Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Eduard Van Beinumlaan Oegstgeest: Een Historische Straat In Nederland

Eduard Van Beinumlaan Oegstgeest: Een Historische Straat In Nederland

Eduard van Beinumlaan 6, Oegstgeest

Eduard Van Beinumlaan Oegstgeest: Een Historische Straat In Nederland

Eduard Van Beinumlaan 6, Oegstgeest

Keywords searched by users: eduard van beinumlaan oegstgeest

Locatie en bereikbaarheid van Eduard van Beinumlaan, Oegstgeest

Eduard van Beinumlaan is een prachtige straat gelegen in Oegstgeest, een pittoresk dorp in Zuid-Holland, Nederland. De straat is vernoemd naar de Nederlandse dirigent Eduard van Beinum en is een populaire plek om te wonen vanwege de rustige en groene omgeving.

Oegstgeest is gunstig gelegen tussen de steden Leiden en Den Haag, waardoor het een geweldige locatie is voor mensen die in deze steden werken of studeren. Met de auto is het slechts een korte rit naar het centrum van Den Haag en Leiden, waar u kunt genieten van een breed scala aan winkels, restaurants en culturele attracties.

Voor degenen die liever gebruik maken van het openbaar vervoer, is er een busverbinding beschikbaar in de nabijheid van Eduard van Beinumlaan. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op loopafstand en biedt regelmatige diensten naar verschillende bestemmingen in de omgeving. Hierdoor kunnen bewoners gemakkelijk reizen naar nabijgelegen steden en dorpen zonder zich zorgen te hoeven maken over het vinden van parkeergelegenheid.

De straat zelf is goed bereikbaar met de auto, fiets en te voet. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar voor bewoners en bezoekers, waardoor parkeren geen probleem is. Bovendien zijn er fietspaden langs de weg die het gemakkelijk maken om naar andere delen van Oegstgeest te fietsen.

Woninginformatie en specificaties van Eduard van Beinumlaan 39, Oegstgeest (2343 MP)

Eduard van Beinumlaan 39 is een prachtige woning gelegen in het hart van Oegstgeest. De woning heeft een postcode van 2343 MP en biedt veel ruimte en comfort.

De woning heeft een moderne uitstraling en is voorzien van alle nodige voorzieningen. Het heeft een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een tuin. De woonkamer is licht en ruim, waardoor het een perfecte plek is om te ontspannen en tijd door te brengen met het gezin.

De keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om te koken en te genieten van maaltijden. De slaapkamers zijn comfortabel en bieden voldoende opbergruimte voor kleding en persoonlijke spullen. De badkamer is modern en goed onderhouden, met een douche en een bad.

De woning heeft ook een tuin waar bewoners kunnen genieten van het buitenleven. De tuin biedt voldoende ruimte voor een eettafel en stoelen, evenals voor het kweken van bloemen en planten. Het is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht.

De locatie van Eduard van Beinumlaan 39 is ideaal omdat het dicht bij veel voorzieningen ligt. Er zijn verschillende scholen in de buurt, evenals supermarkten, winkels en restaurants. Bovendien is het slechts een korte afstand van het prachtige Oegstgeesterpark, waar bewoners kunnen genieten van wandelingen en fietstochten.

Verkoopinformatie van Eduard van Beinumlaan 48, Oegstgeest

Eduard van Beinumlaan 48 is een charmante woning die momenteel te koop staat in Oegstgeest. De woning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke buurt en biedt veel potentieel voor nieuwe eigenaren.

De woning heeft een ruime woonkamer met veel natuurlijk licht, een open keuken, drie slaapkamers, een badkamer en een zolder. De woonkamer is gezellig en comfortabel, met voldoende ruimte om te ontspannen en te genieten van het gezinsleven. De open keuken is modern en goed uitgerust, waardoor het een geweldige plek is om te koken en te entertainen.

De slaapkamers zijn ruim en bieden voldoende ruimte voor opslag en persoonlijke spullen. De badkamer is goed onderhouden en heeft een douche en een bad. De zolder biedt extra opbergruimte en kan worden omgebouwd tot een studeerkamer, speelkamer of extra slaapkamer.

De tuin van Eduard van Beinumlaan 48 is een geweldige plek om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Het biedt voldoende ruimte voor een eettafel en stoelen, evenals voor het kweken van bloemen en planten. Bovendien is er een garage beschikbaar voor het parkeren van een auto of het opbergen van andere spullen.

De woning is gunstig gelegen nabij verschillende voorzieningen, waaronder scholen, supermarkten en openbaar vervoer. Het is ook slechts een korte afstand van het stadscentrum van Oegstgeest, waar bewoners kunnen genieten van winkels, restaurants en andere attracties.

Woningen in Eduard van Beinumlaan, Oegstgeest: Eduard van Beinumlaan 1 (2343 MN)

Eduard van Beinumlaan 1 is een prachtige woning gelegen in de gewilde buurt van Oegstgeest. De woning heeft een postcode van 2343 MN en biedt veel ruimte en comfort.

De woning heeft een charmante uitstraling en is voorzien van alle moderne gemakken. Het heeft een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken, vier slaapkamers, twee badkamers en een grote tuin. De woonkamer is licht en open, met voldoende ruimte voor zowel ontspanning als entertainment.

De keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om te koken en te genieten van maaltijden. De slaapkamers zijn ruim en bieden extra ruimte voor opslag. De badkamers zijn modern en goed onderhouden, waarvan één is uitgerust met een douche en de andere met een bad.

De tuin van Eduard van Beinumlaan 1 is een echt hoogtepunt van de woning. Het is groot en goed onderhouden, waardoor het een geweldige plek is om te ontspannen en te genieten van de buitenlucht. Er is voldoende ruimte voor een terras, een gazon en zelfs een moestuin.

De locatie van Eduard van Beinumlaan 1 is ideaal omdat het dicht bij verschillende voorzieningen ligt. Er zijn scholen, winkels en openbaar vervoer in de buurt, waardoor het gemakkelijk is om toegang te krijgen tot alles wat u nodig heeft. Bovendien is de woning gunstig gelegen ten opzichte van het stadscentrum van Oegstgeest, waar u kunt genieten van winkels, restaurants en andere recreatieve activiteiten.

Kadastergegevens en perceelinformatie van Eduard van Beinumlaan, Oegstgeest

Eduard van Beinumlaan is een gevestigde buurt in Oegstgeest, en de kadastergegevens en perceelinformatie zijn beschikbaar voor degenen die geïnteresseerd zijn in het gebied.

Het Kadaster is een organisatie die zich bezighoudt met de registratie en beheer van vastgoedgegevens in Nederland. Ze houden de perceelgrenzen, eigendomsinformatie en andere relevante gegevens bij.

Om de kadastergegevens en perceelinformatie van Eduard van Beinumlaan, Oegstgeest te verkrijgen, kunt u terecht op de website van Kadaster Data. Hier kunt u de gewenste informatie opvragen door de straatnaam en plaatsnaam in te voeren. Het Kadaster biedt gedetailleerde informatie over de percelen, eigendomsgrenzen, oppervlakte en andere relevante gegevens.

Met behulp van deze informatie kunt u een beter inzicht krijgen in het onroerend goed in Eduard van Beinumlaan en de omgeving. Het kan u ook helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen met betrekking tot vastgoedtransacties of investeringen.

Eduard van Beinumlaan 52, Oegstgeest: Woningdetails en buurtinformatie

Eduard van Beinumlaan 52 is een prachtige accommodatie gelegen in een rustige buurt van Oegstgeest. De woning heeft een postcode van 2343 MS en biedt veel ruimte en comfort.

De woning heeft een eigentijdse uitstraling en is ontworpen met aandacht voor detail. Het beschikt over een ruime woonkamer, een moderne keuken, vier slaapkamers, twee badkamers en een zolder. De woonkamer is ruim en biedt voldoende ruimte om te ontspannen en te entertainen.

De keuken is voorzien van moderne apparatuur en biedt voldoende ruimte om te koken en te genieten van maaltijden. De slaapkamers zijn comfortabel en bieden voldoende ruimte voor opslag en persoonlijke spullen. De badkamers zijn luxueus en goed onderhouden, waarvan één is uitgerust met een bad en de andere met een douche.

De zolder van Eduard van Beinumlaan 52 biedt extra ruimte en kan worden gebruikt als studeerkamer, speelkamer of extra slaapkamer. Het biedt veel mogelijkheden voor bewoners om de woning aan te passen aan hun behoeften en voorkeuren.

De locatie van Eduard van Beinumlaan 52 is ideaal omdat het dicht bij verschillende voorzieningen ligt. Er zijn scholen, supermarkten en openbaar vervoer in de buurt, waardoor het gemakkelijk is om toegang te krijgen tot alles wat u nodig heeft. Bovendien is de woning gunstig gelegen nabij het groene en weelderige Oegstgeesterpark, waar bewoners kunnen genieten van wandelingen en fietstochten.

Overzicht van adressen in Eduard van Beinumlaan, Oegstgeest

Eduard van Beinumlaan is een aantrekkelijke straat in Oegstgeest, met verschillende adressen en woningen. Hieronder volgt een overzicht van enkele adressen in Eduard van Beinumlaan:

1. Eduard van Beinumlaan 39, Oegstgeest (postcode 2343 MP)
2. Eduard van Beinumlaan 48, Oegstgeest
3. Eduard van Beinumlaan 1, Oegstgeest (postcode 2343 MN)
4. Eduard van Beinumlaan 52, Oegstgeest (postcode 2343 MS)

Deze adressen bieden een verscheidenheid aan woningen en specificaties, die geschikt zijn voor verschillende behoeften en voorkeuren. Of u nu op zoek bent naar een gezinswoning, een starterswoning of een luxe woning, er is voor elk wat wils in Eduard van Beinumlaan.

Door de rustige en groene omgeving is Eduard van Beinumlaan een ideale plek om te wonen voor mensen die op zoek zijn naar een vredige woonomgeving. De buurt biedt diverse voorzieningen, evenals gemakkelijke toegang tot nabijgelegen steden en dorpen.

In het kort, Eduard van Beinumlaan in Oegstgeest biedt een geweldige mix van comfortabel wonen en gunstige locatie. Het is een populaire straat met verschillende woningen en adressen die aan verschillende behoeften kunnen voldoen.

FAQs:

1. Wat is de locatie van Eduard van Beinumlaan in Oegstgeest?
Eduard van Beinumlaan is gelegen in Oegstgeest, een pittoresk dorp in Zuid-Holland, Nederland. Het is een rustige en groene omgeving, gunstig gelegen tussen de steden Leiden en Den Haag.

2. Hoe bereikbaar is Eduard van Beinumlaan?
Eduard van Beinumlaan is goed bereikbaar met de auto, fiets en te voet. Er zijn voldoende parkeermogelijkheden beschikbaar en er is een busverbinding in de buurt voor diegenen die liever met het openbaar vervoer reizen.

3. Wat zijn enkele specificaties van Eduard van Beinumlaan 39 in Oegstgeest?
Eduard van Beinumlaan

Categories: Top 20 Eduard Van Beinumlaan Oegstgeest

Eduard van Beinumlaan 6, Oegstgeest
Eduard van Beinumlaan 6, Oegstgeest

Top 25 eduard van beinumlaan oegstgeest

Eduard Van Beinumlaan 39, Oegstgeest (2343 Mp) - Kadastralekaart.Com
Eduard Van Beinumlaan 39, Oegstgeest (2343 Mp) – Kadastralekaart.Com
Eduard Van Beinumlaan 39, Oegstgeest (2343 Mp) - Kadastralekaart.Com
Eduard Van Beinumlaan 39, Oegstgeest (2343 Mp) – Kadastralekaart.Com
Eduard Van Beinumlaan 39, Oegstgeest (2343 Mp) - Kadastralekaart.Com
Eduard Van Beinumlaan 39, Oegstgeest (2343 Mp) – Kadastralekaart.Com
Eduard Van Beinumlaan 51, Oegstgeest (2343 Mp) - Kadastralekaart.Com
Eduard Van Beinumlaan 51, Oegstgeest (2343 Mp) – Kadastralekaart.Com

See more here: mplinhhuong.com

Learn more about the topic eduard van beinumlaan oegstgeest.

See more: https://mplinhhuong.com/category/voetbal/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *