joggen, picknicken of genieten van een ontspannen dag aan het water.

In de buurt van het plein zijn ook enkele historische bezienswaardigheden te vinden, zoals de Sint-Lambertuskerk, die dateert uit de 15e eeuw. Deze kerk is zeker een bezoek waard vanwege zijn prachtige architectuur en rijke geschiedenis.

Daarnaast kun je ook genieten van winkelen en uitgaan in de nabijgelegen winkelstraten, zoals de Lusthofstraat en de Oudedijk. Hier vind je een breed scala aan boetiekjes, restaurants, bars en cafés om van te genieten.

Bezienswaardigheden in de buurt van Jacob van Campenplein 126

Naast de eerder genoemde attracties zijn er ook andere bezienswaardigheden in de buurt van Jacob van Campenplein 126 die een bezoek waard zijn.

Een van de meest prominente bezienswaardigheden is de Erasmus Universiteit Rotterdam, die zich op korte afstand van het plein bevindt. Deze universiteit behoort tot de topuniversiteiten van Nederland en trekt studenten van over de hele wereld aan.

De Markthal Rotterdam is ook een must-visit bestemming in de buurt van het plein. Deze iconische overdekte markt heeft een unieke architectuur en biedt een breed scala aan verse producten, delicatessen, restaurants en winkels.

Tot slot kun je ook een bezoek brengen aan de Euromast, die zich op korte afstand van Jacob van Campenplein 126 bevindt. Deze iconische toren biedt een prachtig uitzicht over de stad Rotterdam en is een populaire toeristische attractie.

Kortom, Jacob van Campenplein 126 is een levendige bestemming in Rotterdam, Nederland. Met zijn gunstige locatie, diverse voorzieningen en nabijheid van attracties, is het een plek die het ontdekken waard is.

FAQs:

Wat is de postcode van Jacob van Campenplein 126?

De postcode van Jacob van Campenplein 126 is 3067LD.

Waar bevindt Jacob van Campenplein 126 zich?

Jacob van Campenplein 126 is gelegen in de wijk Kralingen-Crooswijk in Rotterdam, Nederland.

Welke voorzieningen zijn er in de buurt van Jacob van Campenplein 126?

In de buurt van Jacob van Campenplein 126 vind je diverse voorzieningen, waaronder supermarkten, restaurants, cafés, medische voorzieningen en recreatieve faciliteiten.

Hoe kom ik bij het UPS Access Point op Jacob van Campenplein 126?

Je kunt het UPS Access Point op Jacob van Campenplein 126 bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Raadpleeg de routebeschrijving hierboven voor meer informatie.

Zijn er bezienswaardigheden in de buurt van Jacob van Campenplein 126?

Ja, er zijn verschillende bezienswaardigheden in de buurt van Jacob van Campenplein 126, waaronder het Kralingse Bos en de Kralingse Plas, de Sint-Lambertuskerk, de Erasmus Universiteit Rotterdam, de Markthal Rotterdam en de Euromast.

Categories: Update 64 Jacob Van Campenplein 126

Beethoven Bagatelle: Cordelia Williams plays op. 126/5
Beethoven Bagatelle: Cordelia Williams plays op. 126/5

Details 19 jacob van campenplein 126

Jacob Van Campenplein 17, Rotterdam (3067 La) - Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenplein 17, Rotterdam (3067 La) – Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenplein 17, Rotterdam (3067 La) - Kadastralekaart.Com
Jacob Van Campenplein 17, Rotterdam (3067 La) – Kadastralekaart.Com

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic jacob van campenplein 126.

See more: https://mplinhhuong.com/category/voetbal/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *